29 / 09 / 2024

Çiftlikköy belediyesi

Çiftlikköy belediyesi

Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ, Köprü Geçiş Sistemi ve Otoyol Projesi'nin yanı sıra, ilçenin sanayiden uzak oluşu ve doğal güzellikleri nedeniyle yatırımcıların gözdesi haline geldiğini söyledi...

Çiftlikköy Belediyesi'nden Yalova'da arsa fırsatı!

Yalova İli Çiftlikköy Belediye Başkanlığı, Yalova Çiftlikköy'de yer alan 451,44 metrekarelik arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa Sahil Mahallesi'nde yer alıyor.

Çiftlikköy Belediyesi Yalova'da 2 arsa satacak!

Yalova İli Çiftlikköy Belediye Başkanlığı, Yalova Çiftlikköy Sultaniye Mahallesi'nde yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı.

Çiftlikköy Belediyesi Yalova'da arsa satacak!

Yalova İli Çiftlikköy Belediye Başkanlığı, Yalova Sahil Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı.

Çiftlikköy Belediyesi, Yalova'da iki arsa satacak!

Yalova İli Çiftlikköy Belediye Başkanlığı, Yalova Çiftlikköy ilçesinde yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 22 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Çiftlikköy Belediyesi Yalova'da dört arsa satacak! Kaçırmayın!

Yalova İli Çiftlikköy Belediye Başkanlığı, Yalova Çiftlikköy'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 8 Şubat 2023 tarihinde yapılacak.

Kadıköy Belediyesi Zübeyde Hanım kokteyl salonları 5 yıllığına kiraya verilecek!   

Kadıköy Belediye Başkanlığı, Kadıköy Belediyesi Evlendirme Dairesi Zübeyde Hanım Kokteyl Salonları ve Açık Teras Servis İşini kiraya verecek. 

Çekmeköy Belediyesi, okul arazisini satışa çıkardı!

Çekmeköy Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü’nün acil ihtiyaç olduğunu belirterek ilkokul ya da ortaokul alanı olmasını talep ettiği araziyi satışa çıkardı.

Bakırköy Belediyesi'ne haciz şoku! 

Bakırköy Belediyesi'nin 2004 yılında anlaştığı bir temizlik şirketi o döneme ait ödemelerin yapılmadığı gerekçesiyle belediyeye dava açtı. Yapılan görüşmelerden sonuç alınmayınca bazı eşyalar haczedildi.

Bakırköy Belediyesi bünyesindeki 2 misafirhaneyi sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Bakırköy Belediyesi, koronavirüs önlemleri dahilinde 2 misafirhanesini sağlık çalışanlarına tahsis etti.

Bakırköy Belediyesi 8 adet ATM'yi kiraya verecek!

Bakırköy Belediyesi Başkanlığı,  8 adet alana konulacak Banka ATM Kabin yerlerini kiraya verecek.

Kadıköy Belediyesi Zübeyde Hanım kokteyl salonları kiraya verilecek!    

Kadıköy Belediye Başkanlığı, Kadıköy Belediyesi Evlendirme Dairesi Zübeyde Hanım Kokteyl Salonları ve Açık Teras Servis İşini kiraya verecek. 

Çekmeköy Belediyesi yeni projelerini vatandaşlarla beraber yürütüyor!

Çekmeköy Belediyesi’nin internet sitesi üzerinden gerçekleştirilen ‘Stratejik Plan Paydaş Anketi’ ile vatandaşlarla çift taraflı iletişime geçilerek projeler hakkında görüşleri öğreniliyor. Gerçekleştirilmesi planlanan yeni projeleri vatandaşın istekleri belirleyecek...

Taş Yapı - Kadıköy Belediyesi arasındaki davada skandal karar!

İnşaat şirketi Taş Yapı ile Kadıköy Belediyesi arasındaki tazminat davasında, İstanbul 7. İdare Mahkemesi skandal bir karara imza attı ve süreci başa döndürdü.

Çiftlikköy belediyesi Haberi

Çiftlikköy belediyesi


Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ, Köprü Geçiş Sistemi ve Otoyol Projesi'nin yanı sıra, ilçenin sanayiden uzak oluşu ve doğal güzellikleri nedeniyle yatırımcıların gözdesi haline geldiğini söyledi. 


Ortadoğulu büyük bir grubun yaklaşık 4 bin dönüm üzerinde toplam 1 milyar 900 milyon dolarlık bir yatırıma hazırlandığını belirten Dağ, "Proje hayata geçirildiğinde bölgemize Türkiye'de eşi benzeri bulunmayan mini bir şehir inşa edilecek. Proje 5 yıldızlı iki otel, bir alışveriş merkezi ve iki okuldan oluşuyor. Proje çalışmaları bitti ve görüşmelerin yüzde 95'i tamamlandı. Proje hayata geçirildiğinde hem ülkemize hem de kentimize büyük ekonomik katkı sağlayacak. Dünya genelinde turizm alanında adımızdan söz ettireceğiz" dedi. Belediye faaliyetleri hakkında bilgi veren Dağ, 2012 yılı bütçesinin 13 milyon TL olarak gerçekleştiğini, 2013 bütçesinin ise 15 milyon TL olduğunu...