09 / 05 / 2024

çiftlik evleri fiyatları

çiftlik evleri fiyatları

Dağ ve çiftlik evleri piyasası hareketlenmeye başladı. Şehir hayatının stresi, trafik ve kalabalıktan uzaklaşmak isteyenler dağ ve çiftlik evlerine yatırım yapıyor.

İzmit'te modern köy evleri: Naturalm Çiftlik Evleri

ALM İnşaat yoğun iş temposundan sıkılıp köy hayatı yaşamak isteyenler için İzmit'te 45 villadan oluşan Naturalm Çiftlik Evleri'ni yaptı. Projede fiyatlar 350 bin liradan başlıyor.

Naturalm Çiftlik Evleri, Körfez Geçiş Köprüsü'nden olumlu etkilendi!

Kocaeli'de hayata geçirilen tek nitelikli ve markalı konut projesi Naturalm Çiftlik Evleri’ni inşa eden ALM İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Zuhal ALIM; Körfez Köprüsü’nün son bir yıl içinde bölgedeki gayrimenkul fiyatlarını 2 ila 3 katına çıkardığını belirtti

Naturalm Çiftlik Evleri fiyatları 300 bin TL'den başlıyor!

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde inşaat şirketi ALM tarafından inşa edilen Naturalm Çiftlik Evleri'nde son 15 villa kaldı. Villalar 300 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Körfezkent 4 Evleri fiyatları!

Kocaeli Körfezkent-Tütünçiftlik bölgesinde hayata geçirilen Körfezkent 4 Konutları 8 ve 10 katlı 27 bloktan oluşuyor. Proje Emlak Konut GYO imzası taşıyor. İşte Körfezkent 4 Evleri fiyatları...

Helenium Boutique Evleri fiyatları!

Başarır İnşaat tarafından inşa edilen Kurtköy Helenium Boutique Konutları 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerden meydana geliyor. Peki satışları devam eden Helenium Boutique Evleri fiyatları ne kadar?

Nurol Park Evleri fiyatları ne kadar?

Nurol Park Güneşli projesi 544 tane rezidans daire, 880 tane towers daire, 84 tane loft daire ve 50 adet ofisten meydana geliyor. Peki Nurol Park Evleri fiyatları ne kadar?

Terrace Mix Evleri fiyatları!

Terrace Mix Esenyurt daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. İşte Terrace Mix Evleri fiyatları...

Nef Merter 14 Evleri fiyatları ne kadar?

Nef Merter 14 projesinde yer alan dairelerin alanları 36 metrekare ile 89 metrekare arasında değişiyor. Proje 2016 yılında teslim edilecek. Peki Nef Merter 14 Evleri fiyatları ne kadar?

Nef Merter 14 Evleri fiyatları!

Metrobüs ve metroya yürüme mesafesinde inşa edilen Nef Merter 14 Evleri fiyatları daire tiplerine göre değişiyor. Satışları devam eden proje Timur Gayrimenkul imzası ile yükseliyor.

Semerkand Line Evleri fiyatları!

Daire teslimlerinin 2016 yılı Eylül ayı içerisinde gerçekleşmesi öngörülen Semerkand Line Konutları toplamda 214 adet daireden meydana geliyor. Peki Semerkand Line Evleri fiyatları ne kadar?

Helenium Butik Evleri fiyatları!

Helenium Butik konut projesi İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de inşa ediliyor. Proje 6 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Peki Helenium Butik Evleri fiyatları ne kadar?

Manzara Adalar Evleri fiyatları!

Manzara Adalar Residence projesinde yer alan konutlar 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde dizayn edildi. Proje 975 adet daireden oluşuyor. İşte Manzara Adalar Evleri fiyatları...

İstanbul Veliefendi Evleri fiyatları!

İstanbul Avrupa Yakası Zeytinburnu'nda hayata geçirilen The İstanbul Veliefendi konut projesi 68 bin 33 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Peki İstanbul Veliefendi Evleri fiyatları ne kadar?

çiftlik evleri fiyatları Haberi

çiftlik evleri fiyatları

Dağ ve çiftlik evleri piyasasındaki hareketlenme hızlandı. Şehir hayatının stresi, trafik ve kalabalıktan uzaklaşmak isteyenlere geniş bir fiyat yelpazesi sunuluyor. Bu tipteki yapılara büyükşehirlerde yaşayan alıcıların ilgisi artıyor. Son 6 ayda dağ ve çiftlik evlerinin satış fiyatları hızla artıyor.

Hürriyet Emlak portföyünde yer alan çiftlik ve dağ evleri geniş fiyat aralığı dikkat çekiyor. Taban fiyat olan 130.000 TL’ye bir çiftlik evi sahibi olunabilirken 5 Milyon TL ve üzerine çıkan fiyat ortalamaları ile geniş bir fiyat aralığı sunuyor. Satılık konut piyasasında hareketlenme yaşanan bir diğer kategoride de dağ evleri bulunuyor. Ortalama 150.000 TL bandından başlayan dağ evi fiyatları 8 Milyon TL’ye kadar çıkıyor.

En pahalı çiftlik evleri İstanbul’da

En pahalı çiftlik evleri İstanbul’da bulunuyor. Silivri’deki çiftlik evleri ortalama 9 Milyon TL fiyat bandıyla...