18 / 07 / 2024

Çiftlik Adasının fiyatı ne kadar

Çiftlik Adasının fiyatı ne kadar

İlçe merkezine yaklaşık 45 kilometre uzaklıktaki Bayır Mahallesi açığında bulunan 80 bin metrekare yüzölçüme sahip adanın 27 bin 620 metrekarelik tapulu kısmı, mirasçılar arasındaki anlaşmazlık nedeniyle satışa çıkartıldı...

Konut fiyatlarındaki gerileme sürüyor! Bodrum'daki lüks villanın fiyatı tam 65 milyon TL düşürüldü! 

Toprak Yatırımcısı ve Danışmanı Aksel Melkonyan, Bodrum’da lüks bir bölgede yer alan villanın fiyatının 65 milyon TL düşürüldüğünü açıkladı. İşte Aksel Melkonyan'ın o paylaşımı ve söz konusu paylaşıma gelen yorumlar...

Altın düşmeye devam ediyor! Yatırımcı Kapalıçarşı'ya koşuyor! Çeyrek altın fiyatı ne kadar oldu? Altın fiyatları güncel

Altın fiyatları haftanın üçüncü işlem gününe düşüşle başladı. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Çeyrek altın fiyatı ne kadar? 12 Haziran 2024 altın fiyatları.

Harem altın fiyatları 11 Haziran 2024: Tam altın ne kadar canlı? Yarım altın fiyatı kaç lira? Gram altın kaç TL?

Altın fiyatları FED faiz kararına odakladın. Dün güne yükselişle başlayan altın fiyatları bugün tekrar geriledi. Peki Harem altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın kaç lira? Tam altın ne kadar canlı? Yarım altın fiyatı kaç lira? 11 Haziran 2024 altın fiyatları.

Fiat çıldırdı! En ucuz Egea'nın fiyatı 799 bin 900 TL oldu! Tam  245 bin TL indirim!

Fiat, Haziran ayında Egea modelinde 245 bin lirayı bulan indirim yaptı ve en ucuz Egea'nın fiyatı 799 bin 900 liraya kadar geriledi.

Çeyrek altın fiyatı 2024! Altın almak isteyenler ters köşe oldu! 21 Mayıs 2024 kuyumcu canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftaya yükselişle başladı. Son zamanlarda düşüşte olan altın fiyatları, atlın almak isteyenleri ters köşe yaptı. Çeyrek altın fiyatı bugün ne kadar? Ata altın kaç lira? 21 Mayıs 2024 kuyumcu altın fiyatları.

Kapalıçarşı kuyumcu altın fiyatları: Gremse altın ne kadar? Ata altın fiyatı kaç TL? 18 Mayıs altın fiyatları 

18 Mayıs altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Haftanın son işlem gününde yükselişe geçen altın fiyatları bugün de yukarı yönlü hareket ediyor. İşte Kapalıçarşı kuyumcu altın fiyatları: Gremse altın ne kadar? Ata altın fiyatı kaç TL? 18 Mayıs altın fiyatları.

Altında rüzgar tersine döndü! Yükseliyor! Serbest piyasada gram altın fiyatı kaç TL? 16 Mayıs 2024 altın fiyatları!

Altın fiyatları yükselişe geçti. Haftanın dördüncü işlem gününde altın fiyatları yönünü yukarı çevirdi. Peki serbest piyasada gram altının fiyatı ne kadar? 16 Mayıs 2024 altın fiyatları!

Gram altın fiyatı 2024: Altın fiyatları bugün ne kadar? Çeyrek altın kaç TL? 15 Mayıs 2024 canlı altın fiyatları!

15 Mayıs 2024 altın fiyatları bugün yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın alıp satmak isteyenler Kapalıçarşı'da altın fiyatlarını araştırıyor. Gram altın fiyatı 2024 ne kadar? 15 Mayıs 2024 altın fiyatları...

Kapalıçarşı'da altın fiyatları son dakika! 24 ayar gram altın, çeyrek altın fiyatı ve gremse altın kaç lira? 

Milyonlarca yatırımcı Kapalıçarşı'da altın fiyatlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. Altın, yeni hafta da düşmeye devam ediyor. Peki 24 ayar gram altın, çeyrek altın fiyatı ve gremse altın kaç lira? 13 Mayıs 2024 altın fiyatları.

24 ayar gram altın Kapalıçarşı fiyatı ne kadar? Gremse altın fiyatı kaç TL? 11 Mayıs Kapalıçarşı altın fiyatları

Kapalıçarşı altın fiyatları milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. Altın fiyatları 11 Mayıs Cumartesi günü de düşmeye devam ediyor. Peki 24 ayar gram altın fiyatı Kapalıçarşı fiyatı ne kadar? Gremse altın fiyatı kaç lira? 11 Mayıs Cumartesi Kapalıçarşı altın fiyatları.

Harem altın fiyatları: Ata lira ne kadar? Çeyrek altın fiyatı kaç TL? 9 Mayıs 2024 altın fiyatları

Altın alıp satmak isteyenler harem altın fiyatlarını araştırıyor. Son zamanlarda yatırımcılar, yatırım için Ata lira almaya başladı. Peki Ata altın ne kadar?  Çeyrek altın fiyatı kaç TL? 9 Mayıs 2024 altın fiyatları.

Hurda fiyatları fırladı! Hurda bakırın fiyatı ne kadar oldu? Hurda fiyatları kaç lira? 8 Mayıs hurda fiyat listesi!

Hurda bakırın ve demirin fiyatına bugün zam geldi. Gelen zamlar sonrası hurda fiyatları resmen fırladı. Peki Hurda bakırın fiyatı ne kadar oldu?  Güncel hurda fiyatları kaç lira? 8 Mayıs 2024 hurda fiyat listesi.

Reşat altın ne kadar? Gremse altın fiyatı 2024 kaç TL? Kapalıçarşı altın fiyatları son dakika! 8 Mayıs altın fiyatları

Kapalıçarşı İstanbul altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar bugün ''Reşat altın ne kadar? Gremse altın fiyatı 2024 kaç lira?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. 8 Mayıs 2024 altın fiyatları.

Çiftlik Adasının fiyatı ne kadar Haberi

Çiftlik Adasının fiyatı ne kadar


Marmaris'te mahkeme kanalıyla kıymetinin yarı fiyatına ikinci kez satışa çıkartılan Çiftlik Adası'na alıcı çıkmadı.


İlçe merkezine yaklaşık 45 kilometre uzaklıktaki Bayır Mahallesi açığında bulunan 80 bin metrekare yüzölçüme sahip adanın 27 bin 620 metrekarelik tapulu kısmı, mirasçılar arasındaki anlaşmazlık nedeniyle satışa çıkartıldı.


Marmaris Sulh Hukuk Mahkemesi kanalıyla icra yoluyla yapılan satışın ihalesi, Marmaris Belediyesi Çok Amaçlı Salon'da gerçekleştirildi. Açık artırma ilanında kıymeti 17 milyon 686 bin lira olarak belirtilen arazi, 8 milyon 863 bin lira açılış bedeliyle satışa sunuldu. İkinci kez gerçekleştirilen ihalede teklif veren olmadığı için satış iptal oldu. Adanın yeniden ihaleye çıkartılabilmesi için mirasçıların mahkemeye başvurarak, yeniden satış isteğinde bulunması gerektiği belirtildi.  


Kıyıya 150 metre uzaklıktaki adadaki tapulu kısım dışında kalan yerler kayalık olduğu için kullanıma uygun olmadığı kaydedildi....