20 / 05 / 2024

Chafıe Tekstil Ürünleri nerede

Chafıe Tekstil Ürünleri nerede

Chafıe Tekstil Ürünleri Ve İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Mhd Samer Alanazı, Alıaa Alhaj Yahya ve Chafıe Alyaj Yahya ortaklığında kuruldu. 

Güçlüler Grup Reklam Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Tekstil Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Güçlüler Grup Reklam Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Tekstil Ticaret Ltd.Şti. Beylikdüzü'nde 900 bin TL sermaye bedeli ile Murat Özcan tarafından kuruldu.

Üç Ülkü Gıda İnşaat Elektrik Reklam Medikal Tekstil Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üç Ülkü Gıda İnşaat Elektrik Reklam Medikal Tekstil Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ogün Barış Yazıcı tarafından kuruldu.

İsdem Grup İnşaat Elektronik Orman Ürünleri Ve Tekstil Limited Şirketiİsdem Grup İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İsdem Grup İnşaat Elektronik Orman Ürünleri Ve Tekstil Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Demir tarafından kuruldu.

Icons İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Icons İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Çalar tarafından kuruldu.

Kvk Tekstil İnşaat Temizlik Ve Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kvk Tekstil İnşaat Temizlik Ve Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Egem Kavaklı tarafından kuruldu.

TÜİK, fiyatı en çok artan ve azalan ürünleri açıkladı! Zirve yüzde 22,4 ile çocuk giyimde!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) fiyatı en çok artan ve azalan ürünleri peş peşe açıkladı. Bu noktada fiyatı en çok artan ürün yüzde 22,4 ile çocuk giyimi oldu.

Avşin Deri Ve Tekstil Ürünleri İnşaat Züccaciye Hediyelik Eşya Gıda Oto.İth.İhr.Limited Şirketi kuruldu!

Avşin Deri Ve Tekstil Ürünleri İnşaat Züccaciye Hediyelik Eşya Gıda Oto.İth.İhr.Limited Şirketi Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Soner Sökmenci ve Ünal Sökmenci ortaklığında kuruldu.

Karasay İnşaat Metal Otomotiv Orman Ürünleri Plastik Temizlik Reklam Gıda Ve Tekstil Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Karasay İnşaat Metal Otomotiv Orman Ürünleri Plastik Temizlik Reklam Gıda Ve Tekstil Tic.Ltd.Şti. Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cuma Kılıç tarafından kuruldu.

İnce 34 Orman Ürünleri İnşaat Nakliye Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnce 34 Orman Ürünleri İnşaat Nakliye Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Adem İnce tarafından kuruldu.

Türkiye'de ürünleri kapış kapış satılıyordu. Dünyaca ünlü firma iflasın eşiğine geldi. Her an iflas bayrağını çekebilir

Türkiye'de ürünleri kapış kapış giden bir firma, iflasın eşiğine kadar geldi. Firma her an iflas bayrağını çekebilir.

Yotaz İnşaat Otomotiv Tekstil Kimya Metal Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi Kuruldu!

Yotaz İnşaat Otomotiv Tekstil Kimya Metal Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Ekşi tarafından kuruldu.

Vgi İnşaat Metal Tekstil Orman Ürünleri Hırdavat Plastik İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Vgi İnşaat Metal Tekstil Orman Ürünleri Hırdavat Plastik İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşahir’de 750.000,00 TL sermaye bedeli ile Veysi Gökçek tarafından kuruldu.

Şok markete uygun fiyatlı beyaz eşya geliyor: Buzdolabı, çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi alacaklar hemen baksın!

Şok markete indirimli beyaz eşya ürünleri geliyor. İşte 26 Temmuz Çarşamba gününden itibaren Şok marketlerde uygun fiyattan satılacak olan beyaz eşya ürünleri...

Chafıe Tekstil Ürünleri nerede Haberi

Chafıe Tekstil Ürünleri nerede

Chafıe Tekstil Ürünleri Ve İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Mhd Samer Alanazı, Alıaa Alhaj Yahya ve Chafıe Alyaj Yahya ortaklığında kuruldu. 

Chafıe Tekstil Ürünleri Ve İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi konusu:
GENEL TİCARET -Her türlü ticari mal ve hizmetlerin ihracatını ve ithalatınıyapmak. EMLAKÇILIK -Şirket öncelikle yerli ve yasaların izin verdiği çerçevede yabancı gerçek ve tüzel kişilere istedikleri her türlü emlak ve taşınmazın alımı, satımı, kiraya verilmesi ve kiralanması konusunda aracılık ve danışmanlık hizmetlerini vermek. -Kent içinde, kent dışında, belediye sınırları içerisinde veya dışında, imarlı ve imarsız her türlü arsa ve arazinin, konut ve barınma amacıyla kullanılan bağımsız mülkiyet konusuev, yalı, konak, köşk, villa, kat mülkiyeti yasası çerçevesinde alınıp, satılabilen ve kiralanabilen apartman...