12 / 05 / 2024

Çh Gayrimenkul İnşaat Kimin

Çh Gayrimenkul İnşaat Kimin

Çh Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Raşit Hacıoğulları ve Süleyman Çeken imzasıyla 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yarar Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yarar Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Arnavutköy'de 11 milyon 695 bin 232 TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yarar tarafından kuruldu.

Pass Geri Dönüşüm Ambalaj Metal Hırdavat İnşaat Plastik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Pass Geri Dönüşüm Ambalaj Metal Hırdavat İnşaat Plastik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Özkan tarafından kuruldu.

Hüseyin Bayraktar Gayrimenkul İnşaat Antikacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hüseyin Bayraktar Gayrimenkul İnşaat Antikacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şile'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Hüseyin Bayraktar tarafından kuruldu.

Viridis Gardens Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Viridis Gardens Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yousef Abdullatıf H Jameel ve Zaıd Al Aıfarı ortaklığında kuruldu.

Hmc Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hmc Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Tunç tarafından kuruldu.

Yeşilmen Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilmen Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yeşilmen tarafından kuruldu.

Ksf Grup Gayrimenkul İnşaat Oto Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ksf Grup Gayrimenkul İnşaat Oto Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Elif Çalık, Fatma Ece Kosif, Gökhan Şaban Kosif, Hürrem Kosif, Hüsna Kosif ve Şuheda Akyıldız ortaklığında kuruldu.

Özku Proje Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özku Proje Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Hüsnü Öztürk ve İbrahim Kurt ortaklığında kuruldu.

İh Ya Turizm Gayrimenkul İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

İh Ya Turizm Gayrimenkul İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Kabal ve Yavuz Akar ortaklığında kuruldu.

Barınak Port Gayrimenkul İnşaat Hırdavat Metal Bilgisayar Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barınak Port Gayrimenkul İnşaat Hırdavat Metal Bilgisayar Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’de Cem Yılmaz tarafından kuruldu.

Hosseın Emlak Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Hizm.İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hosseın Emlak Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Hizm.İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Hosseın Ghaseranı ve Rıdvan Yel ortaklığında kuruldu.

Nazih Company Gayrimenkul İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nazih Company Gayrimenkul İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Bılal M.M.T., Mamoun I.M. Z.H., Nazıh L.I.L ve Omer Albaktı ortaklığında kuruldu.

Kuru Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuru Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de Hüseyin Kuru tarafından kuruldu.

Çh Gayrimenkul İnşaat Kimin Haberi

Çh Gayrimenkul İnşaat Kimin


Çh Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Bakırköy'de Raşit Hacıoğulları ve Süleyman Çeken imzasıyla kuruldu. 



Çh Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş adres; GAYRIMENKUL 1-Her Nevi gayrımenkul alımı,satımı ve kiralanması. 2-Mülkiyetinde bulunan arsalar üzerinde her türlü imar planı değişikliğide dahil olmak planlar , mimari ve statik projeler çizer veya çizdirerek ruhsatlandırıp, otel, motel, rezidanslar, yaşam ve alışveriş merkezleri yapar veya yaptırarak, işletilmesini, kiralanmasını , ve ayrıca kısmen veya tamamını satabilir.  3-Ticari kar elde etmek veya kira geliri elde etmek için her çeşit gayrimenkul ve gayrimenkulle alakalı menkul mal alabilir, imar edebilir, üzerinde ipotek tesis edebilir, leasing yapılabilir, kiralayabilir, alt-kiraya alt verebilir ve/veya satabilir. 4-Şirket, halk veya özel hukuk tüzel...