01 / 05 / 2024

ceylan inşaat fikirtepe projesi

ceylan inşaat fikirtepe projesi

Kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçirilen Ceylan İnşaat’ın Muhteşem Yeni Yıl Konutları, 3.60 emsal ile Fikirtepe’de ruhsat alan ilk firma oldu

Ada Ceylan İnşaat Hafriyat Hazır Beton Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Ada Ceylan İnşaat Hafriyat Hazır Beton Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Ada Ceylan İnşaat Hafriyat Hazır Beton Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Maltepe’de yapıldı.

KİPTAŞ Fikirtepe Vartaş-1 projesinin inşaatı tamamlandı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Twitter üzerinden Fikirtepe Vartaş-1 projesinin inşaat çalışmalarının tamamlandığını belirtti.

Ceylan İnşaat'ın konkordato talebi reddedildi!

Gayrimenkul sektöründe 37 yıldan bu yana faaliyette bulunan  Ceylan İnşaat konkordato talep etmişti. Şirket için yeni bir karar verildi. 

Ceylan İnşaat'ın alacaklılar toplantısı 20 Eylül'de!

Gayrimenkul sektöründe 37 yıldır faaliyet gösteren Ceylan İnşaat konkordato talep etmişti. Şirket için yeni bir karar çıktı.

Ceylan İnşaat'ın konkordato davası 8 Ocak'ta!

Gayrimenkul sektöründe 37 yıldır faaliyet gösteren Ceylan İnşaat konkordato talep etmişti. Şirket için 3 aylık sürenin ardından 2 ay daha ek süre verilmişti. Bu süre 86 gün daha uzatıldı. Ceylan İnşaat konkordato davası 2 Ekim'de görülecek...

Fikirtepe'de 25 katlı binanın inşaatında yangın!

Fikirtepe'de inşaat halindeki 25 katlı bir binanın bodrum katında yangın çıktı. Duman yükselen binadaki yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor.

Ceylan İnşaat'a 1 yıl kesin mühlet verildi!

Gayrimenkul sektörüne faaliyet gösteren Ceylan İnşaat'ın konkordato davası görüldü. Mahkeme, şirket hakkında 8 Ocak 2019 tarihinden başlamak üzere 1 yıl süre ile kesin mühlet verdi...

Selimoğlu İnşaat mağdurları eylem yaptı!

Pana Yapı'nın sahibi olduğu Selimoğlu İnşaat tarafından Kadıköy Fikirtepe'de başlatılan kentsel dönüşüm projesinde inşaat durunca yüzlerce kişi mağdur oldu. Mağdurlar, Şişli Tanju Okan Parkı'nda bir araya gelip, eylem yaptı.

Ceylan İnşaat'ın konkordato davası 8 Ocak'ta!

Gayrimenkul sektöründe 37 yıldır faaliyet gösteren Ceylan İnşaat konkordato talep etti. Şirket için 3 ay süre ile geçici mühlet kararı verilmişti. Bu süre 2 ay daha uzatıldı. Ceylan İnşaat konkordato davası 8 Ocak'ta görülecek...

Ceylan İnşaat konkordato talep etti!

Ceylan İnşaat, yaşadığı mali sıkıntıyı aşamayınca konkordato talebinde bulundu. Hacizlere karşı koruma talep eden şirketin konkordato davasında mahkeme tarafından koruma kararı çıktı ve üç kişilik komiser heyeti atandı...

Ceylan İnşaat’tan Uluslararası Down Plaj Futbol Festivali’ne destek!

Bodrum Yalıkavak'ta düzenlenecek olan Uluslararası Down Plaj Futbol Festivali'ne Ceylan İnşaat'tan destek geldi...

Ceylan İnşaat İskenderun'da yeni konutlar inşa ediyor!

İnşaat sektöründe endüstriyel yapılarla adından söz ettiren Ceylan İnşaat, İskenderun Belen ve Denizciler’de inşa ettiği modern konutlarla yeni yaşam alanları oluşturmaye devam ediyor.

Babacan Yapı 2018'de 2 bin 600 konut inşaatına başlıyor!

Babacan Holding Başkanı İbrahim Babacan, 2018 yılında inşaat yatırımlarında vitesi büyüteceklerini söyledi. Firmanın bu yıl 1.3 milyar lira değerinde 3 projeye başlayacağını belirten Babacan, “Beylikdüzü, Fikirtepe ve Gaziantep’te 2 bin 600 konut inşa edeceğiz” diye konuştu..

ceylan inşaat fikirtepe projesi Haberi

ceylan inşaat fikirtepe projesi

Ceylan İnşaat’ın Fikirtepe’de yükselen prestijli projelerinden Muhteşem Yeni Yıl Konutları, yapı ruhsatını aldı. Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ozan Ceylan, Muhteşem Yeni Yıl Konutları’nın ruhsatını İstanbul Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdür Yardımcısı İbrahim Büyükakın’dan teslim alırken projede faaliyetlerin tüm hızıyla sürdüğüne, Fikirtepe ve İstanbul’un dönüşümüne büyük katkı sunacaklarına inandıkları Muhteşem Yeni Yıl Konutları’nı mümkün olan en kısa sürede tamamlayacaklarını söyledi.

Gayretlerinden dolayı Büyükakın’a teşekkürlerini ileten Ceylan, “Fikirtepe için taşın altına elini koyan ve gayret gösteren Bakanlık, Müdürlük ve personeline teşekkür ederiz” diye konuştu.

Sonbahar Kampanyası

Ev sahibi olmak veya bugünden yatırım yapıp yarın kazançlı çıkmak isteyenlere cazip bahar fırsatları sunuyor. Muhteşem Yeni Yıl Konutları, yepyeni bir hayata adım atmak isteyenlere, “35 bin TL peşinat ile 120 ay vade ve 12...