01 / 05 / 2024

Ceylanpınar Büyükçaylı Mahallesi sağlık ocağı

Ceylanpınar Büyükçaylı Mahallesi sağlık ocağı

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesine bağlı Büyükçaylı Mahallesi'ne sağlık ocağı yapılması talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Büyükçekmece Atatürk Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Büyükçekmece ilçesi, Atatürk Mahallesi, 2669 ada, 1 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 19.06.2023 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yurt ücretleri belli oldu! Üniversite öğrencileri aylık ne kadar ödeme yapacak?

Üniverisite tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından milyonlarca öğrenci yurt arayışına girdi. Tercih sonuçlarına göre İstanbul'a yerleşen adaylar için İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yurt ücretleri belli oldu! Peki üniversite öğrencileri aylık ne kadar ödeme yapacak?

Büyükçekmece Mimar Sinan Mahallesi 1/5000 ölçekli plan askıda!

Büyükçekmece ilçesi, Mimar Sinan Mahallesi, 213 ada, 4 ve 5 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 13.01.2023 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

TOKİ'den evi olmayanlara büyük müjde! Aylık 2 bin TL taksitle konut fırsatını sakın kaçırmayın!

TOKİ'den evi olmayanlara büyük müjde... Aylık 2 bin TL taksitle konut fırsatını sakın kaçırmayın... İşte TOKİ'nin merakla beklenen o projesi ile ilgili detaylar...

Büyükçekmece Kumburgaz Merkez Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Büyükçekmece ilçesi, Kumburgaz Merkez Mahallesi, 472 ada, 2 parselin güneydoğusundaki terkli alan ile 472 ada, 3 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Devletten Evde Bakım Maaşı Alanlara Büyük Zam ve Destekler! Aylık Ödeme 6.000 TL Olacak!

Sevindirici bir haber daha var! Evde bakım maaşı alan kişilere yönelik büyük bir ikramiye verilecek ve bundan böyle aylık ödeme miktarı 6.000 TL olarak belirlendi. İşte tüm ayrıntılar...

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında büyük sürpriz! Yeni zam buz kestirdi! Hemen siz de bakın!

Devlet tarafından sağlanan sosyal destek ödemelerinden dar gelirli binlerce vatandaş faydalanıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında büyük sürpriz! Yeni zam buz kestirdi! Hemen siz de bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında büyük şok! 2023 zammı buz kestirdi! Şimdi siz de bakın!

Devlet tarafından sağlanan sosyal destek ödemelerinden binlerce vatandaş yararlanıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında büyük şok! 2023 zammı buz kestirdi! Şimdi siz de bakın!

Sosyal yardım ödemelerinde büyük sürpriz! Yaşlı aylığı, engelli aylığı, Evde bakım parası, SED desteği.. Hepsi zamlandı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, sosyal yardım ödemeleri ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Sosyal yardım ödemelerinde büyük sürpriz! Yaşlı aylığı, engelli aylığı, Evde bakım parası, SED desteği.. Hepsi zamlandı!

Ocak zamlı maaşlarda büyük deprem! 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası.. Peş peşe duyuruldu! Hemen bakın!

Milyonlarca vatandaşın merakla beklediği Ocak zamlı maaşlarda büyük deprem! 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası.. Peş peşe duyuruldu! Hemen bakın!

Büyükçekmece Kumburgaz Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkarıldı!

Büyükçekmece ilçesi, Kumburgaz Mahallesi, 756 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 09.12.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Emekli maaşı hesaplamalarında çok büyük deprem! Hesap kitap yapıldı, 4 aylık zam ortaya çıktı! Hemen göz atın!

Emekli maaşlarına yapılacak Ocak zammı, milyonlarca vatandaş tarafından da dört gözle bekleniyor. Maaş hesaplamalarında çok büyük deprem yaşanıyor, hesap kitap yapıldı, 4 aylık zam ortaya çıktı! Hemen göz atın...

SSK, BağKur, Emekli Sandığı maaşları bir hesaplandı pir hesaplandı! Maaşlarda büyük deprem! 4 aylık zamma hemen göz atın

Milyonlarca emekli tarafından merak edilen ve araştırılan emekli maaş zammı, Ekim ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra yeniden gündeme geldi. SSK, BağKur, Emekli Sandığı maaşları bir hesaplandı pir hesaplandı! Maaşlarda büyük deprem! 4 aylık zamma hemen göz atın...

Ceylanpınar Büyükçaylı Mahallesi sağlık ocağı Haberi

Ceylanpınar Büyükçaylı Mahallesi sağlık ocağı

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesine bağlı Büyükçaylı Mahallesi'ne sağlık ocağı yapılması talebine ilişkin soru önergesi verdi. Tanal, sorusunun Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li Tanal, ''Aşağıdaki sorularımın Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yazılı olarak cevaplandırılmasını Anayasa'nın 98 ve T.B.M.M. İçtüzüğünün 96. maddeleri gereğince saygılarımla talep ederim'' diye konuştu.

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal'ın soruları:
1. Şanlıurfa ili ve ilçelerinin köy statüsünden mahalle statüsüne alınan idari birimlerin kaç tanesinde sağlık Ocağı bulunmamaktadır? Sağlık Ocağı bulunmayan köy statüsünden mahalle statüsüne alınan idari birimler hangileridir? 
2. Şanlıurfa ili Ceylanpınar ilçesine bağlı Büyükçaylı Mahallesi'nde sağlık ocağı bulunmakta mıdır? Şayet bulunmuyorsa mahalleye en yakın sağlık kuruluşu ne kadar uzaklıktadır? Büyükçaylı Mahallesi sakinlerinin acil müdahaleye ihtiyacı olduğunda nasıl bir yol izlemesi gerekmektedir? 
3....