02 / 05 / 2024

Çevrenin Sesine Kulak Ver

Çevrenin Sesine Kulak Ver

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı geri dönüştürülebilen atıkların yeniden ekonomiye kazandırılması ve sağlıklı bir çevre bilincinin oluşturulması için ilk ve ortaöğretim düzeyinde 1 milyon öğrenciye ulaşmayı hedefliyor...

A101’e Philips kulak üstü kulaklık 649 TL’ye, Türk kahvesi makinesi 649 TL’ye, 6’lı su bardağı 33,25 TL’ye indi!

Türkiye’nin en büyük zincir marketlerinden A101’e yine 7’den 70’e herkesi ilgilendiren indirimler geldi. Bu kapsamda, Philips kulak üstü kulaklık 649 TL’ye, Türk kahvesi makinesi 649 TL’ye, 6’lı su bardağı 33,25 TL’ye düşecek. İşte A101 fiyat listesi 18 Eylül 2023...

Kredi kartı kullananlar bu uyarılara kulak verin! Cebinizi büyük oranda rahatlatacak!

Kredi kartı kullanan milyonları ilgilendiren bir uyarı geldi. Bu uyarılara kulak verenler rahat bir nefes alabilir. İşte detaylar!

Gram altında tarihi rekor kırıldı! “Keşke alsaydım” dememek için İslam Memiş'e kulak verin!

Gram altında tarihi rekor kırıldı. Gram altın iç piyasada 1150 TL'ye çıktı. Herkes şimdi ne olacak? sorusunun yanıtını ararken “Keşke alsaydım” dememek için İslam Memiş'e kulak verin. İşte detaylar…

Kiracılar ne yapacağını şaşırdı! Ev sahipleri kuralları kulak arkası ediyor!

Kira artış oranı yeni yasal düzenleme getirilmişti. Kira artışı yüzde 25’i geçmeyecekti. Ancak bu yasal düzenleme ev sahipleri tarafından kulak arkası edilmeye başlandı. İşte detaylar!

A101'de Piranha Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık yüzde 20 indirimle satışta! İşte 8 Nisan 2022 fiyat listesi...

A101 resmi internet sitesinde Piranha Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık yüzde 20 indirimle satışa çıktı! Peki, A101'de Piranha Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık fiyatları ne kadar? İşte 8 Nisan 2022 fiyat listesi...

Ekrem İmamoğlu'ndan Kanal İstanbul çağrısı: Bu yanlıştan siz dönün, millet döndürmesin!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti’nin düzenlediği “Kanal İstanbul Paneli”nde açıklamalarda bulundu. Ekrem İmamoğlu; " Vicdanınızın sesine kulak verin. Bu insanların feryadına kulak verin. Ve bu eşsiz şehre, geri dönüşü olmayan bir ihanete kalkışmayın." dedi...

Merkez Bankası “faizi düşür” talebine kulak tıkıyor!

Eylül 2018’de faizi bir kalemde 625 baz puan yükselterek yüzde 24’e çıkaran Merkez Bankası, iş dünyası ve tüketicilerden gelen “faizi düşür” talebine adeta kulak tıkıyor.

Kulak İnşaat'tan Tarsus'a 456 konut ve işyeri geliyor!

Konut inşaatı, iş merkezi, otoyol, askeri tesis, otel, hastane, okul, prefabrik konut, yüzme havuzu, toplu konut, alışveriş ve spor merkezi gibi alanlara yoğunlaşan Kulak İnşaat, bugüne kadar 4 milyon metrekarelik alanda, 40 binin üzerinde konut üretti.

Adana Kulak Kent'te yaşam başladı!

Kulak İnşaat A.Ş. CEO’su Tarkan Kulak, Yüreğir'de hayata geçirdikleri Kulak Kent'in ilçeye değer kattığını söyledi.

Adana Tarkan Kulak Camii ibadete açıldı!

İnşaat sektöründe 73 yıllık deneyimi ile ulusal ve uluslararası birçok projeye imza atan Kulak İnşaat'm Adana'nm Yüreğir ilçesinde hayata geçirdiği Kulak Kent Projesi içerisinde yer alan Tarkan Kulak Camii törenle ibadete açıldı.

Bozcaada ve Gökçeada kıyılarında yapılaşma iddiasına yanıt geldi!

Bülent Turan, Bozcaada ve Gökçeada kıyılarında yapılaşma iddiasıyla ilgili olarak, yereldeki belediye ve muhtarların o koylara hiçbir çivi çakmaması kaydıyla ihalenin iptaline karar verdi. Biz Bozcada ve Gökçeada'nın sesine kulak verdik." dedi.

Başbakan Yıldırım bankacıları uyardı!

Başbakan Yıldırım, "Bankacıları buradan uyarıyorum. Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefeciliği bırakın, gerçek ekonomiye dönün." dedi.

İstanbul'da arsa fiyatı dünya ile yarışıyor!

Dünyada arsası en pahalı 5 şehirden birinin İstanbul olduğunu belirten KLK Yapı Başkan Yardımcısı Atakan Kulak, bu durumun maliyeti artırdığını söyledi. Kulak, “5 dönüm için 20 milyonu gözden çıkarmanız gerek” dedi.

Çevrenin Sesine Kulak Ver Haberi

Çevrenin Sesine Kulak Ver


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı geri dönüştürülebilen atıkların yeniden ekonomiye kazandırılması ve sağlıklı bir çevre bilincinin oluşturulması için çalışmalarına hız verdi.


Bakanlık hazırlanan proje kapsamında ilk ilk ve ortaöğretim düzeyinde 1 milyon öğrenciye ulaşmayı hedefliyor.


Bu kapsamda Trabzon’da gerçekleştirilen ilk çalışmada belirlenen 3 okulda bin öğrenciye sunum yapıldı. Trabzon Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nün koordinasyonuyla yine Bakanlığa bağlı Çağrı Merkezi Alo 181’den oluşturulan çalışma grubu okullarda çevre eğitimlerine başladı.


''Çevrenin Sesine Kulak Ver'' adı verilen projede eğitim planı çerçevesinde öğrencilere şu bilgiler veriliyor: ‘’Çevre kirliliği ile beraber çevremiz, sularımız, toprağımız kirlenir, daha çok ağaç kesilir, doğal kaynaklar çabuk tükenir, hayvanlar zarar görür, daha fazla enerjiye ihtiyaç duyulur, çöp depolama alanları çabuk dolar, dünyamızın yaşam süresi kısalır.


Çevre kirliliğinin önüne geçmek için atık yağ, kağıt,...