11 / 05 / 2024

China Homelife 2017

China Homelife 2017

Türkiye’nin en kapsamlı Çin ürünleri fuarından biri olan China Homelife, yarın açılıyor. Fuar, 3 Haziran'a kadar devam edecek.

China Homelife Turkey Fuarı açıldı!

China Homelife Turkey Fuarı, İstanbul Fuar Merkezi’nde 3. kez kapılarını açtı. Fuar 800'den fazla Çinli firmaya ev sahipliği yapıyor.

China Homelife yarın açılıyor!

Türkiye’nin en kapsamlı Çin ürünleri fuarından biri olan China Homelife, yarın açılıyor. Fuar, 3 Haziran'a kadar devam edecek.

China Homelife Turkey'de 5 bin dolara ahşap ev!

China Homelife Turkey fuarında en büyük ilgiyi ahşap ev gördü. Kendi evini yapmak isteyenlere hitap eden çam ev 2 saatte kurulabiliyor ve 5 bin dolardan başlayan fiyatıyla cep yakmıyor.

China Homelife Fuarı İpek Yolu'nu yeniden canlandıracak!

China Homelife Turkey Fuarı, 2-4 Haziran'da İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek. Hedef, Çin ve Türkiye arasındaki dostluğun tanığı olan tarihi İpek Yolu'nu yeniden canlandırmak.

China Homelife 2016 Fuarı Antalya'da!

Bu yıl 3. kez kapılarını açacak olan China Homelife Turkey Fuarı, Sinerji Uluslararası Fuarcılık ve Meorient Uluslararası Fuarcılık tarafından 2-4 Haziran tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek.

China Homelife 2016 Fuarı 2 Haziran'da açılıyor!

İstanbul'da yapılıcak China Homelife Fuarı'nda, tekstilden gıdaya, elektrikli ev aletlerinden inşaat malzemelerine 50 binin üzerinde ürün tüketici ile buluşacak.

My Newwork Ağaoğlu projesi 2017'de teslim!

Fenerbahçe Ülker Sports Arena'ya yakın konumda yer alan Ağaoğlu My Newwork projesinde metrekare birim fiyatı 5 bin 20 dolardan başlıyor. Proje 2017 yılında teslim edilecek.

Tekfen Hep İstanbul'da teslimler Nisan 2017'de!

Tekfen Emlak Geliştirme imzasına sahip Hep İstanbul'da toplam 1424 daire bulunuyor. 11 blok halinde yükselen projede teslimlerin 2017 yılı Nisan ayında yapılması planlanıyor.

Ataşehir My Newwork projesi 2017 Mart'ta teslim!

Fiyatların metrekare bazında hesaplandığı My Newwork Ataşehir'de 3 farklı ödeme seçeneği sunuluyor. Projede teslimlerin 2017 yılının Mart ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Kocaeli tramvay hattı 2017'de tamamlanacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Gülermak Ağır Sanayi ve Taahhüt A.Ş. arasında Otogar-Sekapark arası Tramvay hattı yapım ihalesinin protokolü imzalandı. 2017 yılında hizmete girecek olan tramvay hattında 11 istasyon bulunuyor

Pendik Atlantik Life 2017'de teslim! 247 bin TL'ye!

Teslimlerinin 2017 yılının Nisan ayında gerçekleşeceği Atlantik Life projesinde dairelerin fiyatları 247 bin TL'den başlıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor.

Tekfen Hep İstanbul'da teslimler Nisan 2017'de!

Tekfen Emlak Geliştirme tarafından hayata geçirilen Hep İstanbul projesinde teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor. Projede daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Ataşehir My Newwork projesinde teslimler Mart 2017'de!

İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de inşa edilen proje Ağaoğlu İnşaat imzası taşıyor. My Newwork projesinde teslimlerin Mart 2017'de gerçekleşmesi öngörülüyor.

China Homelife 2017 Haberi

China Homelife 2017

Türkiye’nin en kapsamlı Çin ürünleri fuarı China Homelife, 1-3 Haziran tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını ziyaretçilerine açıyor. 800’den fazla Çinli firmanın ve 50 binden fazla ürünün yer alacağı China Homelife Fuarı, Çin’in deniz ticaretini güçlendirmek adına başlatılan ve dünyanın yüzde 63’üne ulaşılması hedeflenen “One Belt, One Road” projesinin de dünya çapındaki resmi platformu olma görevini üstleniyor.


Türk standartlarına uygun olarak tüm kontrollerden geçmiş tekstil, hazır giyim ve aksesuarları, ev tekstili, inşaat malzemeleri, el aletleri ve hırdavat, ev gereçleri, elektrikli ev aletleri, mobilya, elektronik eşya, hediyelik eşya, zücaciye, mutfak ve banyo armatürleri, gıda, lojistik, LED ve aydınlatma gibi ürünlerin yer aldığı fuar bu sene 15 bin ziyaretçi ağırlamayı hedefliyor.


8,0 şiddetindeki depreme kadar dayanabilen ve iki saatte yapılabilen prefabrik evler, çocuklar...