22 / 05 / 2024

Ceyhan 2016 kentsel dönüşüm projesi

Ceyhan 2016 kentsel dönüşüm projesi

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk,kentsel dönüşüm projesinin resmi gazete yayınlanmasının Ceyhan’da büyük heyecan uyandırdığını ifade etti. Öztürk kentsel dönüşümün ilçenin çehresini değiştireceğini belirtti.

2019 kentsel dönüşüm faiz desteği ne kadar?

Bakanlar Kurulu tarafından belirlenen oranlarda Dönüşüm Projeleri Özel Hesabından karşılanmak üzere faiz desteği veriliyor. Peki 2016 kentsel dönüşüm faiz desteği ne kadar?

Pendik'te her 4 konuttan 1'i kentsel dönüşümle yapıldı!

Pendik Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü'ne göre, bölgede 2013-2016 yılları arasında 617 riskli bina kentsel dönüşüm kapsamına alındı. Verilere göre, kentsel dönüşümün gerçekleştiği inşaatların oranı yüzde 25'e ulaştı.

Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşümü Ankara'da!

Ankara Büyükşehir Belediyesi 2016 yılı Faaliyet Raporu'nu yayınladı. Rapordaki maddeler de en dikkat çekici madde ''Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesinin Ankara'da yürütülmesi'' kararı oldu.

Ali Kılıç: Kentsel dönüşümde Türkiye modeli yarattık!

Maltepe Belediyesi’nin 2016 yılı Faaliyet Raporu oy çokluğu ile kabul edildi. Belediye Başkanı Kılıç, kentsel dönüşümde bir Türkiye modeli yarattıklarını belirtti.

Ceyhan Belediyesi'nden imar mevzuatı eğitimi!

Ceyhan Belediyesi İmar Müdürlüğü ve Kentsel Tasarım Müdürlüğü personellerine 'İmar mevzuatı ve şehirleşme ' konulu 2 gün süren eğitim verildi.

Soğanlı Kentsel Dönüşüm projesinde mağduriyet yaşanmıyor!

Osmangazi Belediyesi tarafından başlatılan Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, büyük bir hızla devam ediyor. İlk harcı 13 Ekim 2015’te atılan ve 4 etap halinde gerçekleştirilen projede, 2016 yılı içinde 3 etabın birden temeli atıldı.

Esenler Kentsel Dönüşüm Alanı 2. Etap'ın kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut, İstanbul Esenler Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Alanı 2. Etap Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşinin geçici kabul tutanağının 22 Aralık 2016 tarihinde onaylandığını açıkladı.

Çukurova Gayrimenkul kentsel dönüşüme odaklanacak!

Sektörün 2016 yılını değerlendiren ve 2017 yılına ilişkin öngörülerini paylaşan Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Son, şirketin gelecek yıla ait hedeflerini de açıkladı. Tamer Son,kentsel dönüşüme odaklanacaklarını belirti.

Çorum Devane TOKİ başvuru tarihleri 2016!

Çorum Merkez Devane Mahallesi Kentsel Yenileme Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 140 adet 3+1 konut kuralı satışa sunuluyor. İşte Çorum Devane TOKİ başvuru tarihleri 2016...

Tekirdağ Kentsel İyileştirme Başkanlığı'nın çalışmaları değerlendirildi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yıl sonu değerlendirmeleri kapsamında düzenlen brifing toplantısında, Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığının 2016 yılında yaptığı çalışmalar hakkında genel bilgi aldı.

Çorum'da kentsel dönüşüm için bin 598 başvuru yapıldı!

Çorum'da 16 Aralık 2016 tarihi itibariyle kentsel dönüşüm uygulamaları sistemi üzerinde 1624 adet yapının riskli olarak ilan bildirildi.

Elite Concept Kadıköy fiyat listesi 2016!

Toplam 785 adet daire ve 26 dükkandan oluşan Elite Concept Kadıköy projesi kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor. İşte Elite Concept Kadıköy fiyat listesi 2016!

Erka Panorama güncel daire fiyatları 2016!

Toplam 107 daireden meydana gelen Erka Panorama projesi kentsel dönüşüm projesi olarak inşa ediliyor. İşte Erka Panorama güncel daire fiyatları 2016...

Ceyhan 2016 kentsel dönüşüm projesi Haberi

Ceyhan 2016 kentsel dönüşüm projesi

Ceyhan Belediyesi tarafından organize edilen ‘Konya Usulü Ramazan İftar’ programına katılan Radyo programcısı şair ve yazar namı diğer ‘Gölge’ Talha Bora Öge, Halk müziği sazları eşliğinde Ceyhan'da sevenlerinin karşısına çıktı.


Ceyhan Belediyesi tarafından Namık Kemal mahallesindeki konser alanında düzenlenen ve Konya usulü iftar yemeklerinin sunulduğu iftar sofrası programına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Program öncesi Kuran-ı Kerim tilaveti okundu, dualar edildi; ezanın okunmasıyla birlikte oruçlar açıldı. İftar yemeğinden önce kısa bir konuşma yapan Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, ” Başı Rahmet ortası mağrifet ve sonu ise Cehennemden kurtuluş olan mübarek ramazan ayının milletimize hayırlı olmasını Allahtan niyaz ederim. “Rabbül âlemin, iftarımıza büyük ilgi göstererek bizlere manevi katkı sağlayan tüm Ceyhanlı hemşerilerimden razı olsun.”dedi. Başkan Öztürk yola çıktığımızda sizlere ne söz verdiysek...