02 / 05 / 2024

Ceylan Group Paşazade Konakları ödemeleri

Ceylan Group Paşazade Konakları ödemeleri

A-C Grup Paşazade Konakları satılık daire fiyatları metrekare bazında 2 bin 500 lira olarak belirlendi. Beylikdüzü Paşazade Konakları projesi 2014 yılı Haziran ayında teslim ediliyor...

Paşa Mahal Beykoz geliyor! Yeni proje! 

Paşa Mahal Beykoz projesi Parlaklar Group imzasıyla İstanbul Beykoz'da Paşabahçe'de yükseliyor. Projede satışlar başladı. İşte Paşa Mahal Beykoz ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Vegaist Group Danışmanlık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vegaist Group Danışmanlık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Husseın M.S. Sedeeq, Mesut Turakul, Ömer Aydın ve Tarık Paşa ortaklığında kuruldu.

Oc Group İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Oc Group İnşaat Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ozan Ceylan tarafından kuruldu.

Paşaoğlu Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paşaoğlu Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  100 bin TL sermaye bedeli Mustafa Yücel tarafından kuruldu.

Paşa Konakları Beykoz projesi geliyor! Yeni proje!

Parlaklar Group tarafından Beykoz'da yükselen Paşa Konakları projesi yeni sahipleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Projede fiyatlar 790 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Prn Group İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Prn Group İnşaat Anonim Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Gürol Ceylan ve Veysel Karani Ceylan ortaklığında kuruldu.

Cey Group Elektronik Medikal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cey Group Elektronik Medikal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Gamze Ceylan tarafından kuruldu.

Suay Group Endüstriyel Hizmetler Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Suay Group Endüstriyel Hizmetler Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Çıpa tarafından kuruldu.

Pti Group İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pti Group İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Gholamreza Mostanadı, Alıagha Askarlou ve Hasan Ceylan ortaklığında kuruldu.

Paşa Group Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paşa Group Mühendislik Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Omıd Pashapoorkhamene tarafından kuruldu. 

Allkent Group İnşaat Yapı Mimarlık Turizm Ve Eğlence Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Allkent Group İnşaat Yapı Mimarlık Turizm Ve Eğlence Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ömer Faruk Olcay, Agah Yaşar, Yusuf Südaş ve Abudumıjıtı Paısaılı ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ars Group Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ars Group Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Diyar Arslan, Burhan Arslan, Abdullah Arslan ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 1 Haziran'da Fatih, Kocamustafa Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Orient Group Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orient Group Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi, Amro Alastwanı tarafından 100 bin TL sermaye ile 1 Aralık'ta Esenyurt, Barboros Hayrettin Paşa Mahallesi, 1992 Sokak'ta kuruldu.

Ceylan Group Paşazade Konakları ödemeleri Haberi

Ceylan Group Paşazade Konakları ödemeleri


Paşazade Konakları projesi A-C Grup tarafından inşa ediliyor.  A-C Grup Paşazade Konakları satılık daie bilgilerinden önce projenin diğer detaylarına yer verelim.


Paşazade Konakları projesi İstanbul Beylikdüzü ilçesinde yükseliyor. 6 blok halinde inşa ediliyor olan Paşazade Konakları teslim tarihi 2014 yılı Haziran ayı olarak açıklandı.


A-C Grup Paşazade Konakları satılık daire tipleri olarak 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon bulunuyor. Beylikdüzü Paşazade Konakları'nda 104 adet konut ve 20 adet ticari birim mevcut.


Paşazade Konakları Beylikdüzü projesi Atatürk Havalimanı'na 8 kilometre, Carrefour'a, Marmara Park, Torium, Bauhaus gibi noktalara 5 dakikalık uzaklıkta bulunuyor.


A-C Grup Paşazade Konakları ödemeleri yüzde 25 peşinat ödemesinden sonra 24 ay vade farksız firma bünyesinde yapılıyor. Paşazade Konakları Beylikdüzü satış ofisi ile...