18 / 05 / 2024

Chris Heller istanbul toplantı

Chris Heller istanbul toplantı

Kuzey Amerika’da gayrimenkul danışmanlık sektörünün ikonları arasında gösterilen dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams CEO’su Chris Heller İstanbul’da gayrimenkul danışmanlarıyla bir araya geldi.

Mimar Chris Bosse İstanbul'a geliyor!

“Asya’nın yükselen yıldız tasarımcısı” olarak tanımlanan, “Az Şey ile Daha Fazla” mottosunun yaratıcısı dünyaca ünlü Mimar Chris Bosse, YEM Fuarcılık’ın konuğu olarak ilk kez 39.Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’da yapı profesyonelleri ile buluşuyor.

Mimar Chris Bosse 39.Yapı Fuarı–Turkeybuild İstanbul’da!

39. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, RIBA Ödüllü Mimar Chris Bosse’yi “Geleceğin Şehri: Kentsel Çevrede İnsan, Teknoloji ve Doğanın Sinerjisi”nde yapı profesyonelleriyle buluşturuyor.

Chris Heller İstanbul'da gayrimenkul danışmanlarıyla buluştu!

Dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık firmalarından biri olan Keller Williams'ın CEO'su Chris Heller, İstanbul'da gayrimenkul danışmanlarıyla bir araya geldi.

Kur artışı yabancı yatırımcıyı Türkiye'ye çekecek!

Kuzey Amerika’da gayrimenkul danışmanlık sektörünün ikonları arasında gösterilen dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams CEO’su Chris Heller İstanbul’da gayrimenkul danışmanlarıyla bir araya geldi.

Keller Williams CEO'su Türkiye'ye geliyor!

Kuzey Amerika'da gayrimenkul danışmanlık sektörünün ikonları arasında gösterilen dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams CEO'su Chris Heller, İstanbul'a geliyor. Heller, 7 Eylül'de Türkiye'de...

Keller Williams CEO’su Chris Heller İstanbul'a geliyor!

Kuzey Amerika’da gayrimenkul danışmanlık sektörünün ikonları arasında gösterilen dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams CEO’su Chris Heller, İstanbul’a geliyor.

Still İstanbul Diamond'dan THY çalışanlarına özel kampanya!

Yeşilyurt İnşaat tarafından Kurtköy'de hayata geçirilen Still istanbul Diamond projesinde; Sabiha Gökçen,THY, Netaş ve Tekno Park çalışanlarına özel kampanya düzenlendi.

Tema istanbul Halkalı fiyat listesi!

Tema istanbul Halkalı fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin bu yıl Temmuz ayında yapılacağı projede 3 bin 531 adet daireye yer veriliyor.

İstanbul'un 100 binası kitabı yayınlandı!

KÜLTÜR A.Ş, 4. yüzyıldan bugüne İstanbul'un tarihine damgasını vuran 100 binayı bir kitapta topladı. Kültür AŞ'den yapılan açıklamaya göre, "istanbul'un 100 Binası" kitabını, araştırmacı-yazar Rose Mary Samanoğlu hazırladı.

Concord İstanbul'un 2. etap satışlarında bahar kampanyası!

Teknik Yapı, Fikirtepe'de insa ettiği kentsel dönüşüm projesi Concord istanbul'da indirim ve 50 aya sıfır faiz seçeneklerini sunarken, daire fiyatının yüzde 1.5'ine gelen noter masraflarını da ödüyor.

Sembol İstanbul'un busidence konseptli C bloğu satışa sunuldu!

Karden İnşaat tarafından Bahçeşehir-Beylikdüzü Tem yolu bağlantısı üzerinde inşaatı devam eden Busidence konseptine sahip Sembol istanbul'un C blokunu satışa sundu..

İstanbul 216 projesindeki 2'nci etap için çalışmalara başlandı!

BAYSAŞ inşaat tarafından Fikirtepe'de hayata geçirilen istanbul 216 projesindeki 2'nci etap için düğmeye basıldı. Hak sahipleri tarafından boşaltılarak yıkıma hazır hale getirilen ikinci etapta yıkım çalışmalarına başlandı.

HEP İstanbul'da İkinci Şans kampanyası uzatıldı!

TEKFEN Emlak Geliştirme'nin istanbul'daki yeni projesi HEP istanbul için başlattığı 'İkinci Şans' kampanyası 15 Mayıs'a kadar uzatıldı.HEP istanbul'da, satış adedi lansmandan bu yana 600 dairenin üzerine çıktı.

Chris Heller istanbul toplantı Haberi

Chris Heller istanbul toplantı

Yaptığı satışlarla sektörde kırılması güç bir rekora imza atan, emlak dünyasının idol isimlerinden Chris Heller, başarısının sırlarını sektörde aktif rol oynayan gayrimenkul danışmanlarına anlatırken, Türkiye gayrimenkul piyasasıyla ilgili gözlemlerini de katılımcılar ile paylaştı.


Kariyeri boyunca 3 bini aşkın ev satan, kriz dönemlerini dahil fırsata dönüştürerek yaptığı satışlarla sektörde kırılması güç bir rekora imza atan, emlak dünyasının idol isimlerinden Chris Heller İstanbul’da Keller Williams Türkiye danışmanlarıyla bir araya geldi. Keller Williams ailesine 2004 yılında danışman olarak katılan Keller Williams CEO’su Chris Heller; “Büyük bir aile olarak birlikte başarılara imza attığımız Keller Williams’ın etkileyici performansını sizinle de paylaşmaktan çok mutluyum. Globalde 700’den fazla bölge müdürlüğü ve 125 bin danışmanıyla Keller Williams, dünyanın en hızlı büyüyen şirketi oldu. Yılın ilk altı ayı değerlendirildiğinde...