16 / 05 / 2024

Chris Martin ev aldı

Chris Martin ev aldı

ABD’li oyuncu Gwyneth Paltrow ve Coldplay Grubu’nun solisti olan eşi Chris Martin, İngiltere’nin başkenti Londra’dan sonra ABD’nin Los Angeles kentinde de malikâne aldı

Chris Martin Malibu'nun 'emlak kralı' oluyor!

Ünlü oyunu Gwyneth Paltrow'un eski eşi olan Chris Martin, son beş yıldır mülk satın aldığı gözde bölgede yeni bir malikane satın aldı.

İngiliz marangoz çevre dostu tekerlekli ev yaptı!

İngiltere'de yaşayan ve marangozluk mesleği ile uğraşan Chris Marsh sadece 11 haftada kendisine ahşaptan prefabrik ev yaptı. 17 metrekarelik ev tekerlekleri sayesinde taşınabiliyor.

Ev kirasından bıkan çift, kamyonlarını ev yaptı!

İngiliz asıllı Martin Hill ve Iona Stewart çifti ev kirasından bıkınca satın aldıkları kamyonu 25 bin dolara eve dönüştürdüler.

Aston Martin 50 milyon dolara ev satacak!

İngiliz lüks otomobil üreticisi olan Aston Martin, konut sektörüne giriş yaptı. Aston Martin 50 milyon dolara ev satacak.

Paltrow-Chris Martin New York'taki evini 10 milyon dolara satıyor!

2014 yılında boşanan Paltrow-Chris Martin New York'taki apartman dairelerini satışa çıkardı. 14 milyon dolara satmak isteyen çift, gayrimenkul için 4 milyon dolarlık indirime gitti.

Martin Skrtel-Barbora Losova çifti evi için eşya baktı!

Fenerbahçe'nin Slovak futbolcusu Martin Skrtel, eşi Barbora Losova AVM'de mağazaları dolaşıp alışveriş yaptı. Çift, daha sonra Beymen'e uğrayıp ev eşyası baktı.

Martin Skrtel ve Miroslav Stoch, Zorlu Rezidans'tan ev baktı!

Sarı-lacivertli takımın yeni transferi Martin Skrtel ve takım arkadaşı Miroslav Stoch, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendiler. Martin Skrtel ile Miroslav Stoch, Zorlu Rezidans'daki boş evleri birlikte gezdiler.

Donald Trump St.Martin'den 19 milyon TL'ye ev aldı!

Sabah Gazetesi köşe yazarı olan Pelin Kaya bugünkü yazısında Kuzey Atlantik Okyanusu'nda Karayip Denizi'nin kuzeydoğusunda bulunan St.Martin'deki yatırımları anlattı. Turizm sektörünü değerlendiren Kaya, Donald Trump'ın ev aldığı söyledi.

Chris Hemsworth'un Avustralya'daki evi 6.5 milyon dolar değerinde!

32 yaşındaki Avustralyalı oyuncu Chris Hemsworth, eşi Elsa Pataky ve üç çocuğu ile birlikte Avustralya'ya taşınmaya karar verdi. Geride ise Kaliforniya, Malibu'da bulunan bu muhteşem ev kaldı. Evin şimdiki değeri ise 6.5 milyon dolar.

Jennifer Lawrence, Los Angeles'tan 8.2 milyon dolara ev aldı!

İngiliz müzisyen Chris Martin ile ilişkisiyle gündemde olan Jennifer Lawrence, sinemadan kazandığını gayrimenkule yatırıyor.24 yaşındaki oyuncu 8.2 milyon dolar değerinde yeni bir ev aldı...

Paltrow ile Martin Los Angeles'ta karşı karşıya oturuyorlar!

Gwyneth Paltrow ile Chris Martin, evliliklerini sonlandırma kararı alsa da birbirlerinden ayrılamıyor! Paltrow, halen Martin ile 2012'de aldıkları Los Angeles'taki malikanede yaşarken; Martin de hemen karşı sokaktan satın aldığı eve taşındı.

Chris Heller: Miamili yatırımcılar 2 günlüğüne Türkiye'ye ev almaya geliyor!

Türkiye gayrimenkul piyasası Amerikalılar'ın gözdesi oldu. Keller Williams Worldwide' ın CEO'su Heller, " Miamili yatırımcılar 2 günlüğüne Türkiye'ye ev almaya geliyor. Pazar çok cazip " dedi...

Chris Heller, İstanbul’a geliyor!

Keller Williams Worldwide Başkanı ve Keller Williams Türkiye ortaklarından Chris Heller, İstanbul’a geliyor. Heller, 3 bine yakın ev satarak gayrimenkul dünyasında kırılması güç bir rekora imza attı.

Chris Martin ev aldı Haberi

Chris Martin ev aldı


ABD’li oyuncu Gwyneth Paltrow ve Coldplay Grubu’nun solisti olan eşi Chris Martin, İngiltere’nin başkenti Londra’dan sonra ABD’nin Los Angeles kentinde de malikâne aldı.


Ünlü mimar Windsor Smith tarafından tasarlanan malikânede altı yatak odası ve sekiz banyo bulunuyor.


Habertürk'ün haberine göre; toplam 114 milyon dolar (206.7 milyon TL) servete sahip olan 8 yıllık evli çift, yeni evleri için 10.5 milyon dolar (19 milyon TL)...