17 / 05 / 2024

çiçek evler nerede

çiçek evler nerede

Çiçek Evler nerede sorusuna İzmir Akevler Basınsitesi bölgesi yanıtını verebiliriz, 3 blok halinde yükselen Akevler Çiçek Evler projesi kapsamında yer alan konutların satışları devam ediyor

Ayçiçek yağında fiyatlar durulmuyor! Ayçiçeği yağında son durum ne? 1 Eylül 2022 fiyat listesi..

Son zamanlarda Türkiye'de ve dünyada yüksek enflasyon nedeniyle alım gücü zayıflayan tüketiciler indirimli, ucuz ve kampanyalı ürünleri araştırmaya başlıyor. Bizde sizler için hangi yağ nerede, ne kadar araştırdık. İşte 1 Eylül 2022 ayçiçek yağı fiyat listesi…

KİPTAŞ Kırlangıç Evler nerede? İşte lokasyon bilgisi!

KİPTAŞ Kırlangıç Evler nerede sorusunun yanıtı ve lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede 505 konutun yanı sıra 20 adet ticari ünite de yer alıyor. 

Milyonlara ayçiçek yağı müjdesi: 5 Litre yağ...

Dolar kurunda meydana gelen yüksek artışın ardından en çok etkilenen ayçiçek yağı oldu. Yüksek fiyat artışın ardından vatandaşlar ucuz ayçiçek yağı nerede satılıyor diye araştırmaya başladı...

Dilan Çİçek Deniz Bebek’e taşındı!

Sevgilisi Birkan Sokullu’dan ayrılan Dilan Çiçek Deniz, en yakın arkadaşı Bensu Soral'a komşu oldu. Bebek'te boğaz manzaralı bir eve taşınan Deniz, aylık 5 bin TL kira ödeyecek.

Bayraklı Çiçek Mahallesi'ndeki dönüşüm hızlanacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "İnşallah İzmir Bayraklı Çiçek Mahallesi'ndeki dönüşümü hızlı şekilde gerçekleştireceğiz." dedi.

Sebahattin Gülçiçek: Gayrimenkul akademisi kurulmalı!

Türkiye'de gayrimenkul sektörünün en önemli sorununun eğitim olduğuna işaret eden Sebo İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek, gayrimenkul akademisi kurulması önerisinde bulundu.

Propa İnşaat'ın acı günü! Harun Reşit Özçiçek vefat etti!

Propa İnşaat ve Ticaret A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Harun Reşit Özçiçek vefat etti. Propa İnşaat ve Ticaret A.Ş. vefat etti.

Emrah Bayraktar Turizm Ve Seyahat Organizasyon Otomotiv İnşaat Çiçekçilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emrah Bayraktar Turizm Ve Seyahat Organizasyon Otomotiv İnşaat Çiçekçilik Ticaret Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Bayraktar tarafından kuruldu. 

Musa Çiçek İnşaat'tan 2 yeni proje geliyor!

Türkiye’de yapı sektörünün önde gelen temsilcilerinden biri olan Musa Çiçek İnşaat da, Çiçek Park ve Boliva’nın ardından yeni projeleriyle kente soluk kazandıran firmalar arasında yer alıyor. 

Çiçek Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çiçek Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece’de 30 bin TL sermaye bedeli ile Zeki Çiplak tarafından kuruldu.

Dilan Çiçek Deniz'e ev sahibi vetosu!

Arnavutköy’de 3 katlı, özel dizayn edilmiş bir evi kiralamak isteyen oyuncu Dilan Çiçek Deniz'e ev sahibi, "Bekara ev yok" dedi...

Can Özçiçek: Hedef 10 bin konut!

Propa Holding’in temelleri 1973 yılında atıldı. 44 yılda yaklaşık 4 bin konut üreten şirket, 20 bin metrekarelik ofis alanını da müşterilerine teslim etti. Grubun CEO’su Can Özçiçek, 2023’e kadar yeni yatırımlarla 6 bin konut üreterek toplam 10 bin konutluk bir portföye ulaşmak istediklerini anlatıy

Çiçek Evler Mavi Yaka satış ofisi!

Çiçek Kardeşler İnşaat tarafından hayata geçirilen Çiçek Evler Mavi Yaka projesi İzmir Güzeltepe'de yer alıyor. Projede teslimler 2018 yılının sonunda yapılacak...

çiçek evler nerede Haberi

çiçek evler nerede


Çiçek İnşaat tarafından İzmir 'de yaşama geçirilen Çiçek Evler projesi 3 blok halinde yükseliyor. Projede yer alan konutların satışları devam ediyor.


Çiçek Evler nerede sorusunun yanıtına geçmeden önce projedeki konut tipleri hakkında bilgi verelim. Çiçek Evler 'de 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dubleks konut tipleri bulunuyor.


113 konuttan meydana gelen Çiçek Evler 7 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor, projede fiyatlar 400 bin liradan başlangıç gösteriyor.


2013 sonunda sahiplerine teslim edilecek olan Çiçek Evler 'de; açık ve kapalı otopark, çocuk parkı, yüzme havuzu, toplantı salonu, kütüphane ve yapay şelale bulunuyor.


Çiçek Evler nerede?

Çiçek Evler nerede sorusuna Basınsitesi Akevler yenıtını verebiliriz. Proje; Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 900 metre, Agora Alışveriş Merkezi'ne 5 kilometre, Göztepe Metro...