30 / 04 / 2024

Çevre Yatırımları Açılış ve Temizlik Araçları Dağıtım Töreni

Çevre Yatırımları Açılış ve Temizlik Araçları Dağıtım Töreni

“Çevre Yatırımları Açılış ve Temizlik Araçları Dağıtım Töreni” Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla gerçekleşti. Törende 26 şehir parkı, 27 atık su arıtma ve 2 katı atık tesisinin açılışıyla 120 çevre temizlik aracının hizmete alımı yapıldı.

Eskişehir'de fabrika yatırımları için gaza basıldı! 2030 yılında toplam bin 250 fabrika olacak!

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir'e yapılan sanayi yatırımlarının devam ettiğini söyleyerek, hedeflerinin 2030 yılına kadar bin 250 fabrika olduğunu açıkladı.

Lüks markalar ABD'de gayrimenkul yatırımlarını genişletiyor: Wall Street Journal marka marka açıkladı! 

Gucci, Chanel ve diğer lüks markalar ABD'de gayrimenkul yatırımlarını artırmaya başladı. Pandeminin ardından yeniden mağazalardan alışveriş yapma devri başlayınca, markalarda şubelerini hem büyütmeye hem de daha eğlenceli hale getirmeye odaklandı. İşte detaylar...

Ns Global Dış Ticaret Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Tophane Şubesi açıldı!

Ns Global Dış Ticaret Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Tophane Şubesi 4 milyon 237 bin 49  TL yatırım bedeli ile Nahit Sağlık tarafından açıldı.

Vezir Sağlık Ve Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vezir Sağlık Ve Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa’da 500 bin TL sermaye bedeli ile  Saim Öztürk tarafından kuruldu.

Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel Sultanahmet Şubesi açıldı!

Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel Sultanahmet Şubesi 89 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşe Cevahir Ersoy tarafından açıldı.

Murat Kurum'dan Konya yatırımları açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya'nın geleceğini inşa ettiklerini belirtti. Kurum, "Kentsel dönüşümden sosyal konutlara, millet bahçelerinden çevre yatırımlarımıza, sokak sağlıklaştırma projelerinden tarihi meydanlarımızı yenilemeye, yeni projeler üretmeye devam edeceğiz" dedi.

Akfen GYO Masanda Turizm Yatırımları'nı satın aldı!

Akfen GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Masanda Turizm Yatırımları A.Ş.'nin satın alınması hakkında açıklama yaptı.

Akfen GYO Masanda Turizm Yatırımları'nı satın aldı!

Akfen GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Masanda Turizm Yatırımları A.Ş.'nin satın alınması hakkında açıklama yaptı.

Bakanlığın 2021 yılı için Erzincan'a yönelik yatırımları mecliste!

Bakanlığın 2021 yılı için Erzincan'a yönelik yapacağı yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Arslan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adil Karaismailoğlu: 2020 yılı ulaştırma altyapı yatırımları açısından çok verimli geçti!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada "2020 yılı ulaştırma altyapı yatırımları açısından çok verimli geçti. 2021 yılı da bu yatırımların vatandaşımıza hizmet noktasında artarak devam edeceği bir yıl olacaktır inşallah." diye konuştu.

Gölcük'te dev sağlık yatırımları tek tek tamamlanıyor!

Gölcük'te yapımına başlanan dev sağlık yatırımları tek tek hayata geçiriliyor. Gölcük 112 Acil Servis binası ve Yeni Mahalle Sağlık Kompleksi tamamlanıp hizmete açıldı.

İbrahim Tatlıses'in emlak yatırımları ağızları açık bıraktı!

14 Mart 2011'de program çıkışı uğradığı silahlı saldırı sonrası mucizevi bir şekilde hayatta kalan İbrahim Tatlıses, mal varlığıyla sosyal medya gündeminde. Tatlıses'in emlak yatırımları ağızları açık bıraktı...

Pera GYO Ardus Gayrimenkul Yatırımları A.Ş.'ye borcunu 19 Ekim'de ödeyecek! 

Pera GYO Ardus Gayrimenkul Yatırımları A.Ş.'ye olan 6 milyon 370 bin 624 TL borcu 19 Ekim 2020 tarihinde ifa edecek. 

Çevre Yatırımları Açılış ve Temizlik Araçları Dağıtım Töreni Haberi

Çevre Yatırımları Açılış ve Temizlik Araçları Dağıtım Töreni

Başbakan Davutoğlu, toplu açılış ve araç teslimi töreninde yaptığı konuşmada, çevre yatırımlarının sadece ekonomik ve siyasi bir faaliyet değil ahlaki bir sorumluluk ve mekâna, insana saygının yansıması olduğunu söyledi.


Çevre söz konusu olduğunda, siyasi farklılıkların göz ardı edilerek, aynı perspektiften bakma erdeminin gösterilmesi gerektiğini vurgulayan Davutoğlu, BM Dışişleri Bakanları Konferansı'ndaki bir anısını paylaştı. Konferansta kendinden önce konuşan bakanların, ulusal çıkarlarını öne alan sunuşları yaptıklarını anlatan Davutoğlu, kendisinin ise yazılı metnin dışına çıktığını söyledi. Davutoğlu, şöyle devam etti: "Dedim ki: Hepimiz dışişleri bakanları olarak sahip olduğumuz mevki dolayısıyla kendi ulusal pozisyonumuzu savunmak durumundayız. Her konuda böyle olabilir ama bir konu istisnadır. Eğer konu çevre ise hepimizin temsil ettiğimiz devletlerin dışişleri bakanları olarak değil, insanlığın içişleri bakanları olarak konuşma sorumluluğumuz var çünkü...