18 / 05 / 2024

ceyhan sanayi

ceyhan sanayi

Ceyhan Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Can, Ceyhan'da kurulması planlanan OSB ile sanayinin gelişmesi, kentleşmenin yönlendirilmesi, çevre sorunlarının önlenmesi, bilgi ve bilişim teknolojilerinden yararlanılmasından planlandığını belirtti...

İg Proje Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İg Proje Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sena Görkem Ceyhan tarafından kuruldu.

Haki Plastik İnşaat Mobilya Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haki Plastik İnşaat Mobilya Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Furkan Koca ve Mücahit Duman Ceyhan ortaklığında kuruldu.

Ceyhan Yapımcılık İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceyhan Yapımcılık İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Orhan Gök tarafından kuruldu.

Arenlife İnşaat Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Arenlife İnşaat Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Emir Ceyhan, Emre Ceyhan, Hüsamettin Hatay ve Kandemir Atbakan ortaklığında kuruldu.

Adana Ceyhan OSB'de 13 firmaya arsa tahsis edildi!

Adana Ceyhan'daki Organize Sanayi Bölgesi’nde (COSB) yatırım için arsa tahsis edilen firma sayısı 13 oldu. 

Murat Brava Ceyhan Yapı Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Brava Ceyhan Yapı Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hilal Nur Başak Ceyhan ve Muharrem Ceyhan tarafından kuruldu.

Enes Ceyhan Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enes Ceyhan Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Enes Ceyhan tarafından kuruldu.

İc Dizayn İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İc Dizayn İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Ceyhan ve Eda Ceyhan ortaklığında kuruldu. 

Dencey İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dencey İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Ceyhan tarafından kuruldu. 

Altınproje İnşaat Sağlık Gıda Züccaciye Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınproje İnşaat Sağlık Gıda Züccaciye Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Söylemez ve Muhammed Emin Ceyhan ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 18 Şubat'ta Bahçelievler, Soğanlı Mahallesi'nde kuruldu.

Denhak İnşaat Yapı Sistemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Denhak İnşaat Yapı Sistemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sema Yalın Ceyhan tarafından 25 bin TL sermaye ile 1 Aralık'ta Büyükçekmece, Cumhuriyet Mahallesi, D-100 Karayolu Caddesi'nde kuruldu.

Ceyhan molozlardan arındırılıyor!

Ceyhan’da görüntü ve çevre kirliliğine neden olan moloz yığınları Ceyhan’ın önemli sanayi tesislerinin güzergahı, Mahir Alp Boydak Bulvarı, Çevre Yolu ve Ceyhan Nehri kıyısında ortadan kaldırıldı.

Biem Grup Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Hafriyat Gıda Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Biem Grup Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Hafriyat Gıda Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bilal Ceyhan, Emrullah Ocak tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 30 Mart'ta kuruldu.

ceyhan sanayi Haberi

ceyhan sanayi

Yeni dünya düzenindeki teknolojik gelişmelerin üretim merkezlerinde güncel donanımlar oluşturması, endüstriyel kuruluşları seri üretim yapar niteliklere kavuşturmuştur. Küresel yapıdaki ülkemiz gibi belirli coğrafi ajanlar, bu yeni anlayışta yerini alarak Hazar Denizi'nden Arap Yarımadası'na kadar dünya ekonomisinin en önemli stratejik maddesi petrolün bölgemize olumlu transferinin önünü açmıştır. 


Dünya çapında bir enerji merkezi oluşturulmasının planladığı bölgemizde proje alanı, İskenderun Körfezi ile Erzin ve Ceyhan ilçesi sınırlarını kapsamakta olan yaklaşık 128 bin 340 dönüm doğal kara ve deniz (9 kilometrelik sahil şeridi) üzerinde kaya-toprak dolgu ile kazanılacak yaklaşık 8 bin dönümlük alanla birlikte 136 bin dönüm araziyi içermektedir. Proje alanının sahil şeridindeki sınırlarını batıda BTC Ham Petrol Boru Hattı Ceyhan Terminali, doğuda BOTAŞ'a ait tesisler oluşturmaktadır. Proje öncelikleri arasında ham petrol rafinerileri yer...