21 / 07 / 2024

Çevreci restoranlar

Çevreci restoranlar

İlk olarak İstanbul 'da pilot restoranların katılımıyla başlatılan proje ile, sürdürülebilir olmayı hedefleyen restoranlar denetlenecek ve kriterleri karşılamaları halinde 'Yeşil Nesil Restoran' olmaya hak kazanacak.

Çevreci traktör Farmall X! CASE IH 16 Ekim 2022 fiyat listesi

CASE IH’ın Türkiye yerli üretip çiftçiye buluşturduğu modellerinden Farmall X, üstün güç ve sunduğu performans ile çiftçilerin adeta göz bebeği. Farmall X, sadece üstün performansıyla değil çevreci yönüyle de rakiplerinin bir adım önüne geçiyor.

Dorçe Prefabrik çevreci modüler yapılar inşa ediyor!

Dorçe Prefabrik ve İnşaat, pratik kurulumu be avantajlı özellikleriyle dikkat çeken çevreci yapı tasarlamaya devam ediyor. 

Rizelli Emlakçılık İnşaat Turizm Gıda Restoranları Sanayi Ticaret Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Rizelli Emlakçılık İnşaat Turizm Gıda Restoranları Sanayi Ticaret Ve İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Muammer Kurtkaya tarafından kuruldu.

Başakşehir’in çevreci ve akıllı belediye binası 29 Ekim’de açılacak!

Başakşehir’in yeni belediye binasında çalışmalar hızla devam ediyor. Çevreci ve akıllı belediye binasının 29 Ekim tarihinde açılacağı duyuruldu.

Mars Çevreci Yapı Malzemeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Mars Çevreci Yapı Malzemeleri Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kaçar tarafından kuruldu.

Tavuk restoranları yıl sonuna kadar 155 franchise şube açacak! 

Yüksek kar marjı veren tavuk restoranları, 2020'de de yeni girişimcileri sektöre kazandıracak. 6 tavuk restoranı yıl sonuna kadar155 franchise şube açacak... 

Çevreci kentsel dönüşümle binalar reenkarne olacak!

Çevreci kentsel dönüşümle şehirde  AVM, tütün deposu, fabrika, hangar ve binalar Heavenly dDF ile hayat bulacağını belirten Heavenly dDF girişiminin kurucularından mimar Arhan Kayar, "Bir binanın temeli 10 milyon canlının hayatına mal oluyor. Bu çabamızla binalar reenkarne olacak" dedi...

Kanal İstanbul hem ekonomik hem çevreci bir proje!

Bakan Soylu, "Kanal İstanbul, hem ekonomik bir projedir hem çevreci bir projedir. Orası tam anlamıyla Boğaza alternatif olabilecek, Boğazı koruyabilecek bir proje. Orada 500 bin kişilik güzel bir çevre ve şehircilik mimarisi olacak" diye konuştu...

İstanbul Yeni Havalimanı hem çevreci hem tasarruflu!

Kendi enerjisini üreten, çevreci, engelsiz ve yeşil olarak hayata geçirilen, yılda 19 bin hanenin tükettiği elektrik ve 5 bin 500 hanenin tükettiği kadar su tasarrufu ile 33.2 milyon TL cepte kalacak.

CarrefourSA Lezzet Arası restoranları hizmete açıldı!

Sabancı Holding ve Carrefour Grup iştiraki CarrefourSA, Lezzet Arası restoranlarını hizmete açtı.

Çevreci çatılar hızla yayılıyor!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Adil Baştanoğlu yaptığı açıklamada Çevre Haftası'nda çevreci çatıların hızla yayıldığını açıkladı

İSPARK'tan çevreci projeler!

İstanbul'un farklı noktalarında yer altına kurulan otoparkların üstü yeşil alan, spor alanları ve oyun parkları şeklinde düzenlenirken, otoparklardaki tabela ve ışıklı işaretçiler, güneş enerjisiyle çalışan çevreci tabelalarla değiştirilmeye başlandı.

Antalya Kepez-Santral'de çevreci dönüşüm!

Türkiye’nin en büyük ve sorunsuz kentsel dönüşüm projesi olan Antalya Kepez-Santral, aynı zamanda en çevreci geri dönüşüm çalışmasına da sahne oluyor.

Çevreci restoranlar Haberi

Çevreci restoranlar

Yeme-içme sektöründe bilinçli bir tüketim anlayışıyla gıda ve ambalaj atığım azaltmak, sertifikalı ve yerel gıda kullanmak, enerji verimliliğini sağlamak için yola çıkan Yeşil Nesil Restoran Hareketi', gelecek nesillere sürdürülebilir bir dünya bırakmayı hedefliyor. 


WWF-Türkiye ve Boğaziçi Üniversitesi tarafından, Turizm Restoran Yatırımcıları ve İşletmecileri Derneği (TURYİD) ve Beşiktaş Belediyesi işbirliği, Unilever Food Solutions desteğiyle başlayan Yeşil Nesil Restoran Hareketinin lansman toplantısı, projeye ilk katılan ve Yeşil Nesil Restoran' sertifikası almaya hak kazanan La Mancha Kuruçeşme'de gerçekleştirildi. Lansman gecesinde, WWF-Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Bayar tarafından Yeşil Nesil Restoran' olmaya hak kazanan La Mancha, Frankie, Sunset, Fenix, Tom's Kitchen ve Kanyon Kitchenette'e sertifikaları takdim edildi. 


WWF-Türkiye Başkam Bayar WWF-Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Bayar, Yeşil Nesil projesi ortaklarına verdikleri destek için teşekkür ederken,...