11 / 05 / 2024

CFM Mimarlık Telekomünikasyon ve İnşaat adres

CFM Mimarlık Telekomünikasyon ve İnşaat adres

CFM Mimarlık Telekomünikasyon ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hatice Armağan tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 29 Eylül 2014 tarihinde Gaziosmanpaşa, Karlıtepe Mahallesi'nde kuruldu.

Nassa Gıda İnşaat Metal Telekomünikasyon Tekstil Ve Kimya Sanayi İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Nassa Gıda İnşaat Metal Telekomünikasyon Tekstil Ve Kimya Sanayi İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. Küçükçekmece'de Ecevit Kaya tarafından kuruldu.

Beyka Telekomünikasyon Danışmanlık İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Beyka Telekomünikasyon Danışmanlık İnşaat Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Beğboğa tarafından kuruldu.

Trowicon Telekomünikasyon Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trowicon Telekomünikasyon Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mahir Zülfü Sarıkaya tarafından kuruldu. 

Mobile Telekomünikasyon Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mobile Telekomünikasyon Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Cahit Kılıç tarafından kuruldu. 

Kaltürk İnşaat Mimarlık Elektrik Telekomünikasyon Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaltürk İnşaat Mimarlık Elektrik Telekomünikasyon Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Türkmen tarafından kuruldu. 

Trigon Telekomünikasyon Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi ,Trigon Telekomünikasyon Danışmanlık

Trigon Telekomünikasyon Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile 19 Eylül 2017 tarihinde Cevcet Kocatürk tarafından kuruldu.

Vatantur Turizm Seyahat Acentalığı Telekomünikasyon Gıda İnşaat Teks. ve İth.İhr.Ltd.Şti.Vatantur 3 Şb. açıldı!

Vatantur Turizm Seyahat Acentalığı Telekomünikasyon Gıda İnşaat Teks. ve İth.İhr.Ltd.Şti.Vatantur 3 Şb. Halil Demir Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 18 Aralık'ta Fatih , Aksaray Mahallesi'nde kuruldu.

Candağlar İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Telekomünikasyon Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Candağlar İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Telekomünikasyon Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Oğuzhan Dağ tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 2 Nisan'da Çekmeköy, Çamlık Mahallesi'nde kuruldu.

Okan Altyapı Bilişim Telekomünikasyon İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okan Altyapı Bilişim Telekomünikasyon İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sadık Mumcu tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 13 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

CFM Mimarlık Telekomünikasyon ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CFM Mimarlık Telekomünikasyon ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hatice Armağan tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 29 Eylül 2014 tarihinde Gaziosmanpaşa, Karlıtepe Mahallesi'nde kuruldu.

Onur Haberleşme Elektrik ve İnşaat Sanayi Telekomünikasyon Limited Şirketi kuruldu!

Onur Haberleşme Elektrik ve İnşaat Sanayi Telekomünikasyon Limited Şirketi, Aylin Topbaş tarafından 10 bin liralık sermaye bedeli ile 21 Ağustosta İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde kuruldu.

AYM Telekomünikasyon İnşaat Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AYM Telekomünikasyon İnşaat Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Taşkın tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 5 Haziran'da Kağıthane, Park İş Merkezi'nde kuruldu.

DNZ Proje Yönetim İnşaat Danışmanlık Telekomünikasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DNZ Proje Yönetim İnşaat Danışmanlık Telekomünikasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ömür Deniz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Nisan'da Eyüp, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

CFM Mimarlık Telekomünikasyon ve İnşaat adres Haberi

CFM Mimarlık Telekomünikasyon ve İnşaat adres

CFM Mimarlık Telekomünikasyon ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hatice Armağan tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 29 Eylül'de kuruldu. 


CFM Mimarlık Telekomünikasyon ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-  Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rövele restorasyon ve onarım yapmak. b-  Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek. Her türlü jeodezi ve fotogrametri mühendisliğinin yapılabileceği işler ve Lisanslı Harita...