02 / 10 / 2024

çeyrek alktın kaç lira oldu

çeyrek alktın kaç lira oldu

FED'in faiz kararları sonrası yükselen dolar karşısında baskılanan altın fiyatlarında sular ısınıyor. Piyasa uzmanı İslam Memiş, Altında büyük tufanın tarihini açıklayarak bombayı patlattı. 'Panik ile elindeki malı kaptıran ayazda kalır. Ucuza mal almak yok' dedi.

1 gram altın 2.957 TL oldu! Çeyrek altın, tam altın, Ata lira bugün kaç lira? 21 Eylül 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı sonrası yükselişe geçti. 1 gram altın 2957 lira oldu. Peki Çeyrek altın, tam altın, Ata lira bugün kaç lira? 21 Eylül 2024 altın fiyatları.

Fed'in faiz kararı öncesi altın yatay seyrediyor! Çeyrek altın alış satış fiyatı kaç lira? 18 Eylül 2024 altın fiyatları

Bugü Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararını açıklayacak. Karar öncesi altın fiyatları yatay seyrediyor. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Çeyrek altın alış satış fiyatları kaç lira? 18 Eylül 2024 altın fiyatları.

Rekor kıran gram altın, çeyrek altın fiyatları düştü mü? Altın fiyatlarında son dakika! 15 Eylül Kapalıçarşı fiyatlar!

Hafta başından bu yana dalgalı bir seyir izleyen altın fiyatlarındaki yükselişin sürüp sürmediği merak ediliyor. Peki son dakika altın fiyatları kaç TL oldu? İşte 15 Eylül 2024 Kapalıçarşı gram altın, çeyrek altın fiyatları... 

Altın fiyatları yükseliyor! Yastık altında 1 gram altını bile olan yaşadı! 12 Eylül gram ve çeyrek altın ne kadar oldu?

Geçtiğimiz hafta inişli çıkışlı hamleleriyle dikkatleri üzerine çeken altın, yeni haftada yukarı yönü hareket ediyor. 12 Eylül Perşembe altın fiyatları ne kadar oldu? Gram ve çeyrek altın kaç lira? 

Altın fiyatlarında son durum! Çeyrek altın kaç TL oldu? Altın fiyatları bugün ne kadar? 6 Eylül 2024

6 Eylül 2024 altın fiyatları yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Altın alıp satmak isteyenler Kapalıçarşı altın fiyatlarını yakından takip ediyor. Çeyrek altın kaç TL oldu? Altın fiyatları bugün ne kadar? 6 Eylül 2024.

Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram, çeyrek, yarım, tam altın kaç lira? 20 Ağustos 2024 altın fiyatları

20 Ağustos altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Son zamanlarda rekor yükseliş sergileyen altının ons fiyatı 2504 dolar oldu. Pek, gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın ne kadar? 20 Ağustos 2024 altın fiyatları.

Altın rekora doymuyor! Çeyrek altın bugün ne kadar oldu? Gremse altın kaç lira? 19 Ağustos 2024 altın alış satış fiyatı

Altın fiyatları yeni haftaya rekorla başladı. Altının ons fiyatı bugün 2496 dolara kadr yükseldi.  Çeyrek altın ne kadar oldu? Gremse altın kaç lira? 19 Ağustos 2024 altın alış satış fiyatı.

Altın dur durak bilmiyor! Resmen uçuşa geçti: Gram altın, çeyrek altın bugün kaç TL? 17 Ağustos altın fiyatları!

Hafta boyunca dalgalı bir seyir olan altın fiyatlarında ibre yeniden yukarı dönmüş durumda. Peki gram altın, çeyrek altın bugün kaç TL? 17 Ağustos altın fiyatları!

Altın fiyatlarında yükseliş tam gaz! Son dakika gram altın, çeyrek altın kaç TL? 11 Ağustos Kapalıçarşı canlı fiyatlar..

Gram altın 2617 TL ile son zamanların en yüksek seviyesini görürken; enflasyona karşı potansiyel olarak sağladığı koruma sebebiyle yatırımcıların bir numaraları yatırım kaynağı olmayı sürdürüyor. Peki 11 Ağustos 2024 bugün tam altın, gram altın ve çeyrek altın fiyatı ne kadar oldu, kaç lira?

Altın fiyatlarında faiz depremi! Gram altın, çeyrek altın fiyatları düştü! Kapalıçarşı altın fiyatları 24 Temmuz 2024!

Merkez Bankası tarafından politika faizi açıklandı, altın fiyatları hareketlendi. Peki son dakika gram altın, çeyrek altın, yarım altın fiyatları kaç TL oldu? İşte son dakika Kapalıçarşı altın fiyatları 24 Temmuz 2024...

Altın fiyatlarında peş peşe deprem! İşte son dakika gram, tam, yarım, çeyrek altın fiyatları 14 Temmuz 2024!

ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından yükselişe geçen altın fiyatları pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki gram altın, çeyrek altın, tam altın bugün kaç TL oldu? İşte 14 Temmuz 2024 son dakika altın fiyatları...

Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 2,5'luk gremse altın kaç TL? Çeyrek altın ne kadar? Kapalıçarşı altın fiyatları

ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından yükselişe geçen altın, haftayı yükselişle kapattı. Hafta sonunun ilk gününde ise altın fiyatlarının güne nasıl başladığı merak ediliyor. Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 2,5'luk gremse altın kaç TL? Çeyrek altın ne kadar?

Altın kritik eşikte! Rekora koşuyor! Gram altın ne kadar oldu? Çeyrek altın kaç liradan satılıyor?

Altın kritik eşikte. ABD enflasyon rakamları sonrası yükselişe geçen altın bugün 2407 dolar oldu. Gram altın ne kadar oldu? Çeyrek altın kaç liradan satılıyor? 12 Temmuz 2024 altın fiyatları..

çeyrek alktın kaç lira oldu Haberi

çeyrek alktın kaç lira oldu

Küresel altın piyasasında, en düşük 969 bin lira, en yüksek 978 bin lirayı gören standart altının kilogram fiyatı, günü önceki kapanışa göre yüzde 0,06 artarak 976 bin 100 liradan tamamladı. 

Altının onsu 1740 dolardan işlem gördü gram 1685 yeni çeyrek 1610 liradan satıldı. Yarım altın 3 bin 220 lira tam cumhuriyet altını ise 6 bin 417 liradan satıldı. Altın fiyatları dolar yüzünden hareket alanını şimdilik kısıtlarken önümüzdeki günlerde altının pek de skin olmayacağına yönelik uyarılar geldi. 

Altın dolar ve petrol piyasasına dönük yorumlarıyla son dönemde dikkatleri üzerine çeken piyasa uzmanı İslam Memiş, altında büyük fırtınanın kopacağına yönelik flaş tahminlerde bulundu.

Twitter hesabından altın yatırımcılarının uyaran  İslam Memiş, "Ben bugün diyorum ki soygun var al" dedi ve sonbaharaın ilk ayı Eylül'e işaret etti.

Altın ve piyasa uzmanı İslam...