27 / 04 / 2024

Chelsea stat

Chelsea stat

Chelsea yeni stadı Stamford Bridge Stadyumu'nu 500 milyon sterline yenileyecek. 60 bin kapasiteli yeni stadyumun inşaatına 2018'de başlanacak.

Chelsea, 60 bin kişilik yeni stadın imar planını belediyeye sundu!

Londra temsilcisi, 2020 yılına kadar bitirmeyi planladığı stat için 600 milyon sterlin harcayacak. Chelsea'nin şampiyonluk mücadelesi verdiği takımlardan Manchester United 76 bin, Arsenal 60 bin, Manchester City ise 55 bin kişilik statlarda oynunuyor.

Chelsea 60 bin kişilik yeni stat projesini askıya aldı!

İngiltere Premier Lig kulübü Chelsea inşa edeceği 60 bin kişilik yeni stat projesini elverişsiz yatırım ortamı gerekçesiyle askıya aldı...

Chelsea Kulübü'nün 60 bin kişilik stadına onay verildi!

Chelsea Kulübü, 500 milyon sterlin harcayacağı 60 bin kişilik stadın yapımı için Londra Belediyesi'nden onay aldı. Yeni projeye göre 41 bin 600 kişilik Stamford Bridge tamamen yıkılarak yerine 60 bin kişi kapasiteli yeni bir stat yapılacak.

Chelsea, 60 bin kişilik yeni stadın imar planını belediyeye sundu!

Londra temsilcisi, 2020 yılına kadar bitirmeyi planladığı stat için 600 milyon sterlin harcayacak. Chelsea'nin şampiyonluk mücadelesi verdiği takımlardan Manchester United 76 bin, Arsenal 60 bin, Manchester City ise 55 bin kişilik statlarda oynunuyor.

Galatasaray 40 bin kişilik yeni stat yaptırıyor!

Büyükçekmece veya FSM Köprüsü'nün Avrupa Yakası'nda yaptırılacak 40 bin kişilik stat 200 milyar liraya mal olacakmış. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o haberi...

1993 yılında Galatasaray 40 bin kişilik yeni bir stat yaptıracakmış!

1993 yılında Galatasaray yönetimi, Ali Sami Yen Stadı'nın yerine yeni bir stat inşa etme kararı almış. Büyükçekmece veya FSM Köprüsü'nün Avrupa Yakası'nda yaptırılacak 40 bin kişilik stat 200 milyar liraya mal olacakmış.

İMKON'dan sektöre statükocu lobi tepkisi!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, "İnşaat sektörünün kurtuluşu, alanın statükocu lobilerinden kurtulmasıyla mümkün olacaktır..

Özel Statülü Hacı Bektaş Anadolu Lisesi'nin temeli atıldı!

Türkiye'de ilk kez Alevi-Bektaşi inancına uygun eğitimin verileceği Özel Statülü Hacı Bektaş Anadolu Lisesi'nin temel atma töreni Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ve Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz’in katılımıyla gerçekleşti.

Ordu Kayatepe arkeolojik alanı SİT statüsünde kalacak!

Özaltın Madencilik, Ordu'nun Fatsa ilçesinde maden sahası içerisinde kalan 200 dönümlük Kayatepe arkeolojik SİT alanının SİT statüsünden çıkartılması için Ordu İdare Mahkemesi'ne başvurdu. Bölgede tarih öncesi kalıntıların bulunduğunu tespit eden mahkeme

Stat zeminleri 200 bin Euro'ya daha iyi hale geliyor!

Futbol kulüplerinin sıkça sorun yaşadığı stat zeminleri, 200 bin avro maliyetli elektrikli alttan ısıtma sistemiyle daha iyi hale getirilebiliyor.

İzmir'e portatif tribünlü stat mı yapılacak?

Seçim döneminde vadettiği iki stadı yapamayan Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu 'nun, Karşıyaka Belediyesi' nin gösterdiği mera alanına portatif tribünlü stat yapma önerisi şaşkınlıkla karşılandı.

Sivas göç alan il statüsüne çıkacak!

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, 2015 yılının büyük projelerin başladığı bir yıl olacağını ve uygulanması planlanan projeler sayesinde Sivas'ın göç veren alan il statüsüne çıkacağını ve Sivas'ın gelişeceğini söyledi.

Akif Çağatay Kılıç: 26 stat ışığımız olacak!

GENÇLİK ve Spor Bakanlığı'nın yapımını sürdürdüğü 26 stat, ülke sporunun çağ atlamasında önemli bir rol üstlenecek. Beklenen tesisler sadece futbol oynanan yerler olmaktan öte her branşta insanların hizmetinde olacak.

Adana'daki 33 bin kişilik stat 2016'da hizmete girecek!

Adana'da TOKİ tarafından yaptırılan 33 bin kişilik stadın inşaatı devam ediyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Hadi: "Fiziki olarak yüzde 20’si tamamlanan 33 bin kişilik stat 2016 yılının başlarında hizmete girecek"

Chelsea stat Haberi

Chelsea stat

İngiltere Premier Lig’in gözde kulübü Chelsea, mevcut stadını yeniliyor. Stamford Bridge Stadyumu’nu modern standartlara göre yenilemeyi düşünen Londra temsilcisi, yeni proje için düğmeye bastı.


60 bin kapasiteli olması planlanan yeni yapı, kulübe 500 milyon sterline mal olacak. Stat inşaatının 2020 yılında bitmesi ve yeni statta maçların 2020-21 sezonu başlangıcından itibaren oynanması planlanıyor. Chelsea bu süreçte maçlarını Wembley’de oynayacak.


Yeni stadın proje hali ortaya çıktı. İhtişamlı bir görünüme bürünecek olan Stamford Bridge’in inşaatına 2018 yılının yaz ayında başlanacağı tahmin ediliyor.


Tarihi bir mazisi olan Stamford Bridge’in geçmişi 1905 yılına kadar geri gidiyor. Stadın mevcut kapasitesi 41 bin 631. Yeni proje ile birlikte bu sayı 20 bin dolaylarında artmış olacak.



AMK...