16 / 05 / 2024

Ceyda Düvenci 2016 hayali

Ceyda Düvenci 2016 hayali

Kızının rahatsızlığını öğrendikten sonra hayata daha farklı baktığını söyleyen Ceyda Düvenci, en büyük hayalinin kaynaştırma eğitimi yapılan bir ilkokul açmak olduğunu söyledi

Hong Kong'da konut fiyatları yine düştü! Eylül 2016'dan bu yana en düşük seviye!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Hong Kong konut piyasasında, özel konut fiyatları art arda 10. ayda da geriledi ve Eylül 2016'dan bu yana en düşük noktaya ulaştı. 

EXPO 2016 düğün salonuna mı çevrildi?

Antalya Aksu'da 1 milyar 720 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen EXPO 2016’nın düğün salonuna çevrildiği iddia edildi.

Ceyda Düvenci her yaz Amerika'da yaşayacak!

Ceyda Düvenci eşi Bülent Şakrak ile Amerika’ya yerleşeceğine haberlerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Düvenci, hemen her yaz Amerika’da kalacağını ama Türkiye'ye geri döneceğini söyledi.

Ceyda Düvenci: Başka ülkeye yerleşmeyiz!

Bülent Şakrak ile evli olan Ceyda Düvenci, haklarında çıkan taşınma iddialarını yanıtladı. Doğumu ABD'de yapacağını açıklayan Düvenci, ''Biz ülkemizi seviyoruz, başka ülkeye yerleşmeyiz'' diye konuştu.

Akfen GYO 2016 bilgilendirme dökümanını yayınladı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen GYO 2016 bilgilendirme dökümanını yayınladı.

Ceyda Düvenci-Bülent Şakrak çifti ABD'den ev aldı!

Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak çifti Amerika'nın New Jersey şehrinden ev aldı. ABD'de boya-badana ve tadilat işleriyle ilgili bir şirket kuran çift artık orada yaşayacak.

Türkiye ekonomisi 2016'da beklenenden çok daha iyi büyüdü!

Türkiye ekonomisinin 2016'da beklenenden çok daha iyi büyüdüğünü belirten Başbakan Yardımcısı Şimşek, "Toparlanma hızlı oldu ve Türkiye teknik olarak bir resesyona girmedi, bu çok önemli." dedi.

Türkiye ekonomisi 2016'da yüzde 2,9 büyüdü!

TÜİK, 2016 yılına ilişkin üretim yöntemiyle hesaplanan gayri safi yurtiçi hasıla sonuçlarını açıkladı.Türkiye ekonomisi geçen 2016 yılında yüzde 2,9 büyüdü.

Akmerkez GYO 2016 yılı net dönem karını açıkladı!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 2016 yılı net dönem karını açıkladı. Şirket, Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya İlişkin Esaslar Tebliğ hükümlerini yayınladı.

2016'da yabancılara 18 bin 391 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu Konya Bölge Müdürlüğü, 2016 yılında Yabancılara Yapılan Konut Satışı İstatistikleri konusunu değerlendirdi. İşte konut satışlarında 2016 yılı sonuçları şöyle..

2016-2017'de gayrimenkulde yapılan düzenlemeler!

İşte kronolojik sıralamasıyla 2016'dan günümüze kadar gayrimenkul mevzuatında yapılan yasal düzenlemeler..

Saf GYO'nun 2016 dönemine ait faaliyet raporu yayınlandı!

Akiş GYO ile birleşerek infisah olan Saf GYO'nun 01 Ocak 2016 - 31 Aralık 2016 dönemine ait faaliyet raporu yayınlandı.

REIDIN Ofis Kira Endeksi 2016 dördüncü çeyrek sonuçları!

REIDIN Ofis Kira Endeksi 2016 yılı dördüncü çeyrek sonuçlarına göre, ofis kiraları bir önceki çeyrek dönem verilerine göre azaldı. İstanbul genelinde Esentepe, en yüksek kira değerine sahip ilçe oldu.

Ceyda Düvenci 2016 hayali Haberi

Ceyda Düvenci 2016 hayali

Geçtiğimiz günlerde oyuncu Bülent Şakrak’la hayatını birleştiren Ceyda Düvenci, yeni yılın kendisi için güzel başladığını söyledi. Mutluluk ipuçları paylaştığı ‘Meli Melek’ ajandasının Trump Alışveriş Merkezi’ndeki imza gününde konuşan oyuncu yeni yıla dair hayalini şu sözlerle paylaştı: 


“En büyük hayalim kaynaştırma eğitimi yapılan bir ilkokul açmak. Özellikle de kızım gibi ‘serebral palsi’li çocuklara daha çok kucak açan, donanımlarını güçlendiren ve onları hayata daha rahat hazırlayan bir okul. Çünkü bu hastalık bir zeka geriliği değil, doğru eğitilirlerse onlar için daha farklı yollar...