29 / 04 / 2024

Çevre temalı kısa film ödülleri

Çevre temalı kısa film ödülleri

TÜÇEV, üniversiteli gençler arasında “çevre” farkındalığını artıracak önemli bir projeye imza atıyor. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin talimatı ile düzenlenen “Yeşil Ekran Üniversiteler Arası Kısa Film Yarışması” başladı.

İş GYO'nun ulusal kredi notu uzun vadeli AA, kısa vadeli A1+!

İş GYO'nun "yatırım yapılabilir" kategori içerisinde değerlendirerek Uzun Vadeli (Ulusal) Notu (TR) AA, Kısa Vadeli (Ulusal) Notu (TR) A1+, görünümlerini ise "Stabil" olarak teyit edildi.

Atakule GYO 1 ay daha kısa çalışma uygulamasına devam edecek!

Atakule GYO'nun faaliyetlerine asgari ve zaruri düzeyde çalışma süresi ile devam edilmesine, bu amaçla yasal şartları taşıyan personeli için Kısa Çalışma uygulamasına bir ay süreyle devam edilmesine karar verildi. 

Nevzat Ceylan: AnkaPark en kısa sürede açılmalı!

AnkaPark’ın en kısa süre içerisinde faaliyete geçmesi gerektiğinden bahseden AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, “1,3 milyon metrekare alan üzerine kuru olan ve 12 farklı tematik bölümden meydana gelen parkta 2 bin 117 eğlence ünitesi bulunuyor.

Temmuz ayı işsizlik ve kısa çalışma ödemeleri başladı!

Temmuz işsizlik ve kısa çalışma ödemeleri bugün itibariyle başladı. T.C. kimlik numaralarının son hanesi 0-2 olanlara yapılacak.

Halk GYO'nun ulusal kredi notu uzun vadeli AA-, kısa vadeli A1+!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın "yatırım yapılabilir" kategoride; Uzun Vadeli Ulusal Notu (TR) AA-, Kısa Vadeli Ulusal Notu (TR) A1+, her iki not görünümünü ise "stabil" olarak belirlendi...

Temmuz ayı işsizlik ve kısa çalışma ödemeleri 27 Temmuz'dan itibaren yapılacak!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Temmuz ayına ilişkin işsizlik ve kısa çalışma ödemelerinin 27 Temmuz tarihinden itibaren yapılacağını belirtti.

Atakule GYO kısa çalışma uygulamasına 1 ay daha devam edecek!

Atakule GYO personeli için 10 Nisan 2020 – 30 Haziran 2020 tarihleri arası dönemde geçerli olmak üzere getirilmiş olan Kısa Çalışma uygulamasına 1 Temmuz 2020 tarihinden itibaren bir ay süreyle devam edilmesine -karar verdi.

Kısa çalışma ödeneğinin süresi uzatıldı!

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle kısa çalışma ödeneği süresi bir ay uzatıldı.

Haziran ayı işsizlik ve kısa çalışma ödemeleri öne çekildi!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, haziran ayı işsizlik ve kısa çalışma ödemelerinin öne çekildiğini aktardı ve 29 Haziran Pazartesi'den itibaren hesaplara yatırılacağını bildirdi.

Kısa çalışma ödeneği alan bazı vatandaşların konut kredisi başvurusu onaylanmıyor mu?

Kamu bankalarının, normalleşme sürecine geçiş ve sosyal hayatın canlanması amacıyla Haziran'ın başında yürürlüğe aldığı düşük faizli konut kredisi kampanyasında kısa çalışma ödeneği alanlar arasında meslek ayrımcılığı yapıldığı ileri sürüldü. 

İstanbul Havalimanı ‘Kovid-19 Havacılık Sağlık Emniyeti Protokolü’nü imzaladı!

Benzersiz mimarisi, güçlü alt yapısı, üstün teknolojisi ve sunduğu üst düzey yolcu deneyiminin yanı sıra henüz ilk yılında küresel aktarma havalimanı olarak havacılık sektöründe yerini alan İstanbul Havalimanı, EASA tarafından hazırlanan ‘Kovid-19 Havacılık Sağlık Emniyeti Protokolü’nü imzaladı.

Konut kredisinde kısa vade mi daha mantıklı?

Konut kredilerinde kredinin maliyetini faiz ve vade belirliyor. Faiz oranları tarihin en düşük seviyelerine çekildi. Geriye ‘vade’ kalıyor. Peki konut kredilerinde uzun vadeli geri ödeme mi kısa vadeli geri ödeme mi daha mantıklı? 

Kısa vadeli dış borç stoku nisanda 115.2 milyar dolar oldu!

Nisan sonu itibarıyla kısa vadeli dış borç stoku 2019 yıl sonuna göre yüzde 6.8 oranında azalarak 115.2 milyar dolar oldu.

Çevre temalı kısa film ödülleri Haberi

Çevre temalı kısa film ödülleri

Bakanlık ve Türkiye Çevre Koruma Vakfı  (TÜÇEV), üniversiteli gençler arasında “çevre” farkındalığını artıracak önemli bir projeye imza atıyor.  Ana konusunun  “çevre” olacağı   ”Yeşil Ekran Üniversiteler Arası Kısa Film Yarışması” ile en iyi kısa film çeken öğrenciye 30 bin lira ödül verilecek. 15 Kasım’da başlayan ve tüm üniversitelerin katılabileceği yarışmada,  öğrenciler en az 4 kişilik gruplar oluşturacak.  Jüri değerlendirmesinin ardından yarışmanın kazananı 1 Mart 2015 tarihinde İstanbul da düzenlenecek törende belli olacak. Birincinin 30 bin lira ile ödüllendirildiği yarışmada ikinciye 20, üçüncü 10 bin TL verilecek. Yarışma kapsamında 8 kişiye ise 5 bin TL mansiyon ödülü verilerek toplamda 100 bin TL ödül dağıtılacak


Nasıl başvurulacak?

Öğrenciler, www.yesilekrankisafilm.com  web sayfasından ön kayıt yaptıktan sonra hazırlamış oldukları süresi 6 dakikayı geçmeyecek kısa filmleri...