24 / 07 / 2024

Çevre Hizmetler Birliği

Çevre Hizmetler Birliği

Çevre Hizmetler Birliği toplandı. Çevre Hizmetler Birliği 19. Olağan Meclis Toplantısı, Afyonkarahisar Belediyesi ve Birlik Başkanı Burhanettin Çoban başkanlığında, üye belediyelerin belediye başkanlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Türkiye Hazır Beton Birliği “THBB Çevre Ödülleri” kapsamında 12 şirkete ödül verdi!

Türkiye Hazır Beton Birliği'nin (THBB) üyesi olan şirketlerin çevreye uyumlu üretim yapmalarını teşvik etmek amacıyla hayata geçirdiği “THBB Çevre Ödülleri” 12 şirkete verildi.

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Çevre Mühendisleri Odası Sürekli Eğitim Merkezi Yönetmeliğinde Değişiklik!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Çevre Mühendisleri Odası Sürekli Eğitim Merkezi ve Belgelendirme Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Diar Yönetmelik 31427 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Çevre Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinde Değişiklik!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Çevre Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 31427 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Arnavutluk'a afet konutu yapımı iş birliği sözleşmesi imzalandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile Arnavutluk Yeniden İnşa Bakanı Arben Ahmetaj, Arnavutluk Laç kentine inşa edilecek 522 konut, 37 ticari ünite ile 375 araçlık kapalı otopark inşaatlarını içeren "Afet Sonrası Konut Yapımı Alanında İşbirliği Sözleşmesi"ni imzaladı. 

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Çevre Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinde Değişiklik!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Çevre Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31058 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Türkiye’de acilen Müteahhitler Odaları Birliği kurulmalı!

İMKON genişletilmiş Türkiye toplantısı, çevre ve şehircilik bakanı ve bakanlık üst bürokrasisinin katılımıyla gerçekleşti. İMKON Genel Başkanı Tahir Tellioğlu,Türkiye’de acilen Müteahhitler Odaları Birliği’nin kurulmasının gerektiğini söyledi.

Çipli beton için işbirliği protokolü imzalandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü ile Savunma Sanayii Müsteşarlığı arasında, inşaatlarda kullanılan betonun denetiminin elektronik ortamda yapılması adına yeni bir işbirliği protokolü imzalandı. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile DASK'tan işbirliği!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile DASK arasında Depremler sonrasında DASK kapsamında bulunan konut ve yapıların Hasar-Zarar tespitlerinin Çevre ve Şehircilik Bakanlığın Personellerince yapılması amacıyla önemli bir işbirliği protokolü imzalandı.

Aksaray Müteahhitler Birliği iftar yemeği düzenlendi!

Müteahhitler Birliği tarafından dün akşam bir döner salonunda yapılan iftar yemeğine yaklaşık 300 kişi katıldı. Yemekte Aksaray'da yapılan hizmetler konuşuldu.

Yapı sektöründe çalışanlar için iş birliği protokolü imzalandı!

Çevre ve Şehircilik, Milli Eğitim ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik bakanlıkları arasında, "Yapı Sektöründe Çalışan Meslek Erbablarının Mesleki Niteliklerinin Geliştirilmesi İşbirliği Protokolü" imzalandı.

DenizBank İTÜ ile kentsel dönüşümde işbirliği yapıyor!

Sunduğu yenilikçi ürün ve hizmetler ile sektöründe farklılaşan DenizBank, İstanbul Ticaret Üniversitesi ile ‘Kentsel Dönüşüm’ alanında işbirliği gerçekleştiriyor.

İnşaat alanı Ar-Ge çalışmaları için üniversitelerle işbirliği yapılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, inşaat alanına yönelik; binalarda gürültüye karşı koruma, binalarda enerji kullanımı, kaya oyma yapıların tasarımı gibi konuların Ar-Ge çalışmaları kapsamında üniversitelerle işbirliği yapıyor.

Çevre eğitimine yönelik işbirliği protokolü imzalandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında çevre, su, hava ve enerji verimliği gibi konularda, eğitim ve çalıştaylar gerçekleştirebilmek için çevre eğitimine yönelik işbirliği protokolü imzalandı.

Çevre Hizmetler Birliği Haberi

Çevre Hizmetler Birliği

Çevre Hizmetler Birliği 19. Olağan Meclis Toplantısı, Afyonkarahisar Belediyesi ve Birlik Başkanı Burhanettin Çoban başkanlığında, üye belediyelerin belediye başkanlarının katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda. birliğe üye belediyelerin mevzi imar planı içerisindeki sanayi kuruluşlarından çıkan evsel nitelikli endüstriyel atıklarının bertaraf edilmesi için 2015 yılı ücret tarifesi...