30 / 04 / 2024

Chris Heller projeleri

Chris Heller projeleri

Keller Williams Worldwide Başkanı ve Keller Williams Türkiye ortaklarından Chris Heller, İstanbul’a geliyor. Heller, 3 bine yakın ev satarak gayrimenkul dünyasında kırılması güç bir rekora imza attı.

Chris Heller İstanbul'da gayrimenkul danışmanlarıyla buluştu!

Dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık firmalarından biri olan Keller Williams'ın CEO'su Chris Heller, İstanbul'da gayrimenkul danışmanlarıyla bir araya geldi.

Kur artışı yabancı yatırımcıyı Türkiye'ye çekecek!

Kuzey Amerika’da gayrimenkul danışmanlık sektörünün ikonları arasında gösterilen dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams CEO’su Chris Heller İstanbul’da gayrimenkul danışmanlarıyla bir araya geldi.

Keller Williams CEO'su Türkiye'ye geliyor!

Kuzey Amerika'da gayrimenkul danışmanlık sektörünün ikonları arasında gösterilen dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams CEO'su Chris Heller, İstanbul'a geliyor. Heller, 7 Eylül'de Türkiye'de...

Keller Williams CEO’su Chris Heller İstanbul'a geliyor!

Kuzey Amerika’da gayrimenkul danışmanlık sektörünün ikonları arasında gösterilen dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams CEO’su Chris Heller, İstanbul’a geliyor.

Chris Heller: Miamili yatırımcılar 2 günlüğüne Türkiye'ye ev almaya geliyor!

Türkiye gayrimenkul piyasası Amerikalılar'ın gözdesi oldu. Keller Williams Worldwide' ın CEO'su Heller, " Miamili yatırımcılar 2 günlüğüne Türkiye'ye ev almaya geliyor. Pazar çok cazip " dedi...

Keller Williams, İzmir’de iki yeni bölge müdürlüğü açıyor!

ABD’nin en fazla danışmana sahip gayrimenkul şirketi Keller Williams, İzmir’de iki yeni bölge müdürlüğü açarak Türkiye’de büyümeye devam ediyor. KW ofislerinin imza töreni, Keller Williams Uluslararası Başkanı Chris Heller’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Emlak İkonu Chris Heller, Türkiye'ye geliyor!

Kariyeri boyunca 3 bine yakın ev satarak gayrimenkul dünyasında kırılması güç bir rekora imza atan Heller, 5 Ağustos Salı günü Point Hotel Barbaros'ta “Başarılı kişilerin asla yapamayacağı 20 şey” konulu bir seminer verecek...

Chris Heller, İstanbul’a geliyor!

Keller Williams Worldwide Başkanı ve Keller Williams Türkiye ortaklarından Chris Heller, İstanbul’a geliyor. Heller, 3 bine yakın ev satarak gayrimenkul dünyasında kırılması güç bir rekora imza attı.

ABD'nin emlak duayeni Chris Heller 5 Ağustos'ta Türkiye'de!

ABD gayrimenkul piyasasının en etkili isimlerinden Keller Williams Worldwide Başkanı Chris Heller, Keller Williams Türkiye’ nin etkinliğine katılmak üzere 5 Ağustos Salı tarihinde Türkiye’de olacak...

Maslak konut projeleri 2013!

İstanbul'da iş ve finansın kalbinin attığı yer olarak tabir edilen Maslak konut projelerini mercek altına aldık. Maslak satılık daire fiyatları 324 bin TL'den başlıyor 2 milyon 151 bin TL'ye kadar yükseliyor. İşte Maslak konut projeleri...

2013 Eylül'de satışa çıkacak konut projeleri!

2013 Eylül'de satışa çıkacak konut projelerini mercek altına aldık. Önümüzdeki ay ilk kez görücüye çıkacak olan bu projeler lansmana özel fiyatlarla satışa sunulacak. İşte avantajlı fiyatlarla 2013 Eylül'de satışa çıkacak o konut projeleri...

Kişiye özel ödeme planı sunan konut projeleri 2013!

İnşaat yatırımcıları kişiye özel ödeme planları ile müşterilerinin dikkatini çekmeyi başarıyor. Firmalar önce müşterilerini dinliyor sonra onların bütçe ve ödeme gücüne göre bir ödeme planı oluşturuyor. İşte kişiye özel ödeme planı sunan konut projeleri..

İzmir'de markalı konut projeleri, metrekare fiyatlarını yükseltti!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık İzmir Bölge Müdürü Filiz Akkaya son yıllarda artan markalı konut projeleri nedeniyle İzmir'de bazı özel projelerde metrekare birim fiyatları 10 bin TL'ye kadar yükseldiğini belirtti.

Chris Heller projeleri Haberi

Chris Heller projeleri

Kariyeri boyunca 3 bine yakın ev satarak gayrimenkul dünyasında kırılması güç bir rekora imza atan Heller, 5 Ağustos Salı günü Point Hotel Barbaros’ta “Başarılı kişilerin asla yapamayacağı 20 şey” konulu bir seminer verecek. 


Tüm gayrimenkul danışmanlarına ve sektörde kariyer hedefleyen herkese açık olan seminerde Chris Heller, 100 lira gibi sadece masrafların karşılandığı sembolik bir ücrete “emlak dünyasında” kendisini zirveye taşıyan yöntemleri anlatacak.


“Bazen yapmak istediklerimizden çok, yapmaktan vazgeçtiklerimiz hayatımızda büyük farklılıklar yaratır” diyen ABD’li emlak duayeni, işine olan saygısı ve sevgisi sayesinde son 10 yılda her yıl yaklaşık 100 ev satıyor. Chris Heller, gayrimenkul sektörünün en zor dönemi olan son 5 yıl içerisinde satışlarını arttırarak devam ettirdi ve yaklaşık 500 milyon dolarlık satış gerçekleştirdi.



Program!


Tarih: 5 Ağustos 2014, Salı


Saat: 09.00-13.00


Yer: Point Hotel...