23 / 07 / 2024

Çevre Konulu Afiş Yarışması

Çevre Konulu Afiş Yarışması

Ataşehir Belediyesi tarafından ilçe sınırlarındaki ilkokul, ortaokul ve lise öğretmenlerine yönelik düzenlenen “Çevre Konulu Afiş Yarışması”nda kazananlar belli oldu. Yarışmada toplam 35 adet afiş yarıştı...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı aleyhine imar adına bin 448 dava açıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, 4 yılda bakanlık aleyhine açılan imar konulu bin 448 adet davadan 495 adedinin lehte, 212 adedinin aleyhte ve 6 adedinin de kısmen lehe kısmen aleyhe sonuçlandığını bildirdi.

Akçansa gönüllüleri ÇEVKO’dan sosyal sorumluluk ödülü aldı!

ÇEVKO tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ‘Yeşil Nokta Sanayi Ödülleri Yarışması’nda, Yarınları Dönüştüren Çocuklar ve Biyoçeşitlilik Yarışması projeleriyle ‘Çevre Konulu Sosyal Sorumluluk Uygulamaları’ kategorisinde ödüle değer bulundu.

Çevre Konulu Ulusal Film Yarışması'nın sonuçları açıklandı!

Ana teması çevre duyarlılığını geliştirmek ve yeni sinemacıların yetişmesine olanak sağlamak olan 'Geri Dönüşmez Filmler-Çevre Konulu Ulusal Film Yarışması'nın sonuçları belli oldu.

Adıyaman'da Enerji Verimliliği Konferansı düzenlendi!

Adıyaman Üniversitesi tarafından M. Vehbi Koç Konferans Salonu nda "Enerji Verimliliği ve Çevre' konulu konferans düzenlendi.

EİT 5. Çevre Bakanları Toplantısı İstanbul’da!

Türkiye’nin de üye olduğu Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) 5. Çevre Bakanları Toplantısı, İstanbul’da düzenlenecek.İklim Değişikliği ve Yeşil Ekonomi konulu İstanbul Deklarasyonunun kabul edilmesi bekleniyor.

Çevre Bakanlığı Tanıtım Müziği Yarışması afişleri belediye otobüsleri ve metrolarda!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin talimatıyla düzenlenen Tanıtım Müziği Yarışması için hazırlanan özel afişler vatandaşların beğenisine sunuldu.Çevre Bakanlığı Tanıtım Müziği Yarışması afişleri belediye otobüsleri ve metrolarda.

Tüm Yönleriyle Otopark konulu çalıştay düzenlendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bu soruna köklü bir çözüm bulmak için “Tüm Yönleri ile Otopark” sorunu konulu bir çalıştay düzenledi. Çalıştayta otopark sorununa orta ve kısa vadede alınacak önlemler masaya yatırıldı...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tüm yönleri ile otopark çalıştayı düzenledi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bu soruna köklü bir çözüm bulmak için “Tüm Yönleri ile Otopark” sorunu konulu bir çalıştay düzenledi. Çalıştayda otopark sorununa orta ve kısa vadede alınacak önlemler masaya yatırıldı...

Ataşehir Belediyesi’nden çevreci yönetmenlere 30 bin TL!

Ataşehir Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Ataşehir Ulusal Çevre Konulu Kısa Film Yarışması’nda ödüller sahiplerini buldu. Ulusal Çevre Kısa Film Yarışması’nı kazananlar ve ödülleri haberimizi içerisinde yer alıyor...

Ataşehir Belediyesi Çevre Konulu Ulusal Kısa Film Yarışması düzenliyor!

Ataşehir Belediyesi, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından düzenlenen Ataşehir Belediyesi Çevre Konulu Ulusal Kısa Film Yarışması’ nın ikincisi 3-5 Haziran 2014 tarihleri arasında gerçekleştiriliyor...

Ataşehir Çevre Konulu Afiş Yarışması sonuçlandı!

Ataşehir Belediyesi tarafından ilçe sınırlarındaki ilkokul, ortaokul ve lise öğretmenlerine yönelik düzenlenen “Çevre Konulu Afiş Yarışması”nda kazananlar belli oldu. Yarışmada toplam 35 adet afiş yarıştı...

Ataşehir’de öğretmenler çevre için yarışacak!

Ataşehir Belediyesi tarafından, İlçe sınırları içerisinde yer alan İlkokul, Ortaokul ve de Liseler de görev yapan öğretmenlere yönelik “ Çevre Konulu Afiş Yarışması ” düzenleniyor.

2013'te çevre konulu haberlerde yüzde 15'lik artış oldu!

Ulusal, bölgesel ve yerel iki bine yakın gazete ve derginin incelendiği Interpress araştırmasında, 2013 yılında yayınlanan çevre haberleri içinde 43.412 adet ile en çok kentsel dönüşüm konusuna değinildiği belirlendi.

Çevre Konulu Afiş Yarışması Haberi

Çevre Konulu Afiş Yarışması


Hava kirliliği, su kirliliği, toprak kirliliği, ambalaj atıkları, geri dönüşüm, küresel ısınma ve çevre koruma gibi konularda tasarlanan afişlerin yarıştığı yarışmada jüri değerlendirmesi yapıldı.

35 afişin yarıştığı yarışmada birinciliği Ayşe Seda Tuğut (Celal Yardımcı Ortaokulu), ikinciliği Sibel Özcan (Mehmet Rauf Anadolu Sağlık Meslek Lisesi), üçüncülüğü Hatice Kılıç (Yeni Çamlıca Leman Ana Ortaokulu) ve mansiyon ödülünü de Sebiha Işıkber Dudak (Mustafa Kemal Anadolu Lisesi) kazandı.   

Yarışmada birinciliği kazanan öğretmen 5.000 TL, ikinciliği kazanan öğretmen 4.000 TL, üçüncülüğü kazanan öğretmen 3.000 TL ve mansiyon ödülünü kazanan öğretmen de 1.000 TL ile ödüllendirildi.   

Çevresel sorunların çözümünde toplumun tüm kesimlerine önemli görevler düştüğü vurgusuyla; çevresel kaynakların korunması, kirliliğin önlenmesi ve gelecek nesillere daha temiz bir dünya bırakmak için herkesin çevreyi koruma bilincine sahip olması...