29 / 04 / 2024

chp beykoz belediye başkan adayı Hızır Yılmaz

chp beykoz belediye başkan adayı Hızır Yılmaz

Hızır Yılmaz, 2014 yerel seçimlerinde CHP'den Beykoz Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. Peki CHP Beykoz Belediye Başkan adayı Hızır Yılmaz kimdir? İşte Hızır Yılmaz'ın biyografisi...

Beykoz'a Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü ve 5 bin yeni konut müjdesi!

Beykoz Belediye Meclisi'nin 2019-2024 döneminin son toplantısında önemli açıklamalar yapan Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, yeniden seçilmesi halinde ilçede 5 bin konut inşa edeceklerini ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü kurulacağını dile getirdi.

Beykoz Tokatköy kentsel dönüşüm projesinin yüzde 60'ı tamam! 

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, X sosyal medya hesabından Beykoz Tokatköy'ün kentsel dönüşümü ile ilgili bir paylaşımda bulundu. İşte Murat Aydın'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Beykoz Belediyesi ticaret ve konut imarlı arsa satacak!

İstanbul İli Beykoz Belediye Başkanlığı, Beykoz Çengeldere'de yer alan 1.857 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 1 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Beykoz Belediyesi'nden dev gayrimenkul satışı! 86.1 milyon TL'lik bedel dudak uçuklattı!

İstanbul İli Beykoz Belediye Başkanlığı, Beykoz Baklacı Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Satışa çıkarılan gayrimenkul 9 bin 66 metrekare alana sahip.

Beykoz Belediyesi 9 bin metrekarelik arsayı satıyor! Megakentte arsa sahibi olabilirsiniz!

Beykoz Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Beykoz ilçesi, Baklacı Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Beykoz Baklacı'daki arsayı satıyor? 

Beykoz'da 9 bin metrekarelik gayrimenkul satılıyor! 108 bin liraya megakentte büyük fırsat! 

Beykoz Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Beykoz ilçesi, Baklacı Mahallesinde yer alan gayrimenkulü satıyor. Peki Beykoz Baklacı'da yer alan gayrimenkulün fiyatı ve büyüklüğü ne kadar?

Aydın Düzgün'den Beykoz Tokatköy kentsel dönüşüm açıklaması!

CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın, Beykoz Tokatköy Mahallesi’nde kentsel dönüşüm projesine yönelik  yaşanan sıkıntılardan sonra  meclis üyeleri ve mahalle sakinleri  ile bir araya geldi.  Meclis üyeleri ve mahalle sakinleri ile birlikte yapmış olduğu toplantıda gerekli açıklamaları yaptı. 

Beykoz'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

KİPTAŞ’tan Beykoz Belediyesi’ne devredilen arazilerde devam ettirilen kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili adımlar atılıyor. Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Denizli'de İmar Komisyonu Başkanı, Belediye'nin projesini kendi şirketine aktardı iddiası!

Denizli’de CHP’li imar komisyonu başkanı, iddiaya göre 4 arkadaşıyla birlikte mimarlık ofisi kurup yasaya aykırı olmasına rağmen belediye projesini kendi grubuna aldı. 3 CHP’li Belediye Meclis üyesi “kamu yararı gözetilmiyor” diye partisinden istifa etti.

Beykoz Çubuklu'da 10 yıllığına kiralık gayrimenkul!

İstanbul İli Beykoz Belediye Başkanlığı, ÇUbuklu'da yer alan gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda'dan kentsel dönüşüm çağrısı!

Ege Bölgesi'ndeki CHP'li belediye başkanları Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılımıyla online toplantı düzenledi. Toplantıda İzmir Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda kentsel dönüşüm için destek istedi. 

Beykoz Belediyesi'nden kiralık iş yeri!

İstanbul İli Beykoz Belediye Başkanlığı, Beykoz Kavacık Mahallesi'nde yer alan iş yerini kiraya veriyor.

Sinan Akgün ile Mansur Yavaş'ın kavgası yüzünden CHP Kanal İstanbul'la uğraşamıyor!

Gazeteci Mehmet Barlas, "CHP yönetiminin Kanal İstanbul'la falan uğraşacak hali mi var? Ankara'nın CHP'li Belediye Başkanı ile kökten CHP'li Sinan Aygün arasındaki rüşvet tartışmasında ölçü kaçmış durumda... " diyor...

chp beykoz belediye başkan adayı Hızır Yılmaz Haberi

chp beykoz belediye başkan adayı Hızır Yılmaz

Hızır Yılmaz kimdir?

CHP Parti Meclisi Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında Genel Merkezde toplandı. Basına kapalı olarak yapılan toplantıda, belediye başkan adayları belirlendi. CHP'nin 2014 yerel seçim listesine göre Beykoz Belediye Başkan adayı Hızır Yılmaz oldu. Peki Hızır Yılmaz kimdir?


Hızır Yılmaz biyografi..

CHP Beykoz belediye başkan aday adayı Hızır YILMAZ 1961 Rize Kalkandere doğumludur. 40 yıla yakın bir süredir İstanbul'da yaşamını sürdürmektedir. Evli ve 3 çocuk babası olan YILMAZ'ın bir de torunum bulunmaktadır. 


Gençlik yıllarında eline almış olduğu bir sol pankart yüzünden 7 ay ceza alarak Turuncu renkli dosyaya fişlenmiş ve siyasi hayatı başlamıştır. 


Beykoz Dereseki köyünde yaşamakta olan Hızır YILMAZ, köyünde Cumhuriyet Halk Partili arkadaşları ile beraber İstanbul'da ilk köy temsilciliğini açtı. Çok kısa zaman içerisinde 7 olan üye sayısını 150'lerin üzerine...