02 / 05 / 2024

chp uşak belediye başkan adayı Bülent Yazgan

chp uşak belediye başkan adayı Bülent Yazgan

2014 yılı yerel seçimlerinde CHP Uşak Belediye Başkan Adayı olarak Bülent Yazgan gösterildi. Peki, Bülent Yazgan kimdir? Bülent Yazgan, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Uşak Belediyesi 1 milyon 88 bin 746 TL'den başlayan fiyatlarla 8 arsayı satıyor!

Uşak Belediye Başkanlığı, mülkiyeti belediyeye ait, Uşak ilinde yer alan 8 arsayı 1 milyon 88 bin 746 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Uşak Belediyesi 2 arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Uşak Belediye Başkanlığı, Uşak Beylerhan Köyü'nde yer alan 2 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış ihalesi 22 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Uşak'ta 43 milyon TL'ye satılık arsa!

Uşak Belediye Başkanlığı, Uşak Dikilitaş Mahallesi'nde yer alan arsayı 43 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

İsmail Güneş'ten Uşak Sivaslı'daki arsa tahsisi iddialarına yanıt!

AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, Mecliste gerçekleştirdiği basın toplantısında, Sivaslı ilçesindeki hastanenin temel atma törenine CHP'li yetkililerin çağrılmadığı iddialarını ve devlet hastanesine ait arsanın İl Sağlık Müdürlüğü'ne tahsis edildiği iddialarını yanıtladı.

Uşak Sivaslı'da devlet hastanesinin temeli atıldı!

Uşak Sivaslı'daki 30 yatak kapasiteli devlet hastanesinin temeli atıldı. Fakat, hastanenin açılış törenine CHP'lilerin davet edilmediği belirlendi.

Ankara-Polatlı-Afyonkarahisar-Uşak-Manisa-İzmir YHT projesinin ihalesi mecliste!

Ankara-Polatlı-Afyonkarahisar-Uşak-Manisa-İzmir yüksek standartlı demiryolu projesi için yapılan ihale meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Uşak Belediyesi 30 adet arsayı satışa çıkardı!

Uşak Belediye Başkanlığı tarafından 30 adet arsa satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin ihalesi 11 Kasım 2020 tarihinde gerçekleşecek.

Uşak'ta yeni stadyum projesi meclis gündeminde!

Uşak ilinde yeni bir stadyum yapılıp yapılmayacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Yalım, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Uşak dönüşümle gelişecek!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan “Kentpark, mahalle konakları, köprülü kavşaklar, kentsel dönüşüm, modern yollar, park ve bahçeler gibi çalışmalarımızla halkımıza en iyi hizmeti vermek için gayret gösterdik” diye konuştu.

Uşak'ta iskan ruhsatı ve imar barışı ödemeleri TBMM gündeminde!

Uşak'ta belediyenin iskan ruhsatı uygulamalarına ve imar barışında tapu dairelerine yapılacak ödemeler TBMM gündemine taşındı. CHP'li Yalım, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Uşak Belediyesi'nden 8.7 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Uşak Belediye Başkanlığı, Boykuş Köyü ve Karaağaç Mahallesi'nde bulunan arsa ve akaryakıt istasyonunu satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 8 milyon 700 bin TL olarak belirlendi. 

Uşak'ın çehresini değiştiren projeler yapılıyor!

Kentsel dönüşüm alanında örnek gösterilen projelerinin yanında Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Uşak’ın kültürel derinliğini gün yüzüne çıkaracak çalışmalara da imza atıyor.

Uşak'ta dönüşüm için 450 milyon lira harcandı!

Milliyet Gazetesi Ege Bölge Temsilcisi Engin Uğur Ağır, Uşak’ın Belediye Başkanı Av. Nurullah Cahan’ı ziyaret etti. Cahan, bölgedeki projeleri ve yatırımları anlattı.

chp uşak belediye başkan adayı Bülent Yazgan Haberi

chp uşak belediye başkan adayı Bülent Yazgan

Bülent Yazgan kimdir?

2014 yılı yerel seçimlerinde CHP Uşak Belediye Başkan Adayı olarak Bülent Yazgan gösterildi. Peki, Bülent Yazgan kimdir? Bülent Yazgan, bugüne kadar hangi işlere imza attı?


Bülent Yazgan biyografi..

Bülent Yazgan, 1960 yılı Uşak-Sivaslı doğumlu. İlk ve orta öğreniminin ardından, lise öğrenimini İzmir Atatürk lisesi'nde tamamladı. 1984 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakülesi'nden mezun oldu.


30 yıllık meslek yaşantısının 20 yılını Uşak Devlet Hastanesi'nde Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanı olarak geçirdi.


Uşak Kanserle Savaş Derneği kurucu üyelerinden olan Yazgan, Uşak Tabipler Odası'nda iki dönem yöneticilik yürüttü. 


Evli ve 2 çocuk...