17 / 05 / 2024

chp kahramanmaraş büyükşehir belediye başkan adayı Ünal Ateş

chp kahramanmaraş büyükşehir belediye başkan adayı Ünal Ateş

CHP Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Ateş kimdir? Ünal Ateş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Ateş'in biyografisi...

Kahramanmaraş Büyükşehir 5 taksitle imarlı arsalar satacak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş Dulkadiroğlu ve Onikişubat'ta yer alan arsaları satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış ihaleleri 31 Ekim tarihinde yapılacak.

Ordu Büyükşehir'in satışa çıkardığı taşınmazlar TBMM'de!

CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Ordu Büyükşehir Belediyesinin satışa çıkardığı taşınmazları meclis gündemine taşıdı. 

İzmir Büyükşehir Belediye binasının yıkımı tartışma yarattı!

İzmir depreminde hasar görmesi nedeniyle tahliye edilen Büyükşehir Belediyesi'nin Konak'taki ana hizmet binası ile ilgili CHP'de fikir ayrılığı yaşandı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi iş yeri kiralarına yüzde 75 zam yaptı!

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin pandemiye rağmen mülkiyetinde olan iş yerlerine yüzde 75 oranında zam yaptığını belirtti...

Balıkesir Büyükşehir'in borçları için araziler satılıyor iddiası!

CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin borçlarının kapılması için arazilerin satışa sunulduğunu belirtti.

Kahramanmaraş Büyükşehir'den 27.5 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, ülkiyeti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'ne ait Kahramanmaraş ili, Onikişubat ilçesi, Pınarbaşı, Fatih, Mağralı ve Kurtlar Mahallerinde yer alan arsaları 27 milyon 555 bin 179 TL'ye satıyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yıkılan apartmanların yöneticileri ile bir araya geldi! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılımıyla  depremde yıkılan apartmanların görevleriyle bir araya geldi. 

Kahramanmaraş Büyükşehir'den 13.7 milyon TL'ye satılık taşınmaz!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından mülkiyeti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'ne ait taşınmazlar 13 milyon 707 bin 999 TL'ye satışa çıkarıldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi 59 konutu satışa çıkardı!

Geçtiğimiz 16 ayda toplamda 1000 gayrimenkulü satan CHP’li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, şimdi de 59 konutu satışa sundu.

Kahramanmaraş Büyükşehir'den çocuk kütüphanesi müjdesi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Necip Fazıl Kültür Merkezi arka kısmında yapımı süren yıkım çalışmalarını yerinde inceledi. Güngör, bölgeye bütüncül bir kültür merkezi kazandıracaklarını açıkladı.

Antalya Büyükşehir esnafın kira talebini reddetti!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, esnafın işyeri kirasının kamu tarafından ödenmesi çağrısı yaptı. Antalya Büyükşehir Belediyesi bu çağrıya rağmen kiracısı esnafın ‘kira almayın’ talebini reddetti.

Büyükşehir Belediyeleri Koordinasyon Merkezleri Yönetmeliği Danıştay'a taşınıyor!

CHP, "Büyükşehir Belediyeleri Koordinasyon Merkezleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmeliği"ne tepki gösterdi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu, "Amaçları büyükşehir belediye başkanlarımızı çalışamaz hale getirmek, başarısız kılmaktır" dedi...

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin, TOGO’nun ve Sinan Aygün’ün avukatı aynı!

Gündem eski CHP milletvekili Sinan Aygün’ün TOGO kuleleriyle ilgili Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı hedef alan iddialarıyla çalkalanıyor...

chp kahramanmaraş büyükşehir belediye başkan adayı Ünal Ateş Haberi

chp kahramanmaraş büyükşehir belediye başkan adayı Ünal Ateş

Ünal Ateş kimdir?

CHP Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Ateş özgeçmişini şu şekilde anlatıyor:


"Ben Ünal ATEŞ 1971 yılında Kahramanmaraş Türkoğlu ilçesinde dünyaya geldim Dedeler, istiklal ve Devrim(Fatih) İlkokullarında, Kahramanmaraş Gazi Ortaokulunda, Kahramanmaraş Lisesinde okudum. Üniversite eğitimimi Isparta da Akdeniz Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Fakültesinde tamamladım.


1995 yılında döndüğüm güzel memleketimde serbest inşaat mühendisi olarak çalışmaya başladım. İnşaat Mühendisliği eğitiminin yanı sıra 2012 yılında İş Güvenliği Uzmanı eğitimimi tamamladım. İş Güvenliği Uzman ve İnşaat Mühendisi olarak halen çalışmaktayım. 


Aynı zamanda güzel şehrimizde engelli kardeşlerimize hala hizmet veren bir rehabilitasyon merkezinin kuruculuğunu ve müdürlüğünü yaptım. 1995 yılında CHP Gençlik kolları üyeliği ile başlayan siyaset yaşamım gençlik kolları başkanlığı, merkez ilçe yöneticiliği il yöneticiliği ile sürdü. Kahramanmaraş’ımızın tüm köylerini ve ilçelerimizi onlarca kez ziyaret ettim...