11 / 05 / 2024

CGS Yapı Çelik kimin

CGS Yapı Çelik kimin

CGS Yapı Çelik Elektrik Reklam Temizlik Hafriyat Medikal Tekstil Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fevzi Seven tarafından kuruldu. 

Başyapı Çelik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başyapı Çelik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Haydar Baş tarafından kuruldu.

Mirkay Yapı Çelik Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Mirkay Yapı Çelik Taahhüt Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kılıçaslan Terlemez tarafından kuruldu.

CGS Yapı Çelik Elektrik Reklam Temizlik Hafriyat Medikal Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CGS Yapı Çelik Elektrik Reklam Temizlik Hafriyat Medikal Tekstil Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fevzi Seven tarafından kuruldu. 

Türk yapı sektöründen Etiyopya Yapı ve İnşaat Fuarı'na yoğun ilgi!

Etiyopya’nın başkenti Addis Ababa 9 – 12 Ekim 2019 tarihleri arasında yapılacak olan 10. Uluslararası Yapı, Çelik, Yapı Malzemeleri ve Altyapı Fuarı’na hazırlanıyor.

Odines Yapı Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Odines Yapı Çelik Reklam Petrol Ürünleri Temizlik Medikal Tekstil Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Turan tarafından kuruldu. 

ABC Ön Üretim Modüller ve Çelik Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

ABC Ön Üretim Modüller ve Çelik Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Fikret Aydoğan ve L.F. Albert Eeraerts ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Özçelik Kentsel Yapı ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Özçelik Kentsel Yapı ve İnşaat Limited Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün Zafer Özçelik ve Hakan Özdemir ortaklığında kuruldu. 

Asçelik Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asçelik Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Sabahattin Çelik tarafından kuruldu. 

Kantarcı Demir Çelik Yapı Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Sanayi ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kantarcı Demir Çelik Yapı Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Sanayi ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Yıldırım Barın tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Zade Çelik Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Zade Çelik Yapı Anonim Şirketi Muhammet Ali Sancıkçı ve Oktay Kabaktaş ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ressan Çelik Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ressan Çelik Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Rıfat Çapa tarafından 80 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Skycon Çelik Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Skycon Çelik Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Özgür Paralı tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Erdem Konteyner Prefabrik Çelik Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdem Konteyner Prefabrik Çelik Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Gergin ve Erdem Dönmez ortaklığından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

CGS Yapı Çelik kimin Haberi

CGS Yapı Çelik kimin

CGS Yapı Çelik Elektrik Reklam Temizlik Hafriyat Medikal Tekstil Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fevzi Seven tarafından kuruldu. 

CGS Yapı Çelik Elektrik Reklam Temizlik Hafriyat Medikal Tekstil Ticaret Limited Şirketi konusu:
 
YAPI:yapı malzemeleri alım satım hafriyat işleri yapmak. ÇELİK:her türlü çelik malzeme ve çelik demir malzeme alım satımını yapmak. ELEKTRİK:her türlü kablo elektrik malzemesi ampul alım satım yapmak. REKLAM:reklam tanıtımı yapmak ışıklı ışıksız reklam tabelası alım satımını yapmak ınternet reklamcılığı hizmeti vermek. MEDİKAL:her türlü hasta malzemesi alım satımını yapmak tıbbi medikal malzeme satışı yapmak konusu ile ilgili cihaz protez yedek parça almak satmak. TEKSTİL:her türlü kumaş sentetik iplik polyester yün alımı yapmak satmak.konusu ile ilgili tekstil malzemesi satmak. TEMİZLİK:her türlü temizlik malzemesi alım satımı...