05 / 05 / 2024

Ceyda düvenci

Ceyda düvenci

“Umutsuz Ev Kadınları”nın hamarat Elif’i Ceyda Düvenci, eşi Engin Akgün ve kızı Melisa ile geçen kış taşındıkları Acarkent’teki villanın kapılarını InStyel Home dergisine açtı. Düvenci’nin dekorasyonunu kimselere bırakmayıp kendisinin yaptığı evde kediler

Ceyda Düvenci kütüphane yaptırıyor!

Oyuncu Ceyda Düvenci çok sevdiği anneannesi Fatma Özkan adına Bursa'da kütüphane yaptırıyor

Cemesar İnşaat Taahhüt Arazi Geliştirme Dış Ticaret Anonim Şirketi Maslak Şubesi açıldı!

Cemesar İnşaat Taahhüt Arazi Geliştirme Dış Ticaret Anonim Şirketi Maslak Şubesi  12 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ceyda Sarı tarafından  açıldı. 

Ecd Mimarlık Mühendislik Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ecd Mimarlık Mühendislik Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ceyda Demir tarafından kuruldu.

Karabağlar’da 13 mahalleye dönüşüm müjdesi!

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un gerçekleştirdiği ziyaretin ardından notlarını paylaştı. Çankırı, 13 mahalle için dönüşüm müjdesi verdi.

Kentsel dönüşüme girmeden önce bilinmesi gereken 5 nokta!

Avukat Ceyda Huri Hergül kentsel dönüşüm sürecine girmeden önce bilinmesi gereken 5 önemli maddeyi paylaştı...

Coşkun Sabah evini ve dükkanını satıyor!

Coşkun Sabah, ayrılırsak intihar ederim dediği eşi Ceyda Sabah’tan 4 daire, 1 dükkân ve 2.2 milyon TL karşılığında boşandı.

Ceyda Düvenci her yaz Amerika'da yaşayacak!

Ceyda Düvenci eşi Bülent Şakrak ile Amerika’ya yerleşeceğine haberlerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Düvenci, hemen her yaz Amerika’da kalacağını ama Türkiye'ye geri döneceğini söyledi.

Coşkun Sabah ve Ceyda Sabah aynı evde yaşayacak!

Coşkun Sabah ve Ceyda Sabah çifti arasında anlaşma sağlandı. Coşkun Sabah eşine tazminat olarak İstanbul’da 4 daire, 1 dükkan ve nakit 2,2 milyon TL vermeyi kabul ederken çiftin aynı evde yaşamaya devam edecek olmaları şaşırttı.

Rezidansta tarım dönemi başlıyor!

Nurol GYO Yönetim Kurulu Üyesi Ceyda Çarmıklı Kılıçaslan, rezidansta tarım döneminin başlayacağını dile getirdi.

Ceyda Düvenci: Başka ülkeye yerleşmeyiz!

Bülent Şakrak ile evli olan Ceyda Düvenci, haklarında çıkan taşınma iddialarını yanıtladı. Doğumu ABD'de yapacağını açıklayan Düvenci, ''Biz ülkemizi seviyoruz, başka ülkeye yerleşmeyiz'' diye konuştu.

Ceyda Düvenci-Bülent Şakrak çifti ABD'den ev aldı!

Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak çifti Amerika'nın New Jersey şehrinden ev aldı. ABD'de boya-badana ve tadilat işleriyle ilgili bir şirket kuran çift artık orada yaşayacak.

Ceyda Düvenci kızına ev aldı!

Oyuncu Ceyda Düvenci sosyal medya hesabından kızı Melisa Nur Akgün'e bir ev aldığını takipçileri ile paylaştı.Ünlü oyuncunun 2015'den beri oyuncu Bülent Şakrak ile evli.

DTEC İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

DTEC İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Ceyda Gençer Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 25 Mayıs'ta Ataşehir, Örnek Mahallesi, Ercüment Batanay Sokak'ta kuruldu.

Esra ve Ceyda Ersoy Miami’den ev alacak!

GERİDE bıraktığımız günlerde İstanbul soğuklarını geride bırakarak Miami’ye giden Esra ve Ceyda kardeşler, “Miami’den ev almaya karar verdik. Türkiye’ye dönüşümüz biraz uzadı” açıklamasını yaptı.

Ceyda düvenci Haberi

Ceyda düvenci

Beykoz Acarkent’teki dört katlı villanın kapısına hafifçe vururken, bir yandan da kapı önündeki melek ve kedi aksesuvarlarını inceliyoruz. Tabii Ceyda Düvenci’nin bir yaşına henüz girmiş kızı Melisa’yı uyandırmaktan da çekiniyoruz. 


Her zamanki gibi gülen yüzü ve enerjik duruşuyla karşılıyor ünlü oyuncu bizleri. Bu onunla Instyle Home için yaptığımız ikinci kapak çekimi. “Gördüğünüz gibi kopamadım yine buralardan. Sadece bir sokak aşağıya gelebildim” diye söze başlıyor anlatmaya...


Villaya geçen şubat ayında taşınmışlar. “Aslında burasının kullanımı eski evime göre daha pratik. En önemlisi havuzu yok ve bu durum burayı tercih etmemde önemli rol oynadı tabii ki” diyor. Bir de evin harika bahçesine vurulduğundan söz ediyor.


“Şu ağacın güzelliğine bakın hele” diyerek bahçede heybetli ıhlamur ağacını işaret ediyor ve ekliyor: “Sabahları meditasyonumu bu ağaca dönük yapıyorum....