29 / 04 / 2024

çiğli park yatırımları

çiğli park yatırımları

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli Ahmet Taner Kışlalı mahallesinde lavanta, kekik, yasemin ile defne yaprağı kokularının yayılacağı 19 bin metrekarelik yeni bir park kuruyor. 350 ağacın dikileceği park, aynı zamanda seyir teraslarıyla kentlilerin yeni buluşma noktası olacak.

Trıllıonı Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Trıllıonı Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Mezar A Abdelall tarafından kuruldu.

Mif Eğitim Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mif Eğitim Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürcan Mazman ve Murat Sabah ortaklığında kuruldu.

Kuzey Işıkları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzey Işıkları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

Kafkas Kartalları Turizm İşletmeciliği Ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kafkas Kartalları Turizm İşletmeciliği Ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

Çiftçilere müjde! Tarım yatırımlarında hibe desteği limitleri resmen yükseldi! İşte o rakamlar...

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, tarıma dayalı ekonomik yatırımların desteklenmesinde hibe desteği verilecek proje alt ve üst limitleri yükseltildi. İşte ayrıntılar...

Franchaıs Turizm Yatırımları Gıda Anonim Şirketi Kuruldu!

Franchaıs Turizm Yatırımları Gıda Anonim Şirketi dün Şişli’de Adnan Cam tarafından kuruldu.

Beytem Arazi Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Beytem Arazi Yatırımları Anonim Şirketi Şişli’de Ayşe Tülin Şekerci, Beyhan Berna Nalcı ve Zahide Melike Tatari ortaklığına kuruldu.

Beytem Arazi Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Beytem Arazi Yatırımları Anonim Şirketi bugün Şişli'de Ayşe Tülin Şekerci, Beyhan Berna Nalcı ve Zahide Melike Tatari ortaklığında kuruldu.

Shams Taşınmaz Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Shams Taşınmaz Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de Hamıdreza Mokhtarıan tarafından kuruldu.

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı! İstanbul, Antalya ve Ankara gözde oldu!

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı. EVA Gayrimenkul Değerleme, 2022 yılı ilk üç aylık dönemi itibariyle yabancıların vatandaşlık edinimi için Türkiye’de  gerçekleştirdikleri gayrimenkul yatırımlarını analiz etti. İşte o veriler...

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022! 

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31835 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

GYODER 'Geleneksel Gayrimenkul Yatırımlarının Varisi: Alternatif Modeller' etkinliği 31 Mayıs'ta! 

GYODER 'Geleneksel Gayrimenkul Yatırımlarının Varisi: Alternatif Modeller' etkinliği 31 Mayıs 2022 tarihinde saat 13:30 ile 17:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Portakal Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Portakal Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de T.Frederick A. Westendorff tarafından kuruldu.

çiğli park yatırımları Haberi

çiğli park yatırımları


Atıl durumdaki alanları modern görünümlerine kavuşturan İzmir Büyükşehir Belediyesi, bu kez 1999 yılında bombalı saldırı sonucu hayatını kaybeden siyasetçi ve yazar Ahmet Taner Kışlalı’nın adının verildiği mahalle için harekete geçti. Çiğli’deki 19 bin metrekarelik alanda kentin “en iddialı” parklarından birini oluşturmaya hazırlanan Büyükşehir Belediyesi, yenilikçi ve modern tasarımı ile öne çıkacak bu yeşil alanı kentlilerin yeni buluşma noktası haline getirecek.


350 ağaç, binlerce çiçek..

Sadece Çiğli’nin değil, kentin tamamı için önemli bir çekim merkezi olacak ‘Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi Semt Parkı’nın 11 bin metrekaresi yeşil alan olarak düzenlenecek. Proje kapsamında seyir terasları ve açık fitness alanları oluşturulacak. Parkta ayrıca, yeni nesil çocuk oyun alanları ile dinlenme ve toplanma mekanları hazırlanırken, 2 bin metrekare çim alan düzenlenecek; toplam 350 adet ağaç dikilecek....