28 / 07 / 2024

Çiftçiman Gayrimenkul adres

Çiftçiman Gayrimenkul adres

Çiftçiman Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi Çekmeköy’de 200 bin  TL sermaye bedeli ile Hakan Çiftçiman ve Ahmet Çiftçiman tarafından kuruldu.

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides: Türkiye, Avrupalı emekliler için en uygun adres! 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides, Avrupalı emeklilerin en uygun şartlarda yaşayabileceği ülkenin Türkiye olduğunu belirtti. Ayrıca Türkiye'yi ikinci sırada Almanya, üçüncü sırada ise Yunanistan takip etti.

Forge Grup Finansal Danışmanlık Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Forge Grup Finansal Danışmanlık Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Çiftçioğlu tarafından kuruldu.

Ascent Reality Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Ascent Reality Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammad W.U. Hassan ve Syed Ahsan Iftıkhar ortaklığında kuruldu.

Alaa Salhani Gayrimenkul İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alaa Salhani Gayrimenkul İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Alaa Salhanı ve Iman Salhanı ortaklığında kuruldu.

Fvr Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Fvr Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Hanıeh Kadkhodaeı, Hosseın Imanı, Masoumeh Seıf ve Yatebeh Moharamıpılehrood ortaklığında kuruldu.

Zincirlikuyu'daki Çiftçi Towers'ın müteahhidine iflas kararı! Kamyon fabrikası arazisi ailenin malvarlığını tüketti

İstanbul'un en değerli bölgesinde önceden kamyon fabrikası olan araziye inşa edilen Çiftçi Towers'ın akıbeti mük sahiplerini zora soktu. 2011 yılında yapımına başlanan ancak henüz tamamlanamayan Çiftçi Towers’ın yapım şirketi Çiftçi Gayrimenkul iflas etti.

Si Group Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Si Group Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Iman Al Sebaıe ve Isra Al Sayed ortaklığında kuruldu.

Babillo Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Babillo Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 750 bin TL sermaye bedeli ile Abdülkadir Nart, Ertuğrul Nart ve Hayrullah Çiftçi ortaklığında kuruldu.

Mti Gayrimenkul Restorasyon Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mti Gayrimenkul Restorasyon Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda  200  bin TL sermaye bedeli ile S Habip Çiftçi tarafından kuruldu.

Çiftçiman Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çiftçiman Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi Çekmeköy’de 200 bin  TL sermaye bedeli ile Hakan Çiftçiman ve Ahmet Çiftçiman tarafından kuruldu.

Poly Home Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poly Home Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de 100bin TL sermaye bedeli  ile Iman Talebı ve Mohsen Shokouhıan tarafından kuruldu.

Mmmz Gayrimenkul Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mmmz Gayrimenkul Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Çiftçi ve Syed Sabır Mehdı ortaklığında kuruldu.

The Moon Turkey Travel Turizm Otomotiv Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Moon Turkey Travel Turizm Otomotiv Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Büşra Çiftçi tarafından kuruldu.

Çiftçiman Gayrimenkul adres Haberi

Çiftçiman Gayrimenkul adres

Çiftçiman Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi Çekmeköy’de 200 bin  TL sermaye bedeli ile Hakan Çiftçiman ve Ahmet Çiftçiman tarafından kuruldu.

Çiftçiman Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
Gayrimenkul ve İnşaat a. Her türlü gayrimenkuller, konutlar, siteler, organize sanayi bölgeleri, fabrika binaları, arsalar, araziler ve her türlü taşınmazın inşasını, alımını, satımını, pazarlamasını ve ticaretini yapmak, devir almak, devretmek, kiralamak ve kiraya vermek, alım satım ve kiralama işlerini organize etmek. b. Kendi hesabına almış olduğu her türlü gayrimenkulleri geliştirmek ve bunun yanında başkalarına ait her türlü gayrimenkulleri geliştirmek ve bu gayrimenkuller ile ilgili danışmanlık vermek, c. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve...