02 / 05 / 2024

Kredi kartı kullananlar bu uyarılara kulak verin! Cebinizi büyük oranda rahatlatacak!

Kredi kartı kullananlar bu uyarılara kulak verin! Cebinizi büyük oranda rahatlatacak!

Kredi kartı kullanan milyonları ilgilendiren bir uyarı geldi. Bu uyarılara kulak verenler rahat bir nefes alabilir. İşte detaylar!



Bankalar mayıstan beri bu seneye dair kredi kartı aidat ücretlerini ekstreye yansıtma başladıklarını açıkladı. Bu durum karta ve bankaya göre değişiklik gösteriyor ve bu ücretler neredeyse 600 TL’yi geçiyor.

 Ekstreyi kontrol etmeyen kişiler farkında olmadan aidat ücretini de ödüyor. Bu ödeme durumundan kurtulmak da mümkün. Kimsenin bilgi sahibi olmadığı 180 gün detayına göz atabilirsiniz.

Peki “Kredi kartı borcunu öderken ve aidat sorunu ile karşı karşıya kalmamak için neler yapılmalıdır? İşte ayrıntılar…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön