06 / 05 / 2024

cezayir heyeti

cezayir heyeti

Recep Tayyip Erdoğan’ın Cezayir’de Kasaba bölgesini ziyareti sırasında Beyoğlu’nda yapılan dönüşümü örnek gösterip “Buraları Beyoğlu gibi yapın” diyerek Türkiye’ye davet ettiği heyet inceleme için Beyoğlu’na geldi.

Memur ve memur emekli zammı: Memur zammında hakem heyeti kararını ne zaman açıklayacak? Son dakika!

Memur ve emekli zammı ne kadar olacak? Hakem heyeti kararını ne zaman açıklayacak? İşte son dakika...

Türkiye’den 85 firmanın katıldığı Cezayir’deki uluslararası yapı fuarı Batimatec 2023 açıldı!

Cezayir'de 25.'si gerçekleştirilen uluslararası yapı ve inşaat malzemeleri fuarı “Batimatec 2023”, 85 Türk şirketinin de katılımıyla açıldı.

Cezayir ile OPEC’ten ''OPEC+ grubunun üretimi azaltma kararına'' destek!

Cezayir ve Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC), OPEC+ grubunun petrol üretimini kısma kararını desteklediklerini söyledi.

Fiat, Cezayir’de otomobil üretecek!

Cezayir’de yaklaşık 5 senedir ciddi bir araç ithalat krizi yaşanıyor; ülkeye 2017 yılından bu yana sıfır, 2005’ten beri de ikinci el araç girişi yasak.

Tüketici hakem heyeti başvuru sınırı 2022 ne kadar?

Tüketici hakem heyetine müracaat etmek isteyen kimseler başvurularda önem teşkil eden parasal sınırı araştırıyor. Peki, Tüketici Hakem Heyeti başvuru sınırı 2022 ne kadar?

Cezayir buğday ve yağ ihracatını yasakladı!

Rusya-Ukrayna arasında yaşanan savaş sebebiyle Cezayir yağ, şeker ve buğday da ihracatı yasaklama kararı aldı.

Çin'den Evergrande'ye risk yönetim heyeti!

Çin'de Guangdong eyalet yönetimi, borç krizinde olan Evergrande'ye risk yönetim heyeti gönderecek. 

THK Kayyum Heyeti gayrimenkulleri satabilir mi?

THK'nın değerli varlıkları say say bitmiyor. THK'nın bin 400 mülkü mevcut. THK Kayyum Heyeti Başkanı Cenap Aşçı, satışa konu olan gayrimenkullerin önceki dönem yönetimlerinin soktuğu borç batağından kurtarmak amacıyla yapılan finansman arayışı nedeniyle olduğunu belirtti. 

Bilirkişi heyeti: Akyaka İmar Planı Revizyonu kanuna uygun değil!

Akyaka İmar Planı Revizyonu ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Bilirkişi heyeti konuya ilişkin raporlarını hazırladı. Raporda, Akyaka İmar Planı Revizyonu'nun kanuna uygun olmadığı ifade edildi.

Cezayir’den AB Grup Holding’e inşaat yatırımı için çağrı!

Cezayir Türkiye Büyükelçisi Mourad Adjabi, AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak’a yaptığı ziyarette, Cezayir'e inşaat yatırımları yapılması yönünde çağrıda bulundu.

Cezayir'de 1.5 milyar dolara yapılan Büyük Cami açılışa hazırlanıyor!

Cezayir, Fransız sömürgesi olduğu dönemde katolik rahiplerin başkentte misyonerlik merkezi olarak kullandıkları noktaya 1,5 milyar dolar maliyetle yapılan ülkenin sembolü olmaya aday dünyanın en büyük üçüncü camisinin açılışı için hazırlanıyor. 

Rusya-Türkiye İş Konseyi heyeti Türkiye'de!

Rusya-Türkiye İş Konseyi heyeti, iki ülke arasındaki uçuşların yeniden başlamasından sonraki ilk çalışma ziyareti için Türkiye'ye geldi.

Cezayir Lübnan'a sahra hastanesi gönderecek!

Cezayir Savunma Bakanlığı, Lübnan'ın başkenti Beyrut'taki patlamada yaralananların tedavi edilmesi amacıyla kente sahra hastanesi göndereceklerini duyurdu. 

cezayir heyeti Haberi

cezayir heyeti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cezayir’de ‘eski şehir’ olarak bilinen Kasaba bölgesini ziyareti sırasında Beyoğlu’nda yapılan dönüşümü örnek göstererek “Buraları Beyoğlu gibi yapın” diyerek Türkiye’ye davet ettiği heyet Beyoğlu’na geldi. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ı ziyaret eden heyet, yapımı hızla devam eden Tarlabaşı 360 projesini gezerek Cezayir’in UNESCO tarafından Dünya Kültür Mirası listesinde bulunan "Kasaba” bölgesi için “Tarlabaşı Projesi’ni örnek alıyoruz” dedi.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrika turunun Cezayir ziyaretinde UNESCO tarafından Dünya Kültür Mirası listesinde bulunan "Kasaba" bölgesi için Cezayir Millet Meclisi Başkanı Abdelkader Bensallah ve hükümet yetkililerine ’Beyoğlu’ modelini teklif edip Türkiye’ye davet etmişti.


Belediyeye Ziyaret

Bunun üzerine Cezayirli bir grup heyet, Kasaba Bölgesi’nin rehabilitasyonu için Beyoğlu’na geldi. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ı başkanlık binasında ziyaret eden heyet, Tarlabaşı...