08 / 05 / 2024

Çiğdem DİLEK kimdir

Çiğdem DİLEK kimdir

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bağımsız yönetim kurulu üye adayları olarak Çiğdem Dilek ve Ramazan Onur Erim'i ortakların onayına sunacak...

Atkule GYO bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Atakule GYO bağımsız yönetim kurulu üye adayları olarak Çiğdem Dilek ve Ramazan Onur Erim'i 30 Mart 2017 tarihinde yapılacak şirket olağan genel kurul toplantısında ortakların onayına sunulacak.

KİPTAŞ Beykoz Çiğdem Mahallesi projesinde son dakika! Kentsel dönüşüm ofisi açıldı!

Yeni projeler için düğmeye basan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Beykoz Çiğdem Mahallesi'nde Kentsel Dönüşüm Ofisi’ni açtı. Söz konusu gelişmeyi KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt duyurdu...

KİPTAŞ Beykoz Çiğdem Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için sahaya indi! 

Sarıyer'deki yeni projesi için çalışmalarına devam eden İBB iştiraki KİPTAŞ şimdi de Beykoz Çiğdem Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için sahaya indi. 

Çiğdem Öztürk Pulatoğlu, Avrasya GYO Genel Müdürü oldu! 

Avrasya GYO Genel Müdürü değişti. Şirket genel müdürü İsmail Erten'in yerine Çiğdem Öztürk Pulatoğlu atandı. İşte detaylar...

Çiğdem Öztürk Pulatoğlu ne iş yapıyor? Çiğdem Öztürk Pulatoğlu kimdir?

Çiğdem Öztürk Pulatoğlu ne iş yapıyor? Çiğdem Öztürk Pulatoğlu’nun mesleği nedir? Çiğdem Öztürk Pulatoğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Mehmet Dülger Kimdir? Mehmet Dülger nerelidir?

Mehmet Dülger kimdir? Mehmet Dülger’in mesleği nedir? Mehmet Dülger hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Çiğdem Karaaslan'dan kentsel dönüşüm açıklaması! 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, 17 Ağustos depremi nedeniyle yaptığı açıklamada kentsel dönüşümüne yönelik açıklamada bulundu. 

Çiğdem Karaaslan Yassıada’nın dönüşüm hikayesini anlattı!

Yassıada’nın Demokrasi ve Özgürlükler Adası’na dönüştürülmesinin mimarlarından olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı Çiğdem Karaaslan, Sabah gazetesine konuştu.

Beykoz Çiğdem Mahallesi'nde tapu mücadelesine devam!

Daha önce yapılan planlarda mağduriyet yaşadıklarını iddia eden, planları yargıya taşıyıp yürütmeyi durduran Çiğdem Mahallesi halkı yeni bir toplantı düzenledi.

Çiğdem Karaaslan: Samsun Canik'te dönüşümü başlattık!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan yaptığı açıklamada, "Bakanlığımızla gerçekleştirdiğimiz görüşmeler sonunda kentsel dönüşümü Canik'te ve il genelinde hayata geçirmeye başladık." dedi.

Osmangazi Kükürtlü Çiğdem Parkı açıldı!

Osmangazi Belediyesi, ilçenin yoğun kent dokusundan sıyrılıp daha yaşanabilir hale gelmesi adına yürüttüğü çalışmalar kapsamında, Kükürtlü Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Kükürtlü Çiğdem Parkı’nı düzenlenen törenle hizmete açtı.

Serbest bölge arazilerinin kamulaştırma işlemleri düzenlenecek!

Ekonomi Bakanı Elitaş, Serbest Bölgeler Kanunu, Emlak Vergisi ve Katma Değer Vergisi kanunlarında değişiklik yapılmasını öngördüklerini belirterek, "Serbest bölge arazilerine ilişkin kamulaştırma işlemleri düzenlenecek" dedi.

Manisa Yunusemre'de dönüşüm için düğmeye basıldı!

Manisa'nın en büyük ilçesi olan Yunusemre'de kentin geleceğini tasarlayan Yunusemre Belediyesi, dev projelerini bir bir hayata geçiriyor. Dr. Mehmet Çerçi, 5 bin 500 konutluk Yunuskent ve kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastıklarını kaydetti.

Şişecam Düzcam Mimarlar Gürültüyü Tartışıyor konferansı 27 Nisan!

Dünyanın en büyük düzcam üreticilerinden Şişecam Düzcam, her yıl 27 Nisan tarihinde tüm dünyada gürültüye dikkat çeken Uluslararası Gürültü Farkındalığı Günü kapsamında ünlü mimarlarla ‘Mimarlar Gürültüyü Tartışıyor’ konferansında bir araya gelecek.

Çiğdem DİLEK kimdir Haberi

Çiğdem DİLEK kimdir

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) bağımsız yönetim kurulu üye adaylarının belirlenmesi hakkında açıklama yaptı. 

Atakule GYO'nun Kurumsal Yönetim Tebliği ve ilgili mevzuat çerçevesinde bağımsız yönetim kurulu üye adayları Çiğdem Dilek ve Ramazan Onur Erim, bağımsız yönetim kurulu üye  dayları 28 Mart 2019 tarihinde yapılacak şirket olağan genel kurul toplantısında ortakların onayına sunulacak.

Atakule GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimizin, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:II N17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği ve ilgili mevzuat çerçevesinde bağımsız yönetim kurulu üye adayları Sayın Çiğdem DİLEK ve Sayın Ramazan Onur ERİM'e ait bağımsızlık beyanları ekte yer almakta olup, bağımsız yönetim kurulu üye  adayları 28 Mart 2019 tarihinde yapılacak Şirket Olağan Genel Kurul toplantısında ortakların onayına sunulacaktır.


Çiğdem Dilek için