13 / 05 / 2024

Çevre eğitimi projesi

Çevre eğitimi projesi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile ülkemizin önde gelen STK’larından olan TESK arasında çevre eğitimine yönelik işbirliği protokolü imzalanıyor. İmzalanacak protokol üç yıl geçerli olup isteğe bağlı bir yıl daha uzatılabilecek.

Antalya Sıfırdan Başlayalım Çevre Eğitim Merkezi için çalışmalar başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaalioğlu Kent Yaşam Parkı Projesi içerisinde kurulması planlanan "Sıfırdan Başlayalım Çevre Eğitim Merkezi" için çalışmalara hızla devam ediliyor.

Emlak İstasyonu Gayrimenkul Hukuk Eğitimi aldı!

Emlak İstasyonu İstanbul Anadolu Bölge müdürlüğü`nde Sema Kılıç Hukuk Bürosu, gayrimenkul hukuk eğitimi verdi.

Gayrimenkulde Vergilendirme Eğitimi 12 Nisan’da gerçekleşti!

Gayrimenkulde Vergilendirme Eğitimi 12 Nisan’da PWC Türkiye ofisinde gerçekleşti. Gerçekleşen eğitimde Ersun Bayraktaroğlu vergi hukuku ve gayrimenkulde vergiye yönelik bilinmeyenlere ışık tuttu.

Nef çocukların eğitimi için herkesi bir olmaya davet etti!

Galatasaray Ana Sponsoru olan Nef, attığı her adımda topluma fayda sağlama hedefi ile yeni fikirleri hayata geçirmeye devam ediyor Nef, son olarak Nef Vakfı ile birlikte başlattığı #BirizBirlikteyiz kampanyası ile çocukların eğitimi için herkesi ‘Bir’ ve ‘Birlikte’ olmaya davet etti.

Galatasaray Lisesi öğrencilerine mimarlık eğitimi!

İstanbul Aydın Üniversitesi, Galatasaray Lisesi öğrencilerini bugün Mimarlık ve Tasarım Fakültesi'nde ağırlayarak bir workshop’la mimarlık eğitimi verecek.

Tekirdağ Büyükşehir'den İmar Planı Mevzuatı eğitimi!

Tekirdağ'da İmar Planı Mevzuatı" eğitimi gerçekleşti. Gerçekleşen eğitime Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, Şube Müdürleri ve 11 İlçe Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlükleri personelleri katıldı.

İnşaat Süreçlerinde Proje Yönetiminin Önemi eğitimi 23 Şubat'ta!

GYODER Geliştirme ve İnşaat Süreçlerinde Proje Yönetiminin Yeri ve Önemi eğitimi 23 Şubat'ta verilecek.

Gayrimenkulde Dijital Pazarlama eğitimi 26 Ocak'ta!

GYODER Akademi'nin Gayrimenkulde Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Yönetimi eğitimi 26 Ocak Perşembe günü gerçekleştirilecek.

Mersin Büyükşehir'den imar hukuku eğitimi!

Mersin Büyükşehir Belediyesi 2016 yılı hizmet içi eğitim programı kapsamında belediye personellerine ‘İmar Hukuku Mevzuatı’ eğitimi verildi.

Emlak eğitimi sunan Trump Üniversitesi davasında son durum!

ABD'nin yeni başkanı seçilen Donald Trump, emlak sektöründe eğitim programları sunan Trump Üniversitesi'nin eski öğrencilerinin kendilerine vaat edilen eğitimi almadıkları gerekçesiyle açtıkları davalarda uzlaşmaya gitti.

Gayrimenkulde Google Kampanya Yönetimi Eğitimi 17 Kasım'da!

GYODER Gayrimenkulde Google Kampanya Yönetimi Eğitimi Semineri 17 Kasım Perşembe günü yapılacak.

Bağcılar'da teknik personele yeşil bina teknolojisi eğitimi!

Kentsel Dönüşüm Projelerinin en iyi standartlarda uygulandığı ilçelerden Bağcılar’da, teknik personel ile müteahhitlere Uluslararası Standartta Yeşil Bina Teknolojisi Eğitimi verildi.

Akzirve Bahçeşehir projesi lansmanı 11 Kasım'da!

Akzirve Gayrimekul tarafından Bahçeşehir'de hayata geçirilecek 2 bin 600 bağımsız birim olan Akzirve Bahçeşehir projesi lansmanı 11 Kasım'da gerçekleşecek.

Çevre eğitimi projesi Haberi

Çevre eğitimi projesi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile ülkemizin önde gelen STK’larından olan TESK arasında çevre eğitimine yönelik işbirliği protokolü imzalanıyor.  Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ve TESK başkanı Bendevi Palandöken’in arasında imzalanacak protokol üç yıl geçerli olup isteğe bağlı bir yıl daha uzatılabilecek.


Bakan İdris Güllüce daha önce yaptığı açıklamalarda çevre duyarlılığı ile ilgili önemli açıklamalar yapmış ve şu ifadeleri kullanmıştı; "Türkiye çevre bilinci çok yüksek olan bir genç nesile sahip. Nüfusumuzun yüzde 60'ı otuz yaşın altında. Bu otuz yaşın altındaki gençlerimizin tümü çevreci. Bu beni çok gururlandırıyor. Dünyanın en çevreci gençliği Türkiye gençliği diye seviniyorum"


-Protokolün amacı esnaf ve sanatkârlara yönelik çevre bilincinin yaygınlaştırılması -

Çevre ile ilgili bilinçlendirme ve koruma çalışmalarının kapsamını genişletmek adına Çevre ve Şehircilik Bakanlığı öncülüğündeki koordinasyon ve...