02 / 05 / 2024

Ceyda Düvenci Acarkent

Ceyda Düvenci Acarkent

Ceyda Düvenci, eşi Engin Akgün ve kızı Melisa’yla yaşadığı Acarkent’teki villasına geçen kış taşındı ve evini kendisi dekore etti

Cemesar İnşaat Taahhüt Arazi Geliştirme Dış Ticaret Anonim Şirketi Maslak Şubesi açıldı!

Cemesar İnşaat Taahhüt Arazi Geliştirme Dış Ticaret Anonim Şirketi Maslak Şubesi  12 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ceyda Sarı tarafından  açıldı. 

Ecd Mimarlık Mühendislik Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ecd Mimarlık Mühendislik Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ceyda Demir tarafından kuruldu.

Five O'Clock, dördüncü şubesini Zorlu Center'da açtı!

Acarkent, Kavacık ve Bodrum şubeleri ile hizmet veren Five O'Clock, dördüncü şubesini Zorlu Center'da açtı...

Acarkent'ten 10 milyon TL'ye icradan satılık villa!

Beykoz İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Çavuşbaşı Mahallesi'nde yer alan Acarkent Konut Sitesi'ndeki 399 metrekarelik villayı 10 milyon TL'ye icradan satıyor...

Karabağlar’da 13 mahalleye dönüşüm müjdesi!

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un gerçekleştirdiği ziyaretin ardından notlarını paylaştı. Çankırı, 13 mahalle için dönüşüm müjdesi verdi.

Burak Yılmaz'ın Acarkent'teki ultra lüks evi!

Trabzonspor'un milli forveti Burak Yılmaz, Acarkent'te villa satın aldı. Yılmaz'ın evinde dört oturma odası, altı yatak odası bulunuyor...

Kentsel dönüşüme girmeden önce bilinmesi gereken 5 nokta!

Avukat Ceyda Huri Hergül kentsel dönüşüm sürecine girmeden önce bilinmesi gereken 5 önemli maddeyi paylaştı...

Mustafa Ceceli ve Selin İmer Acarkent'ten ev aldı!

9 yıllık eşi Sinem Gedik’ten boşandığı dönemde Selin İmer’le ilişkisi ortaya çıkan Mustafa Ceceli, Beykoz Acarkent’ten aldı. Ünlü şarkıcı İmer ile birlikte mobilyalarını bile seçmiş.

Coşkun Sabah evini ve dükkanını satıyor!

Coşkun Sabah, ayrılırsak intihar ederim dediği eşi Ceyda Sabah’tan 4 daire, 1 dükkân ve 2.2 milyon TL karşılığında boşandı.

Ceyda Düvenci her yaz Amerika'da yaşayacak!

Ceyda Düvenci eşi Bülent Şakrak ile Amerika’ya yerleşeceğine haberlerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Düvenci, hemen her yaz Amerika’da kalacağını ama Türkiye'ye geri döneceğini söyledi.

Coşkun Sabah ve Ceyda Sabah aynı evde yaşayacak!

Coşkun Sabah ve Ceyda Sabah çifti arasında anlaşma sağlandı. Coşkun Sabah eşine tazminat olarak İstanbul’da 4 daire, 1 dükkan ve nakit 2,2 milyon TL vermeyi kabul ederken çiftin aynı evde yaşamaya devam edecek olmaları şaşırttı.

Rezidansta tarım dönemi başlıyor!

Nurol GYO Yönetim Kurulu Üyesi Ceyda Çarmıklı Kılıçaslan, rezidansta tarım döneminin başlayacağını dile getirdi.

Ceyda Düvenci: Başka ülkeye yerleşmeyiz!

Bülent Şakrak ile evli olan Ceyda Düvenci, haklarında çıkan taşınma iddialarını yanıtladı. Doğumu ABD'de yapacağını açıklayan Düvenci, ''Biz ülkemizi seviyoruz, başka ülkeye yerleşmeyiz'' diye konuştu.

Ceyda Düvenci Acarkent Haberi

Ceyda Düvenci Acarkent

Villaya geçen şubat ayında taşınmışdıklarını belirten Ceyda düvenci, “Aslında burasının kullanımı eski evime göre daha pratik. En önemlisi havuzu yok ve bu durum burayı tercih etmemde önemli rol oynadı tabii ki” diye  anlatmayı sürdürüyor. Evin harika bir bahçesi olduğunu ve bahçe için bu evi tercih ettiklerini söylerken ıhlamur ağacından meditasyonunu yaptığını söylüyor.


ceyda düvencinin villası, 450 metrekare ve giriş katında, geniş bir çalışma odası yer alıyor. Bunun bir bölümü kızı Melisa’nın oyun odası olarak tasarlanmış. Bahçe katında beyaz ve turkuaz renklerin yoğunlukta olduğu bir salon, yemek odası ve açık mutfak var. Ceyda Düvenci'nin villasında beş yatak odası ve banyolar üst katlarda yerleştirilmiş. Ceyda Düvenci “Eski evime kırmızı-beyaz renkler hakimdi. Burada turkuaza ağırlık verdim. Çok sevdiğim denizi hatırlatıyor ve bana çok...