09 / 05 / 2024

Cİ Group İzmir projeleri

Cİ Group İzmir projeleri

 Cİ Group, İzmir'de Yeni Bornova olarak bilinen Kazımdirik Mahallesi’nde 1000 konutluk yeni projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. 

Bağcı Group Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!  

Bağcı Group Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Anıl Bağcı tarafından kuruldu.

Epıc Group Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Epıc Group Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Hazam Mansour Ademhızam ve Mustafa Mohamed ortaklığında kuruldu.

Savaşcı Group İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Savaşcı Group İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Zeki Savaşçı tarafından kuruldu.

İstanbul'da o evlerin fiyatlarına yüzde 30 zam!

Kovid-19 salgını ve depremlerle büyükşehirlerde müstakil konuta da talep yükseldi. Sedimega İnşaat A.Ş. Başkanı Avcı, İstanbul'da artan müstakil ev fiyatlarının alıcıları İzmir'e yönelttiğini belirtti. 

Cİ Group'tan İzmir'e 1000 konutluk proje!

 Cİ Group, İzmir'de Yeni Bornova olarak bilinen Kazımdirik Mahallesi’nde 1000 konutluk yeni projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. 

Dolandırıcılar 5 milyonluk evi 1.6 milyon TL'ye sattırdılar!

İzmir'de dolandırıcılar yaşlı kadını korkutup 5 milyon TL değerindeki tripleks villasını 1 milyon 600 bin TL'ye sattırıp, parayı da kadının elinden aldı. 

The LCP Group Türk yatırımcılara Amerika’da yatırım fırsatları sunuyor!

Dünyaca ünlü gayrimenkul yatırım şirketi The LCP Group’un CEO’su Francis Lively İzmir ve Ankara’lı iş insanlarına Amerika’da 500.000 Dolar yatırım ile tüm aile için Green Card alma fırsatı veren EB-5 vizesini ve yeni projelerini anlattı.

Damas Group Gayrimenkul ve Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Damas Group Gayrimenkul ve Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdul Rahman    Saloum tarafından kuruldu...

Urla Yağcılar Köyü'nde milyon dolarlık villalar inşa ediliyor!

Takvim gazetesi yazarı Zafer Şahin, bugünkü yazısında İzmir'in Urla ilçesi Yağcılar Köyü'nde inşa edilen villaları kaleme aldı.

Biada Group İnşaat İthalat ve İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Biada Group İnşaat İthalat ve İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Cüneyt Çelik tarafından kuruldu. 

Datça'da 2,5 milyon TL'lik arsa dolandırıcılığı!

İzmir ve Manisa'da yaşayan birbirine küs 2 kız kardeşin Muğla'nın Datça ilçesinde bulunan 5 parsel arsası, dolandırıcılar tarafından sahte belgelerle 5 ayrı kişiye 2,5 milyon TL karşılığı satıldı.

Ci Group konut yatırımlarıyla İzmir’e değer katıyor!

Yaklaşık 40 yıldır yurtiçi ve yurtdışında yaptığı yatırımlarla, faaliyet gösterdiği 10 farklı sektör aracılığıyla İzmir ekonomisine güç ve değer katan Ci Group, şehrin istihdamına da katkı sağlıyor.

Team Group Mobilya Mimarlık Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Team Group Mobilya Mimarlık Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 245 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Cİ Group İzmir projeleri Haberi

Cİ Group İzmir projeleri

İzmir'de genel olarak üniversite öğrencilerin yaşamayı tercih ettiği Kazımdirik Mahallesi’nde Cİ Group tarafından yeni proje hayata geçiriliyor. Milliyet'te yer alan habere göre; proje ile ilgili açıklama yapan Ci Group Başkanı Cihat Aktaş, “Depremin ardından ailelerin yoğun şekilde konut arayışı başladı. 3+1 ve 4+1 dairelerin olduğu, depreme dayanıklılığı ön planda tuttuğumuz, yatay mimariye sahip projemizi bölgede hayata geçirmeye karar verdik. Burada 60- 70 yıllık ağaçlar bulunuyor. Tamamını koruyup projemizin peyzajında kullanmayı planlıyoruz. Şehrin ortasında doğanın kalbinde bir proje olacak” dedi.

Zemine yönelik yaptıklarını anlatan Aktaş, “Diğer projelerimizde olduğu gibi zemin etüdümüzü, üniversite onaylı yaptırıyoruz. Ege Üniversitesi’nde projelerimizi onaylatıp depreme karşı tüm çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz” dedi.

Ci Group konut yatırımlarıyla İzmir’e değer...