05 / 05 / 2024

chp maltepe mitingi

chp maltepe mitingi

Üsküdar'da düzenlenen mitingde halka seslenen CHP'nin cumhurbaşkanı adayı İnce, İstanbul gibi büyük kentlerde, kentsel dönüşüm hedefinin yerinde dönüşüm olduğunu söyledi.

Maltepe'de tapular dağıtıldı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Tapu sorunu çözülmüyor yıllardır. Bakmayın siz Maltepe'de, Kartal'da çözüldü. İstanbul'da 1,5 milyon vatandaşın tapu sorunu var. 25 yılda çözülmüyorsa, çözmeyenler de bir sorun, irade eksikliği var'' diye konuştu.

Maltepe'de 3 mahalleye koyulan icra kaldırıldı!

Ali Kılıç yönetimindeki CHP'li Maltepe Belediyesi'nin borçları sebebiyle 3 mahalleye koyulan icra kaldırıldı.

Maltepe'de imar ve planlama sorunları çözülecek!

Maltepe Belediye Başkan Aday Adayı CHP'li Hasan Gökkaya, “Maltepe’de değişim şart” diye konuştu. Bölgede imar planı sorunlarının çözüleceğini söyleyen Gökkaya, ada bazlı dönüşüm yapılacağını vurguladı.

Maltepe, Beşiktaş, Ataşehir ve Büyükçekmece'de dönüşüm başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, şehrin CHP'li belediyeleri Maltepe, Beşiktaş, Ataşehir ve Büyükçekmece'nin bazı mahallelerinde kentsel dönüşümün önünü açan imar planlarını onayladı.

Çankaya Maltepe Park AVM yine satılamadı!

CHP’li Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen, bir türlü kâra geçiremediği Maltepe Park AVM’yi ikinci kez satışa çıkardı. 149 milyon TL’lik AVM satılabilsin diye 91 milyon TL’ye indirildi ama alıcı çıkmadı.

Maltepe'deki 17 eser hizmete açıldı!

Maltepe Belediyesi Cumhuriyet’in 93’üncü yıldönümüne, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katıldığı 17 eserin toplu açılış töreniyle merhaba dedi.

Maltepe Fikret Otyam Sanat Evi açıldı!

Maltepe Belediyesi ünlü yazar, ressam ve gazeteci Fikret Otyam’ın adını verdiği sanat evi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından açıldı.

Maltepe'deki 17 eser açılıyor!

Maltepe Belediyesi Cumhuriyet’in 93’üncü yıldönümüne, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılacağı dev açılışlarla merhaba diyecek. Yapılacak törenle, Gülsuyu Stadı başta olmak üzere 17 eserin açılışı gerçekleştirilecek

Maltepe'de kentsel dönüşüm sonbaharda başlayacak!

Maltepe'nin CHP'li Belediye Başkanı Ali Kılıç, 'Maltepe huzur, umut, inançlara saygı ve hizmetin kenti' diyor. Kılıç, '2023 vizyonuna uygun bir Türkiye projemiz var. Projenin tamamlanmasıyla 25 bin insanımız iş olanağı bulacak. Bu Türkiye'de bir ilk olacak” diyor.

CHP ile TMMOB yaşanabilir İstanbul için imza attı!

Dönem başkanlığını Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın yaptığı CHP İstanbul Belediyeler Birliği ve TMMOB arasında yaşanabilir bir İstanbul için işbirliği protokolü imzalandı.

Maltepe Fındıklı'ya Fenerbahçe spor tesisi kurulacak!

Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde CHP Maltepe İlçe Başkanı Hasan Solmaz ve CHP'nin 18 mahalle temsilcisiyle bir araya gelen Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Maltepe ile ilgili talep ve önerileri dinledi.

Maltepe'de 2 mahalleye Dikmen Vadisi önerisi!

CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın ile Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Gülsuyu ve Gülensu mahallelerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi..

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Fuar projesi için destek arıyor!

Belediye Başkanı Ali Kılıç, Cumuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İlçe Belediye Başkanları Çalışma Toplantısına katıldı. M'Expo Center için destek istedi. Kılıç, ''Maltepe FUAR projemize destek istiyorum'' dedi.

chp maltepe mitingi Haberi

chp maltepe mitingi

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Üsküdar'da düzenlenen mitingde halka seslendi.

Anadolu Ajansı'ndan Hanifi Sevinç ile Andaç Hongur'un haberine göre; Muharrem İnce, İstanbul gibi büyük kentlerde, kentsel dönüşüm hedefinin yerinde dönüşüm olduğunu, kimseyi yerinden ve yurdundan etmeyeceklerinin altını çizdi.

İnce, bunun bir seçim değil, halk hareketi, dip dalgası olduğunu ifade...