08 / 05 / 2024

chp binası dönüşümü

chp binası dönüşümü

Burhaniye’de CHP'nin tarihi binası kentsel dönüşümle yıkılacağı iddia edildi. CHP Genel Merkez Saymanı 22. Dönem Milletvekili olan A. Kemal Deveciler binanın restore edilmesi gerektiğini söyledi.

Kentsel dönüşüm yasasının iptali için hamle geldi! Anayasa Mahkemesi’ne başvuru yapılacak!

CHP, kentsel dönüşüm yasasının iptali ve yürürlüğün durdurulması istemiyle Anayasa Mahkemesi’ne başvuruda bulunacak.

CHP İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir'den Mardin Yeşilli'deki kentsel dönüşüm projesine eleştiri!

CHP İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir, Mardin Yeşilli Belediyesi’nin Gül ve Tepebaşı mahallelerinde başlattığı kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalar yaparak yıkımların hukuka aykırı olduğunu söyledi.

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'dan CHP'ye kentsel dönüşüm eleştirisi!

Merakla beklenen Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Şelale Evleri'ndeki konutların tesliminde önemli açıklamalar yapan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, "CHP örgütü engellemek için her şeyi yapıyor" dedi.

Gölcük Coşkun Otel binasının kentsel dönüşümü onaylandı!

Gölcük merkezinde yer alan Coşkun Otel Binası ile ilgili kentsel dönüşüm için başvuru Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı. 

Bursa CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş'tan kentsel dönüşüm eleştirisi!

Bursa CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz'ın kentsel dönüşüm projeleri hakkında eleştirilerde bulundu. 

TOKİ Kayseri kentsel dönüşüm ofisi ve otel binası ihalesi 2 Mart'ta!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 2 Mart 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kayseri kentsel dönüşüm ofisi ve otel binası ihalesi bugün!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

CHP'den Romanlar kentsel dönüşüm süreçlerinde zorla tahliye edildi iddiası!

Cumhuriyet Halk Partisinin (CHP) hazırladığı "Romanlar İçin Yoksulluk ve Ayrımcılık Kader Olmasın: En Canlı Renklerimiz Solmasın" adlı çalışmada kentsel dönüşüm süreçlerinde Romanların zorla tahliyeye maruz kalan dezavantajlı grupların başında geldiği iddia edildi.

Kentsel dönüşüm kredisi ve kira yardımı başvuruları mecliste!

Kentsel dönüşüm kredisi ve kira yardımı başvuruları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Kılıç, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Beyoğlu'na kentsel dönüşüm sözü!

CHP Beyoğlu Belediyesi başkan adayı Alper Taş, Beyoğlu ilçesi Hasköy Kalaycıbahçe’de seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi. Taş, “Yerinde dönüşüm yapacağız'' dedi.

Trabzon Ortahisar'da kentsel dönüşüm belirsizliği!

CHP Ortahisar Belediye Başkan adayı Mimar Salih Akyüz, bölgede kentsel dönüşüm belirsizliği olduğunu, mecliste pansuman niteliğinde bir karar çıkartıldığını söyledi.

Konak'ta öncelik kentsel dönüşüm!

CHP’nin Konak Belediyesi başkan adayı, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, seçilmesi durumunda önceliğinin, kentin çeperlerindeki çarpık yapılaşma bölgelerinde kentsel dönüşüm olduğunu söyledi. 

Abdül Batur: En önemli hedefim kentsel dönüşüm!

CHP Konak Belediye Başkan Adayı Abdül Batur, Tarihi Havagazı Fabrikası’nda gerçekleştirdiği basın toplantısında 9 maddelik seçim manifestosu ile yapacağı çalışmaları anlattı. Batur, "En önemli hedefim kentsel dönüşüm" dedi.

chp binası dönüşümü Haberi

chp binası dönüşümü

Uzun yıllar Burhaniye’de CHP İlçe binası olarak hizmet veren tarihi binanın yıpranmış olması ve yetersiz kalması sonucu, CHP Genel Merkez Saymanı 22. Dönem Milletvekili olan A. Kemal Deveciler tarafından Hürriyet Caddesinde kiralan yeni parti binasını taşınılması sonrası boşaltılan tarihi binanın kaderine terk edilmiş görüntüsü birçok CHP liyi olduğu kadar diğer vatandaşları da üzüyor. Bu binanın ne olacağı konusunu merak eden özellikle yaşlı CHP liler ve vatandaşlar inşallah yanda tadilatı yapılan binadan görerek yıkılmaz veya kentsel dönüşüme kurban olmaz dediler.


Bir kısım CHP li ise 22. Dönem Balıkesir Milletvekili ve Genel Merkez saymanı olan A. Kemal Devecilerin devreye girerek bu tarihi binayı restore ederek güzel bir CHP müzesi olarak hizmete açması beklediklerini belirttiler.


Önce Körfez...