24 / 07 / 2024

Çiftay inşaat kimin

Çiftay inşaat kimin

Çiftay Grubu, 1963 yılında Çiftay Madencilik adıyla Serkan Aydın'ın babası Ziya Aydın tarafından kuruldu. Peki, Çiftay Grubu Yönetim Kurulu Başkanvekili Serkan Aydın kimdir?

Çiftay İnşaat Batıçim'i satın almak için Rekabet Kurumu'na başvurdu!

Maden, enerji ve turizm alanlarında faaliyetlerini sürdüren Çiftay İnşaat, yeni bir yatırım için harekete geçti. Firma, Batıçim'in yüzde 30'unu satın alacak. Bur kapsamda Rekabet Kurumu'na başvuru gerçekleştirildi.

4.2 milyar TL’lik dev inşaat projesinde sürpriz ayrılık!

Pasifik İnşaat ile Çiftay'ın Ankara’da yapımı devam eden konut, ofis, AVM, otel, okul ve hastaneden oluşan projedeki ortaklığı sonlandı. Çiftay, 4.2 milyar TL’lik dev inşaat projesinden ayrıldı.

Öz Er-Ka İnşaat kimin?

Öz Er-Ka İnşaat kimin? Öz Er-Ka İnşaat, ne zaman kuruldu?

Pasifik - Çiftay İnşaat ortaklığından Merkez Ankara projesi!

Pasifik İnşaat ve Çiftay İnşaat işbirliğiyle Ankara'ya karma proje geliyor. Yenimahalle'de hayata geçirilecek projede 2.020 konut ve 1320 ticari ünite olacak. Satışlar ise yıl sonunda başlayacak.

Pasifik-Çiftay İnşaat EGO arsası projesinin detayları belli oldu!

Pasifik İnşaat ile Çiftay İnşaat'ın Ankara Yenimahalle'de Emlak Konut GYO arsasında inşa edeceği projede detaylar belli oldu. Proje içerisinde 2 bin 510 daire, 313 oda kapasiteli otel yer alacak.

Torkam İnşaat kimin?

Torkam İnşaat, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Avcılar Ispartakule 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesini kazandı.Peki, 25 yıldır faaliyet gösteren Torkam İnşaat kimin?

Kocaeli Umuttepe'deki üst geçidi Atlas İnşaat yapacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi B kapısı önünde yaptıracağı yürüyen merdivenli yaya köprüsü inşaatını kimin yapacağı kesinleşti. İnşaatı, Atlas İnşaat'ın yapacağı açıklandı.

İnşaat ruhsatı kimin adına çıkar?

Bir binanın inşaat çalışmalarına başlanılabilmesi verilen inşaat ruhsatı gerekli belgeler ile belediyeye yapılacak başvuru sonrasında alınabiliyor. Peki, inşaat ruhsatı nasıl verilir? İnşaat ruhsatı kimin adına çıkar?

Pasifik - Çiftay İnşaat'ın Yenimahalle projesinin yer teslimi yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ankara Yenimahalle İstasyon Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" nin yer teslimi Pasifik - Çiftay İnşaat ile yapıldı.

Pasifik - Çiftay İnşaat'ın Yenimahalle projesi için imzalar atıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ankara Yenimahalle İstasyon Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" nin sözleşmesi, Pasifik Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Çiftay İnşaat İş Ortaklığı ile bugün imzalandı.

İnşaat çökmelerinde bir dünya markasıyız!

Bu açıdan Türk mimar, mühendis ve müteahhitleri, inşaat çökmelerinde eşi az bulunur zenginlikte bir koleksiyona imza attı. Suç kimin bilmem …

Cengiz İnşaat kimin?

2013 yılı vergilendirme dönemi Kurumlar Vergisi beyanları kapsamında Türkiye genelinde en yüksek beyanda bulunanlar listesinde 49. sırada yer alan Cengiz İnşaat kimin? Cengiz İnşaat ne zaman kuruldu?

Söğüt İnşaat kimin?

2013 yılı vergilendirme dönemi Kurumlar Vergisi beyanları kapsamında Türkiye genelinde en yüksek beyanda bulunanlar listesinde 48. sırada yer alan Söğüt İnşaat kimin? Söğüt İnşaat ne zaman kuruldu?

Çiftay inşaat kimin Haberi

Çiftay inşaat kimin

Serkan Aydın, Çiftay Grubu Yönetim Kurulu Başkanvekilidir. Ailenin ikinci kuşak temsilcisi olan Serkan Aydın 36 yaşında. Aydın, aslen Sivaslı.


Çiftay Grubu, 1963 yılında Çiftay Madencilik adıyla Serkan Aydın'ın babası Ziya Aydın tarafından kuruldu.


Çiftay Grubu

Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Aydın; 1963 yılında istihraç, hafriyat ve dekapaj faaliyetleri ile maden ocakları işletmeciliğine giriş yapmış, 1987 yılında tecrübesini, prensiplerini ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan iş disiplinini Çiftay İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş. adı altında toplamış ve faaliyetlerini bu çatı altında yürütmeye devam etmiştir.


Çiftay İnşaat A.Ş. Türkiye’de üstlendiği önemli projelerde sergilediği performans ile de sektörde köklü ve öncü kuruluşlar arasındaki yerini kısa sürede almış ve yükselmeye devam etmiştir.


Çimento sektöründe tamamladığı üst düzey taahhütler yanında, halen Denizli Çimento T.A.Ş., Oyak Ünye Çimento San. ve Tic....