02 / 05 / 2024

Çiçek Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Çiçek Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Çiçek Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Zekeriya Çiçek Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 280 bin TL sermaye ile 7 Nisan'da Ümraniye, Yamanevler Mahallesi, Ayfer Sokak'ta kuruldu.

İzay Proje İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzay Proje İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İzzet Gürel ve Serdar Güray Oktay ortaklığında kuruldu.

Merse Proje İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Merse Proje İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mert Işık ve Semih Dilek ortaklığında kuruldu.

Migros indirime doymuyor! Ayçiçek yağı fiyatını duyanlar akın etti

Ayçiçek yağında çılgın indirim Migros'tan geldi. Ayçiçek yağının satış fiyatı 119 TL'ye geriledi. İnternet üzerinde indirim takip eden vatandaşa müjdeli haber Migros'tan yapılırken, hangi marka indirime girdi merak ediliyor. İşte indirime ait merak edilen tüm ayrıntılar.

Ayçiçek yağı fiyatında düşüş bekleniyor! İthalat vergileri yükselecek! Yağlık ayçiçek bugün hangi borsada kaç TL? 

Son bir senede  yurtdışı piyasalarda yüzde 60 düşen Ayçiçek yağı fiyatının Türkiye’de ithalatın gerilemesiyle daha da azalması bekleniyor. Gümrük vergisinin haziranda yükseleceği beklentisinin fiyatları aşağı çekeceği öngörülüyor. İşte 6 Haziran 2023 fiyat listesi...

O markette ayçiçek yağına çılgın indirim yapıldı! 4 Litre teneke ayçiçek yağı 119 TL'ye düştü

Ayçiçek yağında bomba indirim Onur marketten yapıldı. 4 litre teneke ayçiçek yağının satış ücreti 119 TL'ye kadar geriledi. İşte ayçiçek yağında indirim yapan Onur market ve indirimin ayrıntıları.

Ayçiçek yağına ard arda indirimler geliyor! Migros'ta ayçiçek yağının 1 litresi 33,90 TL'den satışta

Ayçiçek yağı ücretlerinde meydana gelen zamlı aşama sonrasında pek çok vatandaş zorlu zamanlardan geçerken, ayçiçek yağı ücretlerine gelen zamlar vatandaşların geçim mücadelesi ile karşı karşıya kalmasına sebep olmuştu.

A101'den ayçiçek yağına bomba indirim! Kârlı çıkmak isteyen erken kalksın

Ayçiçek yağında bomba indirim A101'den geldi. 4,5 litre ayçiçek yağının satış ücreti 129 TL'den satışa çıktı. İşte indirime ait merak edilen tüm ayrıntılar.

A101'de 1 Litre Ayçiçek Yağının fiyatı 27 TL'ye düştü! Raflar boşalmadan yetişin

Ayçiçek yağı ücretlerinden ayçiçek yağına bomba indirim yapıldı. 1 Litre ayçiçek yağının satış ücreti 27 TL'ye kadar düştü. En çok zam gelen ürünler arasında olan ayçiçek yağlarına gelen indirimler vatandaşı sevindirmeye yetiyor. İşte indirime ait detaylar.

A101 çılgın indirimlerine devam ediyor! Ayçiçek Yağı 134 TL'den satışta

Ayçiçek yağında mükemmel indirim bu kez A101'den geldi. A101 market zinciri Komili 5 litre ayçiçek yağını %8'lik bir indirimle, 5 Litre Komili Afiyetlik Ayçiçek Yağı 134 TL'den satışa çıkardığını ilan etti. İşte indirime ait merak edilen tüm ayrıntılar.

Zam şampiyonu ayçiçek yağının litresi A101'de birden 27 TL'ye düştü!

Ayçiçek yağı fiyatlarındaki artış, vatandaşların cebini zorlarken A101 Marketler büyük bir kampanya başlattı. Market, Abalı marka 1 litre ayçiçek yağı fiyatını 45.90 TL'den 27.50 TL'ye düşürdü.

Bayram öncesi ayçiçek yağında bomba indirim! Kampanyayı duyan o markete akın etti!

Marketler tarafından ard arda indirim yapılan ürünlerden biri de ayçiçek yağı oldu. Ayçiçek yağının litre ücreti 27 TL'ye düştü.  İşte ayçiçek yağında büyük kampanya yapılan o market ve indirimin tüm ayrıntıları.

Migros'tan ayçiçek yağına kuyruk oluşturacak çılgın indirim geldi! 5 litre ayçiçek yağı birden şak diye 139 TL'ye indi!

Son dönemlerde yüksek fiyatlarıyla dikkat çeken ayçiçek yağına Migros'ta büyük bir indirim başladı. 5 litrelik Komili Ayçiçek Yağı'nın satış fiyatı 139,90 TL'ye düştü. 

Ayçiçek yağının bu fiyatı sıra kavgası çıkartır! Zam kuşağına karşı indirim geldi.. Raflar doldu bitmeden yetişin

Ayçiçek yağında zam haberleri artık bıkkınlık vermeye başlamıştı ki o market bu gidişata adet DUR! dedi ve indirim yaptı. Toplamda 50 TL'lik indirim uygulanan ayçiçek yağının indirime girdiği market merak ediliyor. Ayrıntılar haberimizde.

Çiçek Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Çiçek Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Çiçek Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Zekeriya Çiçek Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 280 bin TL sermaye ile 7 Nisan'da Ümraniye, Yamanevler Mahallesi, Ayfer Sokak'ta kuruldu. 


Çiçek Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...