07 / 05 / 2024

Çiğliye stad mı yapılacak

Çiğliye stad mı yapılacak

İzmir Karşıyaka 2. Başkanı Azat Yeşil, Yalı'daki eski stadın yerine yenisinin yapımı ile ilgili sıkıntılar çıkması üzerine alternatif bulduklarını belirtti. Stat için yeni öneri Çiğli!

Bodrum Mumcular Küçük Sanayi Sitesi iş yeri yapım ihalesi 17 Eylül'de!

Bodrum Mumcular Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Bodrum Mumcular Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 31 iş yeri yapım işini ihaleye çıkarıyor. İşin toplam bedeli 6 milyon 776 bin TL olarak belirlendi. 

Ordu Aybastı Küçük Sanayi Sitesi iş yeri yapım ihalesi 10 Eylül'de!

Ordu Aybastı Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Ordu Aybastı Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 62 iş yeri yapım işini ihaleye çıkarıyor. İşin toplam bedeli 17 milyon 700 bin TL olarak belirlendi. 

Erzincan Küçük Sanayi Sitesi iş yeri yapım ihalesi 22 Ağustos'ta!

Erzincan Demirciler Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı Erzincan Demirciler Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 24 iş yeri yapım işini ihaleye çıkarıyor. İşin toplam bedeli 9 milyon 380 bin TL olarak belirlendi. 

Erzincan Demirciler Küçük Sanayi Sitesi iş yeri yapım ihalesi 22 Ağustos'ta!

Erzincan Demirciler Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı Erzincan Demirciler Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 24 iş yeri yapım işini ihale ediyor. İşin bedeli 9 milyon 380 bin TL olarak belirlendi. 

Kadir Has Üniversitesi’nde inşaat mühendisliği bölümü açıldı!

Günümüzde gerek nüfus artışı, gerek çevre koşulları İnşaat Mühendisliği Bölümü’ne duyulan gereksinimi arttırıyor. Kadir Has Üniversitesi'nde bünyesine "İnşaat Mühendisliği" bölümünü ekledi...

Zümrüt Selçuk: İş yeri sayımız 1,9 milyona ulaştı!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, iş yeri ve çalışan sayısına yönelik veri paylaştı. Selçuk, "2002 yılında 720 bin olan iş yeri sayımız 1,9 milyona ulaştı'' dedi.

Mudanya Taş Mektep'in içerisine Barış Müzesi yapılacak!

Bursa'nın Mudanya İlçesi'nde inşa edilen Taş Mektep'in içerisine Barış Müzesi de yapılacak. Projenin 2019 yılı içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Lüks sitede havuz bakımı yapan iki işçi elektrik akımına kapıldı!

İzmir Çeşme'de lüks bir sitede havuz bakımı yapan iki işçi, elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.  

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeşil bir dünya için tüm vatandaşları duyarlı olmaya çağırıyorum!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Dünya Çevre Günü mesajı yayımladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamasında gelecek nesillere daha yeşil bir dünya bırakmak için tüm vatandaşlarımızı duyarlı olmaya çağırıyorum, ifadelerine yer verdi. 

Yapı ruhsatı için tasarım gözetimi şartı getirildi!

Bina deprem tasarım gözetim ve kontrol hizmetleri esasları belirlendi ve Resmi Gazete’de yayımlandı. Yapı ruhsatı için tasarım gözetimi şartı getirildi...

Gayrimenkul sektörünü canlandırmak için çözüm önerileri!

Gayrimenkul sektörünün 2018’de yüzde 2.3 oranında büyüme kaydettiğini ve umut verici bir tablo ortaya koyduğunu söyleyen GYODER Başkanı Doç. Dr. Feyzullah Yetgin, sektörü canlandırmak için çözüm önerilerini sıraladı.

TOKİ Dinar kura çekilişi 27 Kasım'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Dinar projesinde yer alan konutların kura çekilişi 27 Kasım tarihinde yapılacak.

TOKİ Sincan Saraycık kura çekilişi 26 Kasım'da!

TOKİ Ankara Sincan Saraycık projesinde toplam 1.250 adet konut bulunuyor. Projedeki konutların kura çekilişi 26 Kasım 2018 tarihinde gerçekleştirilecek.

Çiğliye stad mı yapılacak Haberi

Çiğliye stad mı yapılacak

KARŞIYAKA 2. Başkanı Azat Yeşil, "Çiğli Selçuk Yasar Tesisleri'nin bulunduğu Atasehir'deki 45 dönümlük hazine arazisini önerdik. Alanın Büyükşehir Belediyesi nin olan 5 dönümü Gençlik ve Spor Bakanlığı'na satılabilir, ya da stat yapmak koşuluyla kullanım hakkı verilebilir" dedi. 

İNŞAATIN 18 ayda bitebileceğin, Yalı'daki alana İki spor salonu yapılmasını istediklerini belirten Yeşil. "Çiğli deki alan otoban ve raylı sistem istasyonuna çok yakın. Rakip taraftar için de güvenlik sorunu yaşanmaz. Önerimizi TOKİ ye. Başkan Aziz Kocaoğlu'na. ihaleyi alan Acar İnşaat a ilettik. Uzlaşmamız gerekiyor. Maliyeti 75-80 milyon TL'yi bulacak bu stat için fırsatı kaçırmamalıyız" diye konuştu.


Hürriyet...