15 / 05 / 2024

Çiftlik Adasının fiyatı ne kadar

Çiftlik Adasının fiyatı ne kadar

İlçe merkezine yaklaşık 45 kilometre uzaklıktaki Bayır Mahallesi açığında bulunan 80 bin metrekare yüzölçüme sahip adanın 27 bin 620 metrekarelik tapulu kısmı, mirasçılar arasındaki anlaşmazlık nedeniyle satışa çıkartıldı...

24 ayar gram altın Kapalıçarşı fiyatı ne kadar? Gremse altın fiyatı kaç TL? 11 Mayıs Kapalıçarşı altın fiyatları

Kapalıçarşı altın fiyatları milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. Altın fiyatları 11 Mayıs Cumartesi günü de düşmeye devam ediyor. Peki 24 ayar gram altın fiyatı Kapalıçarşı fiyatı ne kadar? Gremse altın fiyatı kaç lira? 11 Mayıs Cumartesi Kapalıçarşı altın fiyatları.

Harem altın fiyatları: Ata lira ne kadar? Çeyrek altın fiyatı kaç TL? 9 Mayıs 2024 altın fiyatları

Altın alıp satmak isteyenler harem altın fiyatlarını araştırıyor. Son zamanlarda yatırımcılar, yatırım için Ata lira almaya başladı. Peki Ata altın ne kadar?  Çeyrek altın fiyatı kaç TL? 9 Mayıs 2024 altın fiyatları.

Hurda fiyatları fırladı! Hurda bakırın fiyatı ne kadar oldu? Hurda fiyatları kaç lira? 8 Mayıs hurda fiyat listesi!

Hurda bakırın ve demirin fiyatına bugün zam geldi. Gelen zamlar sonrası hurda fiyatları resmen fırladı. Peki Hurda bakırın fiyatı ne kadar oldu?  Güncel hurda fiyatları kaç lira? 8 Mayıs 2024 hurda fiyat listesi.

Reşat altın ne kadar? Gremse altın fiyatı 2024 kaç TL? Kapalıçarşı altın fiyatları son dakika! 8 Mayıs altın fiyatları

Kapalıçarşı İstanbul altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar bugün ''Reşat altın ne kadar? Gremse altın fiyatı 2024 kaç lira?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. 8 Mayıs 2024 altın fiyatları.

22 ayar gram altın fiyatı kaç TL? 6 Mayıs Pazartesi altın fiyatları ne kadar oldu? Harem altın fiyatları canlı...

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Gram altın yatırımcıları özellikle ''22 ayar gram altın fiyatı'' araştırılıyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Harem altın fiyatları canlı...

Yarım gram altın fiyatı 2024 ne kadar? Altın fiyatları yerle bir oldu! Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne oldu?

Altın fiyatları düşüyor. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Son zamanlarda yatırımcılar yarım gram altın almaya başladı. Peki Yarım gram altın fiyatı 2024 ne kadar? Altın fiyatları yerle bir oldu! Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne kadar?

22 ayar gram altın fiyatı 2024 ne kadar? Altın neden düşüyor? 1 Mayıs altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın alıp satmak isteyenler 22 ayar gram altın fiyatını araştırıyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs 2024 altın fiyatları kaç lira?

Gram altın 3.200 TL! Elinde altını olanlara büyük şok: Gram altın fiyatı güncel ve çeyrek altın fiyatı bugün!

Son dakika gram, çeyrek altın fiyatları tek tek açıklanırken; 3 bin 200 TL tahmini yatırımcıları şok etti. İşte gram altın fiyatı güncel ve çeyrek altın fiyatı bugün!

Altın fiyatları düşüyor! Altın yatırımcıları dikkat! Çeyrek altın fiyatı ne kadar oldu? 27 Nisan Harem altın fiyatları!

Altın fiyatları düşmeye başladı. Haftaya yükse seviyelerle başlayan altın, hafta sonuna doğrı düşmeye başladı. Gram altın fiyatı 2 bin 538 liraya geriledi. Peki 27 Nisan Cumartesi altın fiyatları ne kadar? İşte harem altın fiyatları...

Gram altın kaç TL? İslam Memiş'ten altın alacaklara, altını olanlara uyarı geldi: Kapalıçarşı gram altın fiyatı 9 Nisan!

Bayram öncesinde altın fiyatlarında hareketlilik olup olmadığı araştırılıyor. Peki gram altın, çeyrek altın bugün ne kadar? İşte Kapalıçarşı gram altın fiyatı 9 Nisan 2024...

Reşat altın fiyatı görenleri şaşırttı! Vatandaş çeyrek altın bulamıyor, yarım altın alıyor! Kuyumcular doldu taştı

Altın fiyatları düşmeye devam ediyor. Yatırımcılar altın fiyatlarının düşmesi ile kuyumculara akın ederken, piyasada çeyrek altın sıkıntısı yaşanmaya başladı. Çeyrek altın bulamayanlar ise tercihlerini yarım altından yana kullanıyor. Bugün çeyrek altın ne kadar? Reşat altın fiyatı bugün kaç lira?

Çeyrek altın ne kadar 2024 bugün son dakika: Altın fiyatların bugün ne kadar? Tam, çeyrek altın fiyatı 2024 son dakika

Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Son zamanlarda altın fiyatlarının düşüşe geçmesi ile çeyrek altın yatırımcılar tarafından sıkça tercih ediliyor. Ata, tam, çeyrek altın fiyatı 2024 son dakika...

Mikonos Adası’nın yanındaki Tragonisi Adası 50 milyon Euro'ya satılıyor!

Dünya jet sosyetesinin ve en zenginlerinin tatil cennetleri arasında başı çeken Ege’nin ortasındaki Mikonos Adası’nın yanı başındaki turistik ve cennet koyları ile ünlü Tragonisi Adası 50 milyon Euro bedelle satışa çıkarıldı. Kaya Adası olan Tragonosi’ye Mikonos’tan her sene binlerce zengin turist g

Çiftlik Adasının fiyatı ne kadar Haberi

Çiftlik Adasının fiyatı ne kadar


Marmaris'te mahkeme kanalıyla kıymetinin yarı fiyatına ikinci kez satışa çıkartılan Çiftlik Adası'na alıcı çıkmadı.


İlçe merkezine yaklaşık 45 kilometre uzaklıktaki Bayır Mahallesi açığında bulunan 80 bin metrekare yüzölçüme sahip adanın 27 bin 620 metrekarelik tapulu kısmı, mirasçılar arasındaki anlaşmazlık nedeniyle satışa çıkartıldı.


Marmaris Sulh Hukuk Mahkemesi kanalıyla icra yoluyla yapılan satışın ihalesi, Marmaris Belediyesi Çok Amaçlı Salon'da gerçekleştirildi. Açık artırma ilanında kıymeti 17 milyon 686 bin lira olarak belirtilen arazi, 8 milyon 863 bin lira açılış bedeliyle satışa sunuldu. İkinci kez gerçekleştirilen ihalede teklif veren olmadığı için satış iptal oldu. Adanın yeniden ihaleye çıkartılabilmesi için mirasçıların mahkemeye başvurarak, yeniden satış isteğinde bulunması gerektiği belirtildi.  


Kıyıya 150 metre uzaklıktaki adadaki tapulu kısım dışında kalan yerler kayalık olduğu için kullanıma uygun olmadığı kaydedildi....