03 / 05 / 2024

Çiğlinin mimari yapısı

Çiğlinin mimari yapısı

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Çiğli'deki mimari yapı ve planlamaya ilişkin eksikler ve yapılması gerekenlerle ilgili görüş alışverişinde bulunulan toplantıda, teknik kadroya ilişkin bilgi verdi.

İŞKUR açıkladı! 65 bin 425 personel ve işçi alımı yapılacak...

İŞKUR üzerinden Türkiye geneli belirlenen kadrolar için ilkokul mezunu 65 bin 425 personel ve işçi alımı yapılacağı belirtildi. Bu süreçte başvuruda bulunacak adaylar için hangi kadrolar için KPSS puan şartı olduğunu veya hangi kadrolara mülakatla alım yapacağının incelenmesi gerekmektedir.

Bakan Özhaseki açıkladı! Yeniden İmar Çerçeve Projesi kapsamında afet bölgesini alt ve üst yapısıyla ayağa kaldıracağız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Yeniden İmar Çerçeve Projesi kapsamında afet bölgesini alt ve üst yapısıyla ayağa kaldıracaklarını açıkladı.

Binlerce yeni kamu personel alımı yapılacak! Tam 7120 kişilik işe alım süreci başlıyor

Kamu sektörü, ekim ayı personel alım planlarını açıkladı. KPSS şartı olmadan Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde toplamda 7.120 yeni kadro için işe alım süreci başlayacak. İşte kamuda işe alımlar için gerekli bilgiler ve nasıl başvuracağınıza dair tüm detaylar haberin devamında…

Sektörden ipotekli konut satışlarının artması için faizler düşsün önerisi!

Türkiye genelinde gerçekleşen konut satış istatistikleri yayımlandı. Akar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Figen Akar konut satışlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Akar, ipotekli konut satışlarının artması için faizler düşsün önerisinde bulundu.

Baza yatak gıcırtısı nasıl tamir edilir? Yatak gıcırtısı için ne yapılmalıdır?

Zamanla kalitesi azalan yaylar, baza yatak gıcırtısına neden olabilir. Baza sisteminin metalleri de buna neden olabilir. Bu sorunu önlemenin birkaç yolu var. Baza yatak gıcırtısı nasıl tamir edilir ve bunun için ne yapılmalı sorularına yanıt arıyorsanız haberi okumaya devam edebilirsiniz.

Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, Asgari Ücret Tespit Komisyonunun Yapısının Yeniden Belirlenmesini İstiyor!

Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, Asgari ücret tespit komisyonunun yapısının katılımcı bir anlayışla yeniden belirlenmesini istediklerini duyurdu.

Ayçiçek yağı, yumurta, süt, şeker fiyatlarında dev kampanya! Şimdi almayan bin pişman olur

Ayçiçek yağı, şeker, süt, yumurta, un, fiyatları ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Ayçiçek yağı, şeker, süt, yumurta, un ve daha bir çok ürün fiyatlarında büyük indirim yapıldı. Yeni market fiyatları tek tek duyuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gıda Komitesinin yapısı ve işleyişini yeniden değiştirdi

Son dönemde yüksek enflasyon nedeniyle bütün kamuoyunun yakından etkilendiği tarımsal ürün ve gıda fiyatlarını izleyip değerlendiren Gıda ve Tarımsal Ürün Piyasaları İzleme ve Değerlendirme Komitesi'nin yapısı güncellendi.

Elektrik aboneliği nasıl yapılır? Elektrik aboneliği 2022 ücreti ne kadar?

Yeni bir eve taşınırken, iş yeri açarken veya inşaatı yeni bitmiş bir yapı için sıfırdan elektrik abonelik başvurusu yapılması gerekiyor. Peki, elektrik aboneliği nasıl yapılır? Elektrik aboneliği 2022 ücreti ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

Volta katlanabilir elektrikli bisiklet VB1 ne kadar? İşte 10 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Küçük yapısı, elektrik motoru ve katlanabilir özelliği sayesinde VB1 son zamanların gözde ürünleri arasında yerini alıyor. Peki VB1 fiyatı ne kadar, özellikleri ne? İşte 10 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Bekçi alımı başvuruları resmen başladı! 81 il için kontenjan sayısı belli oldu! Ön başvurular 13 Mayıs'a kadar..

Milyonlarca kişi tarafından yakından takip edilen  bekçilik alımı resmen başladı. EGM tarafından yapılan açıklamada bekçilik kontenjan sayısı ve başvuru şartları da açıklandı. Peki bekçilik başvuru şartları neler? Kimler bekçi olabilir? Hangi illere bekçi alımı yapılacak? İşte detaylar...

Aidatlarını ödemeyenler için ne yapılabilir? Ev sahipleri ve kiracılar dikkat!

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında konut sitesi aidatlarının ödenmemesini kaleme aldı. Peki konut sitesi aidatlarını ödemeyenler için ne yapılabilir?

Yüksek aidat ödememek için ne yapılır?

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen aidat konusunda sular durulmuyor. Peki yüksek aidat ödememek için ne yapılır?

Çiğlinin mimari yapısı Haberi

Çiğlinin mimari yapısı

İzmir Ticaret Odası Mühendis ve Mimarlar komisyonu üyelerinden oluşan heyet, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan ile makamında bir araya geldi. 


Ziyarette İZTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Akın Kazançoğlu, Şehircilik ve İmar Komisyonu Başkanı Levent Bendeş, mimar, mühendis ve şehir plancıları hazır bulundu. Heyet, Çiğli'de Başkan Arslan ile yeni bir dönem başladığını ve bu dönemde herkes için yapılacak görevler olduğunu belirttiler. Başkan Arslan, Çiğli'deki mimari yapı ve planlamaya ilişkin eksikler ve yapılması gerekenlerle ilgili görüş alışverişinde bulunulan toplantıda, teknik kadroya ilişkin bilgi verdi. 


Ege...