20 / 05 / 2024

chp diyarbakır büyükşehir belediye başkan adayı Ahmet Ay

chp diyarbakır büyükşehir belediye başkan adayı Ahmet Ay

CHP Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Ay kimdir? Ahmet Ay, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Ay'ın biyografisi...

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Milli Emlak’tan ücretsiz alınan 100 dönümlük arsayı sattı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından, Kırklar Dağı konut mağdurları için Milli Emlak’tan satın aldığı 100 dönümlük arsayı sattığı iddia ediliyor.

Belediyeden büyük fırsat! Tek bir ilçede tam gayrimenkul satacak!

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır Yenişehir'de yer alan 8 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İşte söz konusu satış ihalesi ile ilgili detaylar...

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi 75 zabıta memuru alacak!

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere; 75 zabıta memuru alınacak. Peki 75 zabıta memuru alımı için şartlar ne? İşte ayrıntılar...

İzmir Büyükşehir Belediyesi 59 konutu satışa çıkardı!

Geçtiğimiz 16 ayda toplamda 1000 gayrimenkulü satan CHP’li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, şimdi de 59 konutu satışa sundu.

Şehit Fethi Sekin Külliyesi’nin inşaatını İzmir Büyükşehir Belediyesi tamamlayacak! 

Elazığ'da inşaatı yarım kalan Şehit Fethi Sekin Külliyesi'ni CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi tamamlayacak. Çalışmalar yasal süreç tamamlandıktan başlayacak. 

CHP'nin Büyükşehir Belediye Başkanları Çalıştayı'nda imar konuşuldu!

CHP'den seçilen büyükşehir belediye başkanları, Sultanahmet Tunuslu Hayrettin Paşa Konağı'nda gerçekleştirilen "Büyükşehir Belediye Başkanları Çalıştayı"nda bir araya geldi 

Kayseri Büyükşehir'den yatırımcılara yeni arsa fırsatları!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yatırımcılar için Şeker Mahallesi, Pervane Mahallesi ve Aydınlar Mahallesi’ndeki ticaret ve konut alanı arsaları satışa çıkardı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımları masaya yatırıldı!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi geride kalan 3 ayın değerlendirmesini ve 1 yılın planlamasını masaya yatırdı.

İzmir Büyükşehir'e imar yönetmeliği çağrısı!

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne imar yönetmeliği çağrısında bulundu. Nasır, “Hazırlayın, biz de gerekeni yaparız” dedi.

Kayseri Büyükşehir yatırımları masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, dört ilçenin belediye başkanları ile yatırım toplantısı gerçekleştirdi.

Kayseri Büyükşehir'den yatırımcılara yeni fırsat!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi yatırım yapmak isteyenler için 20 Mart Çarşamba günü önemli ihaleler gerçekleştirecek. 4 ayrı başlıkta yapılacak olan ihalelerde akaryakıt istasyonu arsası, konut alanı, konut+ticaret alanı ve ticaret alanı arsaları ile iş yerleri satışa çıkarılacak.

Denizli Büyükşehir'den Çameli ve Serinhisar'a kültür merkezi!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin Serinhisar ve Çameli İlçesi'ne kazandırdığı "Serinhisar Gençlik ve Kültür Merkezi" ile "Hayri Dev Kültür Merkezi" bugün açılacak.

Kayseri Büyükşehir'den yatırımcılar için arsa fırsatı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yatırımcılar için şehrin önemli bölgelerinde yeni arsalar üretiyor. Kayseri Gesi Mahallesi’ndeki akaryakıt ve servis istasyonu alanı arsasının ihalesi 27 Şubat Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

chp diyarbakır büyükşehir belediye başkan adayı Ahmet Ay Haberi

chp diyarbakır büyükşehir belediye başkan adayı Ahmet Ay

Ahmet Ay kimdir?

Ahmet Ay, 04.10.1982 İstanbul doğumlu olup, 1989 yılında Diyarbakır’ a yerleşmiştir. Orta ve Lise Öğrenimini Diyarbakır Anadolu Lisesinde tamamlayarak 2004 Yılında Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olmuştur. 


2005 yılından itibaren serbest avukatlık faaliyeti yürütmektedir. SHÇEK, UNİCEF ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Vakfı tarafından yürütülen projelerde kimsesiz çocuklara yönelik spor ve sanat atölyelerinde sahada çalışmıştır. Dünya Bankası ve Yerel Gündem 21 tarafından yürütülen Diyarbakır Gençlik evi projesinde kurucu üyelik ve yöneticilik yapmıştır. 


DİMFOD ( Diyarbakır Müzik Folklör Derneği ) ve Diyarbakır Aktif Sanat Derneği gibi kuruluşlarda kurucu üyelik ve yöneticilik yapmaktadır. Evli, 2 Çocuk...