30 / 04 / 2024

Çiftlik Cadde AVM 2015

Çiftlik Cadde AVM 2015

Çiftlik Caddesini Koruma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Cihat Karahan, ‘Çiftlik Cadde AVM’ projesinin yüzde 60’ının bittiğini belirtti. İlk kazmanın 1 Nisan 2014 tarihinde vurulduğu ‘Çiftlik Cadde AVM’ projesinde sana yaklaşıldı.

Cadde Çerkezköy geliyor! Yeni proje!

Power İnşaat, Tekirdağ Çerkezköy’de hayata geçireceği Cadde Çerkezköy AVM projesi için start verdi.  234 daire, 27 ofis ve 69 ticarethanenin yer alacağı  proje 819 milyon 63 bin 468 TL'ye mal olacak.

AVM ve cadde mağazalarında da fahiş kira krizi başladı: Süre olmadan 6 kata varan artış isteniyor!

BMD Başkanı Sinan Öncel, AVM ve cadde mağazalarında da fahiş kira taleplerinin olduğuna dikkat çekti ve sektörün fahiş kira artışı, yükselen işçilik ve gümrükte referans fiyat eklenmesi gibi sorunlarla karşı karşıya olduğunu belirtti.

Artık cadde esnafı da AVM’de mağaza açıyor!

Esas Gayrimenkul COO'su Nevzat Yavan, yeni dönemde cadde esnafının alışveriş merkezlerine girdiğini söyledi. Yavan, meydana gelen ekonomik değişimlerle satın alma davranışlarının değiştiğini belirtti.

Sakarya’nın yeni yaşam merkezi Cadde 54 AVM’den muhteşem fırsat!

Sakaryalılar bu haber sizi ilgilendiriyor. Sakarya’nın yeni alışveriş ve yaşam merkezi Cadde 54 AVM, 7 Eylül ile 30 Ekim 2022 tarihleri arasında alışveriş merkezindeki mağazalardan 150 TL’lik alışveriş yapanlara elektrikli bisiklet, drone, XBox oyun konsolu, Playstation 5 oyun konsolu ve robot süpür

İstanbul'daki AVM ve dükkanların kapanma saati değişti!

İstanbul'da AVM, cadde mağazaları ve semt dükkanlarının çalışma saatleri koronavirüs nedeniyle yeniden düzenlendi.

Gayrimenkulde açık cadde trendi geri döndü!

Pandemiyle birlikte sosyal izolasyonun geri dönmesi, konuttan AVM’ye kadar birçok gayrimenkul projesinde açık cadde trendini öne çıkardı. 

Cadde mağazaları yeniden trend oldu!

Koronavirüs salgınıyla beraber açık alanların ön plana çıkması mağaza sektöründe büyük dönüşüm yarattı. AVM'lerden alışveriş yapmak istemeyen vatandaşlar cadde mağazacılığını tercih etmeye başladı. 

Haziran'a kadar AVM ve cadde mağazalarında yüzde 50 kira indirimi yapılmalı!

Orka Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, "AVM ve cadde mağazalarındaki kiralarla ilgili çözüm konusunda eksiklikler olsa bile, sorun bir şekilde çözüm noktasında bir yerlere gelebiliyor" dedi. 

Deniz GYO Bahçeşehir 3.Cadde AVM yıl sonu değerleme raporu!

Deniz GYO'nun portföyünde yer alan "İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Hoşdere Mahallesi Başakşehir 2.Kısım 3.Cadde AVM"deki 42 adet  Bağımsız Bölüme" ilişkin hazırlanan 2020 yılsonu değerleme raporu yayınlandı. 

AVM'lerde kira tartışması! Talepler arttı!

BMD Başkanı Sinan Öncel, tüm AVM’lerde ciro bazlı kira sistemine geçilmesini, cadde mağazalarında en azından Nisan 2021 sonuna kadar kiraların yarıya indirilmesini, Nisan 2021 sonuna kadar stopaj ve KDV’nin sıfırlanmasını talep ettiklerini açıkladı.

Cadde konseptli projelere talep artıyor!

Pandemi nedeniyle açık alanların tercih edilmesi, caddelerin popülerliğini artırdı. KFC'den Orka'ya pek çok şirket, caddelerdeki mağaza sayısını artırmak için harekete geçti. Açık alanlı AVM'ler tercih sebebi olurken, yeni konut projelerinde de cadde konseptli yatırımlar öne çıkmaya başladı.

Evidea Vega İstanbul AVM mağazası 25 Eylül'de açılıyor!

Evidea, perakende ağını genişletmek amacıyla mağaza yatırımlarını sürdürüyor. Evidea’nın Vega İstanbul AVM’deki mağazası 25 Eylül Cuma günü açılacak. Çamsan Park ve Sakarya Cadde 54’teki Evidea mağazaları da yakında kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Ciro artışında cadde mağazaları önde gidiyor!

Cadde mağazalarında yüzde 81 ve üzerinde ciro elde eden firmaların oranının temmuzda yüzde 29’dan yüzde 55’e ulaştığını söyleyen Sinan Öncel, “Caddelerdeki kadar hızlı olmamakla birlikte AVM’lerdeki mağazaların cirolarında da iyileşme var'' diye konuştu.

Çiftlik Cadde AVM 2015 Haberi

Çiftlik Cadde AVM 2015

Çiftlik Caddesini Koruma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Cihat Karahan, ‘Çiftlik Cadde AVM’ projesinin yüzde 60’ının bittiğini belirtti.

İlk kazmanın 1 Nisan 2014 tarihinde vurulduğu ‘Çiftlik Cadde AVM’ projesinde sana yaklaşıldı. 70 işçinin çalıştığı proje tüm hızıyla sürüyor. Yüzde 60’ı tamamlanan projenin 2016 yılına kadar bitirilmesi hedefleniyor. Projenin masraflarının yüzde 25’ini Samsun Büyükşehir Belediyesi, yüzde 75’ini ise ev ve dükkan sahipleri karşılıyor.

Devam eden Çiftlik Cadde AVM projesi hakkında açıklamalarda bulunan Çiftlik Caddesini Koruma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Cihat Karahan, “Cadde AVM projesi son hızıyla devam ediyor. Önceden yapılan çalışmalar sahanın tam tanınmaması dolayısıyla yavaş ilerliyordu. Şu anda ekipler tam planlı ve programlı bir çalışma sergiliyor. Mantoloma işi yapan ekipler çoğaltıldı. Kompozitleri yapan arkadaşlar çok kalabalık bir ekiple önden giderek işin daha...