27 / 04 / 2024

Çiğli arıtma

Çiğli arıtma

İzmir Büyükşehir Belediyesi “Büyük Körfez Projesi” kapsamında “yüzülebilir körfez” hedefine ulaşmak için çevre yatırımlarını aralıksız sürdürüyor. Çiğli’deki atıksu arıtma tesisinin kapasitesi günde 216 bin metreküp artacak.

Flowturk Arıtma Sistemleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Flowturk Arıtma Sistemleri Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nurcan Kayacı tarafından kuruldu.

Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'ndeki inşaat çalışmaları tam gaz! 

İzmir Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'ndeki inşaat çalışmalarını hızlandırdı. Geçtiğimiz şubat ayında nİzmir Büyükşehir Belediyesi tesislerin yenilenmesi projesine 5 milyon 430 bin TL destek sözü vermişti. 

Bioeksen Ar Ge Teknolojileri Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Bioeksen Ar Ge Teknolojileri Limited Şirketi Şişli Şubesi bugün 20 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Van Gölü için 100 milyon liralık arıtma tesisi yapılıyor!

Büyükşehir Belediyesi Van Su ve Kanalizasyon İdaresinden (VASKİ) yapılan açıklamaya göre, vatandaşların yıllardır beklediği arıtma tesisinin tam kapasite ile çalışması için düğmeye basıldı. 

Manisa Atıksu Arıtma Tesisi'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nün inşa ettiği dev atıksu arıtma tesisi inşaatında çalışmalar son sürat devam ediyor.

Aksaray'ın yeni arıtma tesisi için imzalar atıldı!

Aksaray’ı içme suyuna kavuşturacak olan 25 milyon TL'lik yeni içme suyu arıtma tesisi için imzalar atıldı. İmza töreninden sonra taraflar birbirlerine hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Nizip İçme Suyu Arıtma Tesisi tamamlandı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Nizip’e yaptırılan 7 bin 500 tonluk içme suyu deposu ve arıtma tesisinin inşaatı tamamlandı. Tesis Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin katıldığı törenle açıldı.

Sapanca Arıtma Tesisi'nin ihalesi 14 Şubat'ta!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Sapanca’ya hizmet sunacak yeni bir içmesuyu arıtma tesisi için ihaleye çıkacaklarını söyledi.

Kırıkhan Atıksu Arıtma Tesisi'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), daha sağlıklı bir çevre ve yaşam alanları sağlama hedefiyle hayata geçirdiği projeler kapsamında Kırıkhan Atıksu Arıtma Tesisi inşaatında çalışmalarını sürdürüyor.

Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisi gün sayıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karasu ve Kocaali ilçelerine hizmet sunacak olan Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisini faaliyete almak için gün saydıklarını açıkladı.

İZSU'nun arıtma tesislerine bakanlık teşviği!

İZSU Genel Müdürlüğü tarafından Avrupa standartlarında işletilen ve kalitesiyle Türkiye’ye örnek olan arıtma tesisleri, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan 7.2 milyon TL.’lik “enerji teşvik” hakkı kazandı.

Soma Atıksu Arıtma Tesisi’nin yüzde 95‘i tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü görev kapsamındaki Soma Atıksu Arıtma Tesisi’nin, yüzde 95‘i tamamlanan betonarme imalat çalışmalarının kontrolleri gerçekleştirildi.

Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisi'nde sona gelindi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karasu ve Kocaali ilçelerine hizmet sunacak olan Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisinde devam eden çalışmaları inceledi.

Çiğli arıtma Haberi

Çiğli arıtma

İzmir Büyükşehir Belediyesi, çevre için 88.4 milyon liralık yeni bir yatırıma daha başladı. Çiğli’deki atıksu arıtma tesisinin kapasitesini günde 216 bin metreküp artıracak 4. faz sayesinde, yağışlı havalarda daha yüksek debilerde atık su arıtılabilmesi mümkün olacak.İzmir Büyükşehir Belediyesi “Büyük Körfez Projesi” kapsamında “yüzülebilir körfez” hedefine ulaşmak için çevre yatırımlarını aralıksız sürdürüyor. Giderek sığlaşan İzmir Körfezi’ni eski günlerine döndürmek amacıyla TCDD işbirliği ile rehabilitasyon projesini hayata geçirmek için ÇED onayı bekleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi, bir yandan da Çiğli Atık Su Arıtma Tesisi’nin kapasitesini artıracak yatırıma başladı. Çiğli Atık Su Arıtma Tesisi 4. Faz İnşaatı ihalesi sonuçlandırılarak kazanan firma ile sözleşme imzaladı ve yer teslimi yapıldı. 88 milyon 447 bin liraya mal olacak tesisin inşaatı 600 günde tamamlanacak. Yapım maliyetinin bir...