04 / 05 / 2024

Christian Candy

Christian Candy

Londra’nın en pahalı apartman dairesi, 100 milyon dolara satışa çıktı. 5 yatak odası, Hyde Park ve Londra’nın en lüks mahallelerinden biri olan Knightsbridge manzarası olan daireyi, iş dünyasının önde gelen isimlerinden birinin alması bekleniyor

Türk vatandaşların yatırım yoluyla göç başvuruları rekora koşuyor! En çok başvurulan programlar açıklandı!

Henley- Partners Grup Başkanı Dr. Christian H. Kaelin, Türk vatandaşların yatırım yoluyla göç başvurularının bu yıl rekora koştuğunun altını çizerek, konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Evinizde günde 100 şeker yiyerek 100 bin dolar kazanabilirsiniz! Beş yaşından büyük herkes bu işe başvurabilir!

Kanada’da şekerleme üreticisi Candy Funhouse, evden günde 100 şeker yiyerek bir yılda 100 bin dolar elde edebileceğiniz bir iş fırsatı sağladı. Şirket, 'baş şeker sorumlusu' şeklinde adlandırılacak olan kişinin ürünlerin tadını test edeceği ve diğer "şekerolog"lardan sorumlu olacağını açıkladı.

Birevim, Christian König'i konuk etti!

Birevim, “90 Günde Birlikte Mümkün”de Almanya Tasarruf Sandıkları Başkanı Christian König'i konuk etti...

Birevim'in '90 Günde Birlikte Mümkün' canlı yayınları başladı!

Koronavirüs salgını günlerinde çalışanların gelişim ve motivasyonu için, “90 GÜNDE BİRLİKTE MÜMKÜN” başlıklı bir iletişim projesi ve dijital canlı yayın serisi başlatan Birevim'in, geçen haftaki konuğu Almanya Tasarruf Sandıkları Başkanı Christian König oldu...

Christian Berger, Kilis'teki hastane inşaatını inceledi!

AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Christian Berger, Sağlık Bakanlığı ile Avrupa Konseyi Kalkınma Bankası arasındaki protokol kapsamında yapılan Kilis'teki hastane inşaatına gitti. Berger, inşaattaki ilerlemeden memnun olduğunu belirtti... 

İstanbul Havalimanı'na lüksün devleri geliyor!

Dünyanın en büyük aktarma merkezlerinden biri olacak İstanbul Havalimanı dev moda markalarını da cezbetmeyi başardı. 59 yabancı markanın yer alacağı alanda Fransız moda markası Christian Dior en büyük mağazalarından birini açmaya hazırlanıyor. 

Peker GYO Heinsberg binasının tadilatını yaptıracak!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Heinsberg bina daire içi ve dış cephe tadilat işlemleri için Herrn Christian Wotzka şirketi ile sözleşme imzalayacak. 

Zehnder yeni ürünü Universal’ı tanıttı!

Zehnder’in, yeni ürünü Universal’ı Teknik Destek ve Satış Sorumlusu Christian Schweyer tanıttı. İsviçre’de satışa sunulmuş olan Universal, çok yakında Türkiye’de de satışa sunulacak

Ankastre setleri en uygun fiyatlarla Koçtaş'ta!

Koçtaş’ta satışa sunulan 3’lü Candy Inox ankastre seti, montaj dahil 799.90TL’lik cazip fiyatı ve tasarımıyla mutfaklara şık ve modern bir hava katıyor.

Hoover Türkiye’ye 25 milyon euro yatırım yapacak!

2007 yılında Eskişehir’de Doruk Ev Gereçleri’ni satın alarak Türkiye pazarına giriş yapan 70 yıllık İtalyan beyaz eşya grubu Candy Hoover Group, Türkiye’de beyaz eşya, ankastre ve süpürge pazarında büyüme hedefliyor.

Hoover, Wi-Fi donanımlı Wizard ürününü satışa sundu!

1945 yılında İtalya'da kurulan Candy Group’un bünyesinde bulunan lider ev aletleri üreticisi Hoover, ilk tam Wi-Fi donanımlı beyaz eşya serisi Wizard ile Türkiye’de bir ilke imza attı.

Candy Hoover Group Türkiye'de büyümeyi hedefliyor!

2007 yılında Eskişehir'de Doruk Ev Gereçleri'ni satın alarak Türkiye pazarına giriş yapan 70 yıllık İtalyan beyaz eşya grubu Candy Hoover Group, Türkiye'de beyaz eşya, ankastre ve süpürge pazarında büyüme hedefliyor.

Türkiye’nin ilk tam Wi-Fi donanımlı ürün ailesi Wizard satışa sunuldu!

2007 yılında Eskişehir’de Doruk Ev Gereçleri’ni satın alarak Türkiye pazarına giriş yapan 70 yıllık İtalyan beyaz eşya grubu Candy Hoover Group, Türkiye’nin ilk tam Wi-Fi donanımlı ürün ailesi Wizard’ı da piyasaya sürdü.

Christian Candy Haberi

Christian Candy

One Hyde Park adı verilen ve milyonlarca dolar değerinde dairelerin yer aldığı apartmanın Pavilion C adındaki 8’inci katında yer alan ve şehrin en iyi manzaralarından birine sahip dairede, 6 banyo ve 3 misafir odası bulunuyor. 836 metre kare büyüklüğündeki dairede, 65 metre uzunluğundaki koridorla evin şehir ve park tarafına bakan odalar birbirine bağlanıyor.

Dünyanın en zengin isimlerinin yanı sıra, adı karanlık işlere karışmış isimlerin de daireyle ilgilendiğini ancak bu konuda çok seçici davranılacağını söyleyen emlak ajansı, evi almaya yakın isimlerden birinin One Hyde Park’ta 50 ve 42 milyon dolarlık iki dairesi bulunan Christian Candy olabileceğini öne sürdü. Ukraynalı maden devi Rinat Ahmedov’un da Londra’daki 217 milyon dolarlık iki dairesinin yanına yenisini ekleyebileceği ifade...