03 / 05 / 2024

cezaevi anaokulu

cezaevi anaokulu

Adalet Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ile kapsamlı bir eğitim ve öğretim iş birliği protokolü imzalayarak cezaevlerinde kreş, anaokulu, lise ve meslek liseleri açacak.

Eski Bayrampaşa Cezaevi alanına ne yapılacak?

Eski Bayrampaşa Cezaevi’nin bulunduğu alana yapılması planlanan Alışveriş Merkezi projesi İstanbul İBB meclisinden tartışmalar eşliğinde kabul edildi. Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner ret oyu kullanan CHP grubuna sitem etti.

Çocuklar Gülsün Diye Derneği, Antalya'da anaokulu açtı!

Şarkıcı Gülben Ergen'in başkanı olduğu derneğin katkılarıyla, 2 derslikli anaokulu açıldı Okula, geçen yıl trafik kazasında hayatını kaybeden 11. sınıf öğrencisi Oğuzhan Yıldırım'ın ismi verildi.

Erzurum'da Özel Neş’e Erberk Anaokulu açıldı!

1984 Avrupa Güzeli (Miss Europe) seçilen Neşe Erberk, Özel Neş’e Erberk Anaokulu Erzurum şubesini açarak Forum Erzurum AVM’de imza ve söyleşi günü yaptı.

Bayrampaşa Cezaevi yaşam merkezi olacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde eski Bayrampaşa Cezaevi arazisine 2 bin 200 konut, 300 yatak kapasiteli devlet hastanesi, eğitim, otopark, alışveriş merkezi, sosyal donatı alanlarının yapılmasına ilişkin plan kabul edildi.

Bayrampaşa Cezaevi arsası imar planı değişikliği onaylandı!

İBB Meclisi, 148 bin metrekarelik Bayrampaşa Cezaevi'nin arsasına konut ve işyerlerinin yapılmasını kapsayan imar planlarının 3 kez yargıdan dönmesine rağmen bölge için dördüncü kez plan değişikliğine gitti.

Zekeriyaköy MiniKoza Anaokulu yarın açılacak!

Zekeriyaköy'de yer alan MiniKoza Anaokulu yarın gerçekleştirilecek törenle açılacak. Açılış töreni saat 14:00'te yapılacak.

Bayrampaşa Cezaevi arazisi yaşam alanı oluyor!

Eski Bayrampaşa Cezaevi arazisine 2 bin 200 konut, 300 yatak kapasiteli devlet hastanesi, eğitim, otopark, alışveriş merkezi, sosyal donatı ve yeşil alanların yapılmasına ilişkin yeni plan oy çokluğuyla kabul edildi

Bayrampaşa Cezaevi arazisine AVM mi yapılacak?

Mahkemenin 3 kez iptal kararına rağmen Bayrampaşa Cezaevi’nin imar planı Büyükşehir Meclisi’nden geçti. Başkan Aydıner, “İçerisinde AVM yok. Alışveriş merkezlerinin olacağı dükkanlar var” dedi.

Bayrampaşa Cezaevi arazisine ne yapılacak?

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, eski Bayrampaşa Cezaevi arazisine konut, hastane, otopark, cami, sosyal ve kültürel tesis yapılmasına ilişkin yeni planı kabul etti.

Eski Bayrampaşa Cezaevi alanı 'yaşam merkezi' olacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, eski Bayrampaşa Cezaevi arazisine konut, hastane, otopark, cami, sosyal ve kültürel tesis yapılmasına ilişkin yeni planı kabul etti. İşte kararın ayrıntıları...

Bayrampaşa Cezaevi imar planları neden iptal edildi?

2008 yılında yıkılan ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) kentsel dönüşüm alanı ilan ettiği Bayrampaşa Cezaevi arazisi için hazırlanan imar planları iptal edildi.

Bayrampaşa Cezaevi imar planı neden iptal edildi?

Bayrampaşa Cezaevi arazisi için hazırlanan imar planları, İstanbul 9. İdare Mahkemesi tarafından ‘şehircilik ilkeleri, planlama esasları ve tekniklerine ve hukuka uygun olmadığı' gerekçesiyle iptal edildi

Bayrampaşa cezaevi planı 3. kez iptal edildi!

Hayata Dönüş Operasyonu olayıyla hafızalara kazanan "Eski Cezaevi Alanı" ilişkin planlar 3. kez iptal edildi. 150 bin metrekarelik projede konut, okul, hastane, kültür merkezi, cami otopark ve kent meydanı yer alıyor.

cezaevi anaokulu Haberi

cezaevi anaokulu

Adalet Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ve Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un 9 Mart Pazartesi günü bir araya gelerek kapsamlı bir eğitim ve öğretim iş birliği protokolü imzalayacakları bildirildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, yapılan açıklamada, iki bakanın imzalayacağı protokol çerçevesinde Adalet Bakanlığının cezaevlerinde annesinin yanında kalan 3-6 yaş grubu çocuklar için kreş ve anaokulu, cezaevlerindeki hükümlü ve tutuklu çocuklarla gençler için lise ve meslek lisesi kuracağı belirtildi.

Açık cezaevlerinde ve çocuk eğitimevlerinde bulunan hükümlülerin yararlandığı mesleki eğitim merkezine, kapalı cezaevlerindeki tutuklu ve hükümlülerin de devam etme imkanına kavuşacağı dile getirilen açıklamada, "Protokol kapsamında iş yurtlarındaki hükümlü ve tutukluların kurum içinde 4 yıla kadar örgün eğitim veren mesleki eğitim merkezinde hem çalışıp hem de eğitimlerini tamamlamaları ve...