21 / 05 / 2024

çift taraflı bantlar

çift taraflı bantlar

3M’in Command™ askı ve bantları, çivi çakıp delik açmaya gerek kalmaksızın duvarlara resim, poster, çerçeve gibi evinize farklı hava katacak dekorasyon unsurlarını kolayca uygulamanızı sağlayan yenilikçi bir çözüm sunuyor.

ŞOK’ta çift taraflı balık tavası 249 TL’ye, Paşabahçe 6’lı çay bardağı 79,95 TL’ye, 5 bıçaklı rondo 99,95 TL’ye düştü!

2 Eylül-5 Eylül tarihlerindeki indirimli ürünlerini açıklayan ŞOK’un yine birçok ürüne indirim yaptığı görüldü. Buna göre çift taraflı balık tavası 249 TL’ye, Paşabahçe 6’lı çay bardağı 79,95 TL’ye, 5 bıçaklı ipli rondo 99,95 TL’ye düştü. İşte 2 Eylül 2023 Cumartesi ŞOK fiyat listesi...

Marketlerin oyununda flaş gelişme: Meğer çift taraflı kartel varmış!

Rekabet Kurulu tarafından marketlerle ilgili açılan soruşturmada çok önemli yeni bir detay daha ortaya çıktı. Meğer kartel tek değil, çift taraflı imiş!

Isıtıcı arayanlara Kumtel indirimi! İşte Kumtel 27 Eylül 2022 fiyat listesi

Sonbahar aylarında olsak da serin hava kendini hissettirmeye başladı. Eğer indirimli fiyatla ısıtıcı arıyorsanız tam sırası... Kumtel fanlı ısıtıcılarda, çift taraflı ısıtıcılarda ve klasik ısıtıcılarda değişik oranlarda indirime gitti. İşte 27 Eylül 2022 Kumtel fiyat listesi...

Çekmeköy Belediyesi yeni projelerini vatandaşlarla beraber yürütüyor!

Çekmeköy Belediyesi’nin internet sitesi üzerinden gerçekleştirilen ‘Stratejik Plan Paydaş Anketi’ ile vatandaşlarla çift taraflı iletişime geçilerek projeler hakkında görüşleri öğreniliyor. Gerçekleştirilmesi planlanan yeni projeleri vatandaşın istekleri belirleyecek...

Sur Çelik Kapı'dan çift taraflı tasarım!

Sur Çelik Kapı, alıcısına beğendiği kapının iç yüzeyini farklı dış yüzeyini farklı renklerde seçme imkanı sunuyor.

Hendek Osman Yılmaz Caddesi’ne yaya yolu yapılıyor!

Hendek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Osman Yılmaz Caddesi’nde çift taraflı yaya yolu çalışması başladı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü ilk defa denizden görüntülendi!

Bitme aşamasına gelen Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ndeki çalışmalar 24 saat devam ediyor.Denizden ilk defa görüntülenen köprüdeki "kedi yolu" da çift taraflı ilerliyor.

İzmir-İstanbul yolu trafiğe kapandı!

Balıkesir'de bugün öğle saatlerinde şiddetini artıran kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Balıkesir, Manisa arasında bir TIR kaza yapınca İzmir - İstanbul karayolu çift taraflı trafiğe kapandı.

Ispartakule Bizimevler Köprüsü çöktü!

İstanbul Ispartakule’de bulunan Bizimevler Köprüsü, bir aracın çarpması sonucu çöktü. Can kaybı ve yaralanmanın yaşanmadığı kazanın ardından yol 3 saat çift taraflı olarak trafiğe kapandı.

Başakşehir Bizimevler Köprüsü çöktü!

İstanbul Başakşehir’de bulunan Bizimevler Köprüsü, yoldan geçen bir vincin çarpması sonucu çöktü. Can kaybı ve yaralanmanın yaşanmadığı kazanın ardından yol çift taraflı olarak trafiğe kapandı.

Ev taşıyanların hayatı Command ile kolaylaşıyor!

Ev taşıyanların hayatı Command ile kolaylaşıyor. Çift taraflı yapışkanlı bantlar ile uygulanan 3M Command™ askılar, duvarlara zarar vermeden çıkarılabiliyor ve yedek bantları sayesinde çeşitli yüzeylerde defalarca kullanılabiliyor.

Ev taşıyanların hayatı Command çerçeve askıları ile kolaylaşıyor!

Ev taşıyanların hayatı Command çerçeve askıları ile kolaylaşıyor. Çift taraflı yapışkanlı bantlar ile uygulanan 3M Command askılar, duvarlara zarar vermeden çıkarılabiliyor ve yedek bantları sayesinde çeşitli yüzeylerde defalarca kullanılabiliyor.

İBB Beykoz'a doldurma sahil yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Beykoz Belediyesi’nin işbirliğiyle geliştirilen “Çubuklu-Kanlıca Sahil Yolu Projesi”yle, sahil şeridi çift taraflı olarak ve kazıklar çakılarak denize doğru 10 metre genişleyecek...

çift taraflı bantlar Haberi

çift taraflı bantlar

Çift taraflı yapışkanlı bantlar ile uygulanan 3M Command™ askılar, duvarlara zarar vermeden çıkarılabiliyor ve yedek bantları sayesinde çeşitli yüzeylerde defalarca kullanılabiliyor.


Yenilikçi çözümleriyle hayatı iyileştiren, pek çok ilke imza atan 3M, evlerinde değişiklik yapmak isteyenlere Command™ Cırt Cırt Bant ve Askılar ile büyük bir kolaylık sağlıyor.


Command™ Cırt Cırt Bantlar duvarlarına zarar vermeden tablo ve fotoğraf asmak ve asılan eşyaların yerini değiştirmek isteyenlere esnek kullanım seçenekleriyle cazip bir çözüm sunuyor. Farklı boy seçenekleri olan Command™ Cırt Cırt Bantlar, üstelik 7 kg’a kadar ağırlık taşıyabiliyor ve çıkarıldığında duvara zarar vermiyor.


Çift taraflı yapışkanlı bantlar ile uygulanan Command™ çerçeve  askıları da yine benzer şekilde  evlerde duvarlara zarar vermeden dekorasyon yapabilmek için alternatifler sunuyor. İstenildiğinde, iz bırakmadan çıkarılabilen Command™ askılar, duvarlarda çivi deliği oluşturmaması sayesinde...